- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
- Konu Sahibi The Calender
- #4.421
pıtırcık bence uçuk sarı ve mint yeşili ört hem kız hem erkeğe olabilirşimdi bana bi akıl verin hadi bunu hangi renklerde örebilirim ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pıtırcık bence uçuk sarı ve mint yeşili ört hem kız hem erkeğe olabilirşimdi bana bi akıl verin hadi bunu hangi renklerde örebilirim ???
sarı ve mint yeşili olur mu ??? bende krem ve mint yeşili düşündüm her ikisi içinde uygun diyepıtırcık bence uçuk sarı ve mint yeşili ört hem kız hem erkeğe olabilir
fikirlere açığım tabii ki o da güzel olur dimi :)Bencede sariyi kullan kiz yada erkek ikisineede cok guzel giden bi renk sari sari sari canim sari krem olabilir yada sari beyaz
Krem ve mint yeşilide uygun hem kız hem erkek için ama sarı ve mint yeşilide hem kıza hem erkeğe olur yüncüde yan yana koyup bakarsın bisarı ve mint yeşili olur mu ??? bende krem ve mint yeşili düşündüm her ikisi içinde uygun diye
yumurtladığına işaret cnm o belirtiler galiba.... bazı aylar bendede çok şiddetli oluyor tabi adete çok yakınsada hamilelik belirtiside olabilir....
iyi sayılır şekerim senin keyifler nasılAyy calismaya basladim yamuldum resmen ya forumdan falan koptum ama calismalara devam Kwyifler nasill
Ben hapsiriyirum iki gndr ya. Havalar sogudu artik sanirim. Sen nerdeydin cnm istanbul mi?iyi sayılır şekerim senin keyifler nasıl
dikkat et okullar açıldı tam zamanı şimdi. evet canım istanbuldayımBen hapsiriyirum iki gndr ya. Havalar sogudu artik sanirim. Sen nerdeydin cnm istanbul mi?
Ya bnm ogrencilerle temaaim olmadi henuZ bir de bi garip ya hapsiriorum ama baska hcbiseyim yok. Burnm tikaniyo sabahlari. Hastayim ama degilim gibi ayni zamanda Anla istedikkat et okullar açıldı tam zamanı şimdi. evet canım istanbuldayım
oda güzelmişYa bnm ogrencilerle temaaim olmadi henuZ bir de bi garip ya hapsiriorum ama baska hcbiseyim yok. Burnm tikaniyo sabahlari. Hastayim ama degilim gibi ayni zamanda Anla iste
Bir de bana sorr Ay cok cnm sikilio bu aksamoda güzelmiş
bendede var aynı sıkıntıBir de bana sorr Ay cok cnm sikilio bu aksam
---fbtl--------------------------------5 EYLÜL------------------beklemede---24
---Smileworld-----------------------11 EYLÜL-----------------beklemede
---PaytiPo----------------------------12 EYLÜL----------------beklemede
---dududada-------------------------13 EYLÜL----------------beklemede
---papatyak10-----------------------13 EYLÜL----------------beklemede
---OxyGen----------------------------15 EYLÜL----------------beklemede
hanımlar yokmu güzel haberleriniz?