- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- Konu Sahibi The Calender
- #4.461
amin cnmamin cnm sagol....cumlemize kolaylik versin...
iyi olmaya çalışıyoruz şekerimnaber kuzum nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin cnmamin cnm sagol....cumlemize kolaylik versin...
iyi olmaya çalışıyoruz şekerimnaber kuzum nasılsın
gunaydin cnm evet oyleymis spiker soylerken duydum....Lennn bu nasıl bir sabah.uyandım ve tv yi açayım dedim. Aman allahım bütün kanallar yok olmuş. Aratıyorum ama yine yok.ya sürekli ayar mı değişir yaaa
hakkaten niye kimse yok bugunBugün bu topik çok sessiz. Arı bende gidip kahvaltı hazırlayıp kocişimi uyandırayım
Canm tabiki zor zamanlar senin icin ama hayat devam ediyor, bunlar da gececek illabattaniye sanırım
ben daha kendime gelemedim
günaydın kızlar
Biz evimize perde bakmaya ciktikhakkaten niye kimse yok bugun
evmi alacaktiniz kuzum?Bir de yarn arabami satiyorhm. I yandan iyi de bi yandan da garip oluo alismism
kafayı toptan yemişizde ağlayanımız yok
canım aynen bende kaç kere ayarlamaya çalıştım olmadı yorumunu görunce bende yazayım dedım hala yapamadm ayarlarınıLennn bu nasıl bir sabah.uyandım ve tv yi açayım dedim. Aman allahım bütün kanallar yok olmuş. Aratıyorum ama yine yok.ya sürekli ayar mı değişir yaaa
Biz site yönetimine sorduk.gün içinde yapmaya çalışacağız olmazsa frekanslarini dagitacagiz siz ayarlarsınız dediler. Tvsiz hayat bir hiçcanım aynen bende kaç kere ayarlamaya çalıştım olmadı yorumunu görunce bende yazayım dedım hala yapamadm ayarlarını
hayırdır kuzum noldu ???yardımmmmmmmmmmmmmmmmm
hımmm biraz düşünmek lazım kuzum yaa... ne zaman ???ya ilk ewlilik yıldönümümüze ne hediye alcamm bennn
hahhah bizimde bugün evlilik yıldönümümüzya ilk ewlilik yıldönümümüze ne hediye alcamm bennn