1 yıl öncesine kadar İstanbulda yaşıyordum ve çalışıyordum bu nedenle ertelemek zorunda kaldık ama bu süreç içerisinde çalışmadığım zaman oldu ve tam hadi başlayalım diyoruz inanın her ay yumurtlama günümde bir sorun çıkıyor ya hasta oluyorum ya eşim hasta oluyor yada şehir dışında oluyoruz yani sonuç olarak birşeyler çıkıyor.şöyle ki düzenli olarak taş çatlasa 6 ay denemişizdir.Tabi dönem dönme yine korunmadığımız oldu.Son olarak izmire geldik haydi bismillah dedik ama malesef rutin kontrol için DR a gittim ve rahimde şüpheli bir durum çıktı. Ve dr en az 6 ay ertelemem gerektiğini söyledi çünkü bu süreçte kullanacağım 3 tane aşı verdi yan etkileri varmış
neyse sonuç olarak aşılarım bitti tabi biraz sancılı süreç oldu benim için kansere karşı önlemimizi de almış olduk:)ve çok şükür temiz çıktı:) bu ay smear vericem kontrol için. aman bayanlar ne olur 6 ayda bir smear vermeyi ihmal etmeyin ve benim tesadüfen çıktı çünkü maalesef hiç bir belirtisi olmuyor öyle hastalıkların. ve ben şanslı olanlardanım
Buarada işin için de nasipte var:)uzun oldu kusura bakma:)