- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 37
- Konu Sahibi The Calender
- #4.581
kocaya tembih edeyim o gelip dürtsün beni bugünü es geçmeyelim bari ayyyyy hiç halim yok ama yabir türk kahvesi yap oldu bitti y da şu enerji içeceğide işe yarar kaçırmayın bugünü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocaya tembih edeyim o gelip dürtsün beni bugünü es geçmeyelim bari ayyyyy hiç halim yok ama yabir türk kahvesi yap oldu bitti y da şu enerji içeceğide işe yarar kaçırmayın bugünü
cnm benim ya böyle ajanda yaptık ya adamlarla randevulaşır gibi hiç cazibesi kalmadı inanki:)kocaya tembih edeyim o gelip dürtsün beni bugünü es geçmeyelim bari ayyyyy hiç halim yok ama ya
İNŞALLAH .........uçarım havalara hanginiz olursa sen ve ezel öncelikli tabi:)bir de yasuyasu
ayyy aynen robot gibi olduk valla :)cnm benim ya böyle ajanda yaptık ya adamlarla randevulaşır gibi hiç cazibesi kalmadı inanki:)
hepimize sevinirim inan kendim olmuş gibi İNŞALLAH o günleri görceğiz........kız bitlide var lalede onlarda gebe kalsın.......inşallah leyla ablacım hepimiz bu güzel haberi birbirimizle paylaşırız
kafada bitirmek lazım gülüm yoksa bebeğin geleceği varsada gelmiyor işte.......hande ataizi MAŞALLAH 42 de doğum yaptı kadın o da öyle diyor kafada bitti sonra hamiş kaldım bir sürü tüp denemiş......ama işte gelde bitir:)ayyy aynen robot gibi olduk valla :)
ayyy aynen robot gibi olduk valla :)
nereye gidek kuzum 2 günlüğüne valla iyi olur ama nasıl yapacağız öyle kalabilecek yakın kimsede yokki...görev gibi görmemek bu psikolajiden kurtulmak için bir iki gün ayrı kalmak iyi geliyor tecrübe edilmiştir
hepimize sevinirim inan kendim olmuş gibi İNŞALLAH o günleri görceğiz........kız bitlide var lalede onlarda gebe kalsın.......
AMİNNNNNNNNNNNNN .................amiin mübarek cuma günü rabbim bütün evlad arzusu olanlara sana bana topiğimizdeki herkese bu güzel haberi paylaşmayı meleklerimize kavuşmayı nasib etsin
nereye gidek kuzum 2 günlüğüne valla iyi olur ama nasıl yapacağız öyle kalabilecek yakın kimsede yokki...
CNM Anne baba hepsi mersinde ben istanbulda .....doktoru hatırlayınca topluca dayak için gidelim diyesim geliyor .....uyuz doktor eşime vitamin öneriyor ameliytıda düşüş olduğu için kafama yatıyor diyor anlayacağın cnm ameliyat olacak ama başka doktorda resmen başından savdı.....takib edemedim leyla abla dr eşin için ne söyledi ameliyat mı?
ben haftaya gidicem inşallah 10 gün kocadan ayrıyım geldiğimde tam gaz devam ederiz :)bana kalırsa haftada 1 iyi :)görev gibi görmemek bu psikolajiden kurtulmak için bir iki gün ayrı kalmak iyi geliyor tecrübe edilmiştir
darısı bize inş :)kafada bitirmek lazım gülüm yoksa bebeğin geleceği varsada gelmiyor işte.......hande ataizi MAŞALLAH 42 de doğum yaptı kadın o da öyle diyor kafada bitti sonra hamiş kaldım bir sürü tüp denemiş......ama işte gelde bitir:)
CNM Anne baba hepsi mersinde ben istanbulda .....doktoru hatırlayınca topluca dayak için gidelim diyesim geliyor .....uyuz doktor eşime vitamin öneriyor ameliytıda düşüş olduğu için kafama yatıyor diyor anlayacağın cnm ameliyat olacak ama başka doktorda resmen başından savdı.....
ben haftaya gidicem inşallah 10 gün kocadan ayrıyım geldiğimde tam gaz devam ederiz :)bana kalırsa haftada 1 iyi :)
ya şimdiki doktorlarda ya sorun ya da biz çok uyanık olduk artık:)eşim dün randevu almış başka doktorda ameliyat için gün alacak cnm.....bu zamanda 3 doktor gezmekte fayda var.....hmm çok sinir bozucu gerçekten ama sakin ol ablacım başka bir dr a görünmekte zarar değil yarar bile çıkar dr un biri bana acil yatış vermişti vücudunu iltihap sarmış damardan kurutulması lazım dedi başka dr a gittim yok öyle bir şey dedi
ya şimdiki doktorlarda ya sorun ya da biz çok uyanık olduk artık:)eşim dün randevu almış başka doktorda ameliyat için gün alacak cnm.....bu zamanda 3 doktor gezmekte fayda var.....