- Konu Sahibi The Calender
- #4.101
hoşgeldin canım Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş. Darısı da tüm isteyenlerin başına. Sen ne kadar sürede hamile kaldın ?meraba kızlar bende sıwaslıyım topiğinizde bana da yer var mı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş. Darısı da tüm isteyenlerin başına. Sen ne kadar sürede hamile kaldın ?meraba kızlar bende sıwaslıyım topiğinizde bana da yer var mı :)
normale girdim cnm ama çatı darmış sezeryana aldılar tabi bu doktorun hatası uyardı ma üstelemedi ve her ikisini de yaşadım
cok saol cnm benm ben ewlendkten 7 ay snra hamıle kaldmhoşgeldin canım Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş. Darısı da tüm isteyenlerin başına. Sen ne kadar sürede hamile kaldın ?
kızlar mersinden evimi getireceğim hemen hemen 2 aya kadar ama bişey soracam şu an kaynımın oturduğu evde oturuyoruz ve bu eve taşınmayı düşünüyoruz duvarları silecektim ama taşındıktan sonramı silsem öncemi karar veremedim....taşınma esnasında kirlenirmi ki duvarlar:)
öylemi diyorsun bizim daha önce oturduğumuz evler saten duvar değildi ama burda hep öyle silmem lazım ama işte evden sonramı diye düşündüm haklısın önce silsem daha iyi olur herhaldeoyyy duvar silmek insanı öldürüyor ya.taşınma esnasında kirlenmiyor tatlım.ben taşınmadan önce evi temizlemeye gittiğimzde silmiştim.ertesi gün de eşyalar geldi
iyiyiz cnm benim sen nasılsın .....nasıl gidiyor mercimeğinle aran nasıl ......
oyyyy kimleri görüyorum kimleriii naber canımcımm nasılsın
kimseler kalmamış burda noldu buraya böyle
kızlar mersinden evimi getireceğim hemen hemen 2 aya kadar ama bişey soracam şu an kaynımın oturduğu evde oturuyoruz ve bu eve taşınmayı düşünüyoruz duvarları silecektim ama taşındıktan sonramı silsem öncemi karar veremedim....taşınma esnasında kirlenirmi ki duvarlar:)
aynen önce silsen daha iyi olur canım benim. çok zor iş valla Allah yardımcın olsun.öylemi diyorsun bizim daha önce oturduğumuz evler saten duvar değildi ama burda hep öyle silmem lazım ama işte evden sonramı diye düşündüm haklısın önce silsem daha iyi olur herhalde
canım cinsiyet belli mi?[/QUOTE
Gunaydin canmm bn varm sabah sabah sinavda gorevliyim genegünaydın bugün hafta sonu kimse yok herhalde:)
ALLAH kolaylık versin cnm.....bende bakınıyom daha uyanamadım inan ....Gunaydin canmm bn varm sabah sabah sinavda gorevliyim gene