- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- Konu Sahibi The Calender
günaydınlar kıslaarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al bendende o kadarAy cehalet diz boyu anacim) yas 27 ama jinekolog gecmisim yok hic
Nen 2 aylık evliyimne kadarlık evliyiz hanımlar eses07 megabitli polyanna23 kısacası listedeki herkeees
sorun neymiş peki?3 yıl bitiyor cnm nerdeyse
2 yıl korunduk simdide olmuyor
bizde 1 yıl korunduk 3 yıldıır bekliyoruz
cnm benide yazmışsın ya uzuuunnn beklemede deyiver doktorda izin verirse bi süre bekliycem nisana kadar fln. çok yoruldum artıkcanlar nedensiz mi yani bir sorun var mı yoksa sorun yokmu gebelik için....
canımm nisan a kadar cok deilmii??cnm benide yazmışsın ya uzuuunnn beklemede deyiver doktorda izin verirse bi süre bekliycem nisana kadar fln. çok yoruldum artık
cnm ya bu düşük beni de eşimi de çok yordu bide sinüzit ameliyatı olucam arada. daha tahliller ve hsgde var nolur nolmaz hiç bilmiyorum...canımm nisan a kadar cok deilmii??
yani ara wer tabiki bi süre çünkü gercekten yoruluo ınsan ama 8 ay cok fazla bende ilaç kullanmaktan we onn yarattıgı olumsuzluklardan cok sıkıldıgım ıcın ara werdım ama 2 ay dedim mesele sende bı kaç ay ara wer sonra tam gaz dewam edelimcnm ya bu düşük beni de eşimi de çok yordu bide sinüzit ameliyatı olucam arada. daha tahliller ve hsgde var nolur nolmaz hiç bilmiyorum...
tabikii :)Bişey sorabilirmiyim?
şuan için hiç bişey bilmiyorum cnm yaayani ara wer tabiki bi süre çünkü gercekten yoruluo ınsan ama 8 ay cok fazla bende ilaç kullanmaktan we onn yarattıgı olumsuzluklardan cok sıkıldıgım ıcın ara werdım ama 2 ay dedim mesele sende bı kaç ay ara wer sonra tam gaz dewam edelim
tabiki cnmBişey sorabilirmiyim?
hayırlısı canım o zamanşuan için hiç bişey bilmiyorum cnm yaa
tabiki cnm
yani yumurtlama günnde ilişki olunca eğer eşinde we sende bi problem yoksa hamile kalınıo ama yumurtlama gününü hesap etmek zor oluo biraz.. mesela benim eşimde de bi sorun yok bende de yumurtlama gününde doktorun takibiyle bulup ilişki oluo ama sonuca ulaşamadık henüz teorikteki gibi gelişmio her zaman yani :)ımmm hamile kalma süreci nasıl bir süreç yani bi tek yumurtlama gününde ilişkiye girincemi hamile kalınıyo?
Yani bi gün önce yada bi gün sonrasında ihtimal oluyomu pekiyani yumurtlama günnde ilişki olunca eğer eşinde we sende bi problem yoksa hamile kalınıo ama yumurtlama gününü hesap etmek zor oluo biraz.. mesela benim eşimde de bi sorun yok bende de yumurtlama gününde doktorun takibiyle bulup ilişki oluo ama sonuca ulaşamadık henüz teorikteki gibi gelişmio her zaman yani
yumurtlama olunca yumurtanın mrü 24 saat die billiyorum ben canmYani bi gün önce yada bi gün sonrasında ihtimal oluyomu peki