- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
-
- Konu Sahibi The Calender
kikikikiikikikiyumurta 12-24 saat canlı kalıyor,erkeğin spermi ise 3 gün.
bunlar o arada buluştu buluştu, kaynaştı kaynaştı yoksa diğer aya kalıyor.
ha bir de hiç bir sorun olmasada birbirlerinde elektrik alamayabilirler
kikikikiikikikiyumurta 12-24 saat canlı kalıyor,erkeğin spermi ise 3 gün.
bunlar o arada buluştu buluştu, kaynaştı kaynaştı yoksa diğer aya kalıyor.
ha bir de hiç bir sorun olmasada birbirlerinde elektrik alamayabilirler
anladım canımyumurtlama olunca yumurtanın mrü 24 saat die billiyorum ben canm
ayy inşallah canım o rüyadaki pozifleri iyi bilirim bende rüyamda cok görürüm sabahına kalkıp hemen test yapıodumGünaydın arkadaşlar.yarın test günüm dualarinizi eksik etmeyin.kalbim yerinden cikacak gibi oluyo hastalanicam diye korkuyorum.rüyamdada 3 5 tane idrar tahlilinde pozitif gördüm.hayirlisi olur inşallah
Hadi bakalim canm insallah guzel haberler alirsinGünaydın arkadaşlar.yarın test günüm dualarinizi eksik etmeyin.kalbim yerinden cikacak gibi oluyo hastalanicam diye korkuyorum.rüyamdada 3 5 tane idrar tahlilinde pozitif gördüm.hayirlisi olur inşallah
AhahGünaydın kızlar. Hahaha bu gece rüyamda çok sapsalca bişey gördüm. Eşime diyorum ki evde bebek yapamadık hadi bu sefer otele gidelim orda olucak diyorum. Yani bence benim tatile gidesim geldi
Çok mutlu oluyodum bide baktimki rüyaymis :) gerceginide yasariz inşallah.test yapamıyorum cesaretim yok.yarin kanda belli olucak herseyayy inşallah canım o rüyadaki pozifleri iyi bilirim bende rüyamda cok görürüm sabahına kalkıp hemen test yapıodum
Inşallah canım cok tesekkurler
Hadi bakalim canm insallah guzel haberler alirsin
Bu ilk mi olacak canm?Inşallah canım cok tesekkurler
Bekliyoruz senikızlar merhaba eşim geç gelince geç gidecek akşama doğru rahatça girerim şimdilik bye beni bekleyin anacığım.....gelecem ezelim bir iki saate çıkar inşallah)
Canim tatile gitmek kim biz kim tam busene gidecektik gorumcemin evlenesi geldi.eylulun ilk haftası memlekete düğüne gidicez. Artık orda koçişle kavga etmekten bebek yapmaya fırsat olmaz canım artık ekime kaldı; )Ahah) gidin tabii ooh keyifli keyiflii snra da gelsn bebisler
At kız kapıya napiyor evde seni bizden ayırıyorkızlar merhaba eşim geç gelince geç gidecek akşama doğru rahatça girerim şimdilik bye beni bekleyin anacığım.....gelecem ezelim bir iki saate çıkar inşallah)
Aileler mi sikintili canm?Canim tatile gitmek kim biz kim tam busene gidecektik gorumcemin evlenesi geldi.eylulun ilk haftası memlekete düğüne gidicez. Artık orda koçişle kavga etmekten bebek yapmaya fırsat olmaz canım artık ekime kaldı; )