- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- Konu Sahibi The Calender
Walla eniste okusa bunlari zaten durmaz kacar)At kız kapıya napiyor evde seni bizden ayırıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Walla eniste okusa bunlari zaten durmaz kacar)At kız kapıya napiyor evde seni bizden ayırıyor
kızzz insallah kızım olcak ısım blmaya calsyrm ama kararszmMaşallah yeni yıl çocuğu annesi peki yiğenimizin cinsiyeti belli değil dimi?
Aynen canımWalla eniste okusa bunlari zaten durmaz kacar)
Tabiki onun ailesi başlı başına bi dert her sene gittiğimizde resmen eziyet çekip geri donuyoz. Bu sene gitmeyecektik işte düğün çıktı başımıza. Mecbur gidicez. Vallahi ben gitmek istemiyorum ama ben yokken hep somururler kocami diye gidicem artıkAileler mi sikintili canm?
Tabiki onun ailesi başlı başına bi dert her sene gittiğimizde resmen eziyet çekip geri donuyoz. Bu sene gitmeyecektik işte düğün çıktı başımıza. Mecbur gidicez. Vallahi ben gitmek istemiyorum ama ben yokken hep somururler kocami diye gidicem artıkAileler mi sikintili canm?
Canim eğer yumurtalarin yavaş calisiyorsa catlayacak kadar buyumuyordur ki bu yüzden hamile kalman olanaksız. Tek sorun bu olsun canım. Sen adetin bittikten sonra incir kuru var onu uygula bak o yumurtaliklar nasıl çalışıyorelam arkadaslar ben aranızda yenıyım bız yaklasık 1 veya 1 bucuk sene korunmadan ılıskıye grdık ama hamıle kalmadım doktora falanda gtmedım umıdı kesmıstım yanı ama 27 agustosta dusuk yaptım hamıleymısım 2 aylık ve ben bunu bılmıyordum cunku hıc bı hamılelık belırtısı yoktu (bulantı kusma bas donmesı vs) adet gecıkmesı oldu ama stresten dıye dusundum ve ustune adette olunca degılımdır dedım test falan yaptırmadım. doktora gıttım doktor kurtaj olmana gerek yok dedı parca falan kalmamıs dedı ve yumurtalıgın yavas calısıyo dedı ve folık asıt verdı 3 ay kullan hamıle kalırsın ılk 3 daha devam et dedı. benım sıze sorum su belkı aranzda basından gecen vardır dıye sormak ıstedım ben 1 sene korunmadan hamıle kalmayı bekledım ve 1 sene sonra dusuk yaptım yumurtalıgımın yavas calısması mı etkılıyo hamıle kalmamı ve bı daha hamıle kalabılrmıyım
tamam canım burdayımm :*kızlar merhaba eşim geç gelince geç gidecek akşama doğru rahatça girerim şimdilik bye beni bekleyin anacığım.....gelecem ezelim bir iki saate çıkar inşallah)
Tabiki onun ailesi başlı başına bi dert her sene gittiğimizde resmen eziyet çekip geri donuyoz. Bu sene gitmeyecektik işte düğün çıktı başımıza. Mecbur gidicez. Vallahi ben gitmek istemiyorum ama ben yokken hep somururler kocami diye gidicem artık
Canim eğer yumurtalarin yavaş calisiyorsa catlayacak kadar buyumuyordur ki bu yüzden hamile kalman olanaksız. Tek sorun bu olsun canım. Sen adetin bittikten sonra incir kuru var onu uygula bak o yumurtaliklar nasıl çalışıyor
Tabiki onun ailesi başlı başına bi dert her sene gittiğimizde resmen eziyet çekip geri donuyoz. Bu sene gitmeyecektik işte düğün çıktı başımıza. Mecbur gidicez. Vallahi ben gitmek istemiyorum ama ben yokken hep somururler kocami diye gidicem artık
Canim eğer yumurtalarin yavaş calisiyorsa catlayacak kadar buyumuyordur ki bu yüzden hamile kalman olanaksız. Tek sorun bu olsun canım. Sen adetin bittikten sonra incir kuru var onu uygula bak o yumurtaliklar nasıl çalışıyor
