- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.186
- Konu Sahibi The Calender
- #4.401
Haptanmış canım 2 gündür icmiyorum acıma geçti. Umudum yok artıknaptın cnm göğüsler aynı mı hala?İNŞALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haptanmış canım 2 gündür icmiyorum acıma geçti. Umudum yok artıknaptın cnm göğüsler aynı mı hala?İNŞALLAH
günaydın canım....Günaydın kızlar. Bende artık anne olmak istiyorum
kaç gün var adete cnm?Haptanmış canım 2 gündür icmiyorum acıma geçti. Umudum yok artık
Cumartesi bat günüm canımkaç gün var adete cnm?
geri sayım başladı yani içini ferah tut kuzum İNŞALLAH gelecek meleğimiz........Cumartesi bat günüm canım
Allahım ya daha neler okuyacaz neler duyacaz ya şuna bak.... kürtaj demek bu kadar kolaymı Allahtan kadın akıllılık etmişya biraz önce bir topikte okudum kadının ateşi var özelde acile gidiyor hamile diye nöbetçi kadın doğumcuya yönlendiriyorlar ve doktor çocuğun kalp atışı yok kürtaj diyor kadın bir hışımla kalkıp kendi doktoruna gidiyor veeeeee çocuk sağlıklı kalp atışı var................yuh dedim valla.........içgüdüsel bişeyi yok dedim ve kendi doktoruma gittim diyor
o doktora şimdi gidecek dava edecek ne güzel olu valla dayaklık böylesilerAllahım ya daha neler okuyacaz neler duyacaz ya şuna bak.... kürtaj demek bu kadar kolaymı Allahtan kadın akıllılık etmiş
işi vardır yoksa gelirdibu gün ezel niye yokkkk
Afiyet bal şeker olsun canımhoşgeldiniz kızlaarrr bende yemeğimi yedim geldim
Kız niye korkuyosun ki.emin ol hamile kalınca o duygu geçecek.bebegini görme heyecanını yaşayacaksın. Ya ben hiç dogurmadim ama doğum yapan arkadaşlarım söylüyor böyle olduğunu. Ah ah bi hamile kalabilsem. :)Kizlarrr ben dogumdan acayiiiiiiip korkuyorum kalbim durcak gbi oluyor dusununce