- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
- Konu Sahibi The Calender
- #4.601
bende 3 dr gezdim inan hayatımda ilk kez jinekoloğa gitmiştim bideüç doktor güldürdün beni hakikaten teyid için üçüncü gerekli
varikosel ameliyatımı leyla abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 3 dr gezdim inan hayatımda ilk kez jinekoloğa gitmiştim bideüç doktor güldürdün beni hakikaten teyid için üçüncü gerekli
evet cnm adı batasıca varikosel:)))))üç doktor güldürdün beni hakikaten teyid için üçüncü gerekli
kuzum sen toparlandın biraz dimi ......ne zaman temizleniyorsun ?bende 3 dr gezdim inan hayatımda ilk kez jinekoloğa gitmiştim bide
evet cnm adı batasıca varikosel:)))))
cnm benim ya böyle ajanda yaptık ya adamlarla randevulaşır gibi hiç cazibesi kalmadı inanki:)
ayyy kıyamam size yaaa kızlar ovulasyon testi kullanın iyi oluyo yaa. anam işiniz zor walla yaaayyy aynen robot gibi olduk valla :)
bitli beklicek daha anam 1 ay daha kesinde gerisini bilmiyomhepimize sevinirim inan kendim olmuş gibi İNŞALLAH o günleri görceğiz........kız bitlide var lalede onlarda gebe kalsın.......
aynen öyle bir aydır yoktum öncesindede düşük olcak diye bekledik al sana 3 ay şimdide adam gececi ooofff oofffgörev gibi görmemek bu psikolajiden kurtulmak için bir iki gün ayrı kalmak iyi geliyor tecrübe edilmiştir
cnm valla ben çektirdim bende sancı oldu ama kısa süreli adet sancısı gibiydi içeri verdikleri jele baskı uyguladıklarında biraz basınçtan ağrı olmuyo desem yalan olur ...içinde şüphen kalmasın git doktora nasıl olsa hsg nin yan etkisi yok tam tersi faydası olan çok İNŞALLAH seninde vesilen olur..........inşallah meleğine vesile olacak bunu düşün ve rahatla canım leyla abla bende rahim filmi çektirmek istiyorum dr topiğimizde çektirenler varmı acaba ağrılı olduğunu duydum ama ne olursa olsun gitmek istiyorum bu şüphe beni kemiriyor adeta
öslettin kendini:)))ayyy kıyamam size yaaa kızlar ovulasyon testi kullanın iyi oluyo yaa. anam işiniz zor walla yaa
bitli beklicek daha anam 1 ay daha kesinde gerisini bilmiyom
aynen öyle bir aydır yoktum öncesindede düşük olcak diye bekledik al sana 3 ay şimdide adam gececi ooofff oofff
ayyy kıyamam size yaaa kızlar ovulasyon testi kullanın iyi oluyo yaa. anam işiniz zor walla yaa
bitli beklicek daha anam 1 ay daha kesinde gerisini bilmiyom
aynen öyle bir aydır yoktum öncesindede düşük olcak diye bekledik al sana 3 ay şimdide adam gececi ooofff oofff
şekerim ben daha yeni çektirdim pazartesi günü. tıkanıklık varsa ağrı oluyomu nitekim bendede varmış oldu valla. tok git ama aç olsaydım kesin bayılırdım diyorum ben. mutlaka yanında biri olsun. önce az ilaç verdilerağrımadı he bukadarcıkmıymış dedim. sonra içerdeki adam daha basınçlı ver deyince benim film koptu 3 adamın içinde cıbıl cıbıl iyi kafa yaptı wallainşallah meleğine vesile olacak bunu düşün ve rahatla canım leyla abla bende rahim filmi çektirmek istiyorum dr topiğimizde çektirenler varmı acaba ağrılı olduğunu duydum ama ne olursa olsun gitmek istiyorum bu şüphe beni kemiriyor adeta
amin inşallah nerde ne kadara çektirdin peki canım birde personel bayanmı?cnm valla ben çektirdim bende sancı oldu ama kısa süreli adet sancısı gibiydi içeri verdikleri jele baskı uyguladıklarında biraz basınçtan ağrı olmuyo desem yalan olur ...içinde şüphen kalmasın git doktora nasıl olsa hsg nin yan etkisi yok tam tersi faydası olan çok İNŞALLAH seninde vesilen olur..........
valla ALLAH affetsin kuzum görmeyen kalmadışekerim ben daha yeni çektirdim pazartesi günü. tıkanıklık varsa ağrı oluyomu nitekim bendede varmış oldu valla. tok git ama aç olsaydım kesin bayılırdım diyorum ben. mutlaka yanında biri olsun. önce az ilaç verdilerağrımadı he bukadarcıkmıymış dedim. sonra içerdeki adam daha basınçlı ver deyince benim film koptu 3 adamın içinde cıbıl cıbıl iyi kafa yaptı walla
ben geliyorum siz kaçıyosunuz yakaladım sizi nihahhahhahöslettin kendini:)))
en azından yanında uyuyorum gündüzleri oda bişey. hiç bu kadar ayrıkalmamıştık wallaAllah kavuştursun tatlım
niye bu işlere bayanları vermezlerki yoktu bayan gülüm çok utandım ama ALLAH affetsin niyet belli........amin inşallah nerde ne kadara çektirdin peki canım birde personel bayanmı?
çok şükür denk düştük hazal hanımda vur kaç yapıyo sağolsun sende yoksun lalede nerelerdesiniz bakem?ben geliyorum siz kaçıyosunuz yakaladım sizi nihahhahhah
en azından yanında uyuyorum gündüzleri oda bişey. hiç bu kadar ayrıkalmamıştık walla
şekerim ben daha yeni çektirdim pazartesi günü. tıkanıklık varsa ağrı oluyomu nitekim bendede varmış oldu valla. tok git ama aç olsaydım kesin bayılırdım diyorum ben. mutlaka yanında biri olsun. önce az ilaç verdilerağrımadı he bukadarcıkmıymış dedim. sonra içerdeki adam daha basınçlı ver deyince benim film koptu 3 adamın içinde cıbıl cıbıl iyi kafa yaptı walla
kız ben ne zaman arkandan atıyom hop burdasın malummu oluyo kuzumaayyyy açılın ben geldimm... ödevlerimi ancak bitirebildim
bu arada rahim filmini 350 ye çektirdim cnm radyomar da.....