ıns canım ya. ıncır kuru nasıl uygulanıyorTabiki onun ailesi başlı başına bi dert her sene gittiğimizde resmen eziyet çekip geri donuyoz. Bu sene gitmeyecektik işte düğün çıktı başımıza. Mecbur gidicez. Vallahi ben gitmek istemiyorum ama ben yokken hep somururler kocami diye gidicem artık
ıns sız faydasını gordunuzmuBu topik ilk göz ağrım ve çok sevdim inşallah hep güzel hayırlı haberler veririz birbirimize
ıns canım sen faydasını gordunmuBu topik ilk göz ağrım ve çok sevdim inşallah hep güzel hayırlı haberler veririz birbirimize
o aileler sanırım herkese dert dün bizde tartıştık adam evi terkedicem dedi resmen...ben de buyur kapı orada dedim...bu erkek çocuklarının ailesine düşkünlüğünü bir türlü anlam vermiş değilimTabiki onun ailesi başlı başına bi dert her sene gittiğimizde resmen eziyet çekip geri donuyoz. Bu sene gitmeyecektik işte düğün çıktı başımıza. Mecbur gidicez. Vallahi ben gitmek istemiyorum ama ben yokken hep somururler kocami diye gidicem artık
o aileler sanırım herkese dert dün bizde tartıştık adam evi terkedicem dedi resmen...ben de buyur kapı orada dedim...bu erkek çocuklarının ailesine düşkünlüğünü bir türlü anlam vermiş değilimTabiki onun ailesi başlı başına bi dert her sene gittiğimizde resmen eziyet çekip geri donuyoz. Bu sene gitmeyecektik işte düğün çıktı başımıza. Mecbur gidicez. Vallahi ben gitmek istemiyorum ama ben yokken hep somururler kocami diye gidicem artık
Bu topik ilk göz ağrım ve çok sevdim inşallah hep güzel hayırlı haberler veririz birbirimize
NEYİN CANIM?ıns canım sen faydasını gordunmu
Kız bizimkiler çocuğuna düşkün olsa keşke düşkün değil parasini somurmekle mesguller. Bende konuştum eşimle memlekete gittiğimde sözümden dışarı cikarsan bidaha gelmem eve bosarim seni dedim. Evleneli 3 yıl oldu ama çok yoruldum yaslandim resmen. ; (o aileler sanırım herkese dert dün bizde tartıştık adam evi terkedicem dedi resmen...ben de buyur kapı orada dedim...bu erkek çocuklarının ailesine düşkünlüğünü bir türlü anlam vermiş değilim
Bu topik ilk göz ağrım ve çok sevdim inşallah hep güzel hayırlı haberler veririz birbirimize
NEYİN CANIM?[/ıncır kurunun
ıns canım ya. ıncır kuru nasıl uygulanıyor
Canim netten bakabilirsin ibrahim Saraçoğlu incir kürü yaz çıkıyor. Ben şuanda hiç hatirlamiyorum nasıl yapıldığını. Ben hiç yapmadım çünkü yumurtalarım aşırı hızlı büyüyor.ıns canım ya. ıncır kuru nasıl uygulanıyor
seni çok çokkkk iyi anlayabiliyorum...zaten bana göre evladın eğer evlendiyse bırak ya ondan maddi desteği ayağını yorganına göre uzat yok anacım bizimkiler de de var kabahat yok baba para desin bakalım bir daha isticekler mi? benim ki de neymiş efendim ben annesigile gitmek istemiyormuşum onları sevmiyormuşum kimse kimseyi sevmek zorunda değil dedim ben saygı duyuıyorum saygısızlık yapmıyorum o yeter dedim...evi terkedicem gelmicem dedi git gelme dedimm...baktım tıpış tıpış yanımda...hatta dün benim yumurtlama günümdü doktor bugün değerlendirin dedi ve ovulasyonda kopkoyu çıkmıştı bu sefer o yanaştı ben istemedim iyice girdik birbirimize :))))Kız bizimkiler çocuğuna düşkün olsa keşke düşkün değil parasini somurmekle mesguller. Bende konuştum eşimle memlekete gittiğimde sözümden dışarı cikarsan bidaha gelmem eve bosarim seni dedim. Evleneli 3 yıl oldu ama çok yoruldum yaslandim resmen. ; (