- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- Konu Sahibi The Calender
- #4.121
Oh keyf yap bi isn yoksa aceleALLAH kolaylık versin cnm.....bende bakınıyom daha uyanamadım inan ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh keyf yap bi isn yoksa aceleALLAH kolaylık versin cnm.....bende bakınıyom daha uyanamadım inan ....
bir kahve yapayım cnm içermisin?Oh keyf yap bi isn yoksa acele
Walla bayilirmm:)bir kahve yapayım cnm içermisin?
annem hoşgeldin teldenmi giriyorsun?hem nerelerdesin senselamlarrrr bende geldimm
kolay gelsin ben de haftasonu dinleniyorumburdayım kuzum yaaa malum haftasonu iş güç
haftaiçi evde olunca işler değişiyo tabii... ne güzel walla.... ama olsun 9 da kalktık bütün işlerimi bitirdim oğluşum yolda geliyo inşallah onu bekliyorum sabırsızlıklakolay gelsin ben de haftasonu dinleniyorum
bende oturuyorum öle bakınıyorum işte .....yapsam iş var da kalkamıyorum yaaaa tembellik çöktü:)haftaiçi evde olunca işler değişiyo tabii... ne güzel walla.... ama olsun 9 da kalktık bütün işlerimi bitirdim oğluşum yolda geliyo inşallah onu bekliyorum sabırsızlıkla
walla çamaşırları asarsam işim bitiyo bi saat 2 gibi mutfaga gecicem atıştırmalık bişiler hazırlıcam o kadarbende oturuyorum öle bakınıyorum işte .....yapsam iş var da kalkamıyorum yaaaa tembellik çöktü:)
cnm pardon elektrik gitti sarı olabilir cnm ya da kremya Leyla bi battaniye öreyim diyorum akşamları evde vakit gecirmek amaçlı ama internette güzel bi model bulamadım bi tane buldum oda iki renkli tığla örülüyo cinsiyet belli değil ya acaba hangi renkle örsem bi akıl ver
canım nasılsın epeydir girmiyorum ben nasıl gidiyo durumlar bende aynı henüz bişey yokahhhh kuzum inşallah burada isteyen bütün arkadaşlarımız için seviniriz hep beraber inş
ayyy canım hoşgeldin farkeetim bayadır girmiyorsun nasılsın... bende aynı canım değişen hiçbirşey yok aynı beklemedeyimcanım nasılsın epeydir girmiyorum ben nasıl gidiyo durumlar bende aynı henüz bişey yok
hoşgeldin cnm nerelerdesin?Kizlaaaaaarrr