- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- Konu Sahibi The Calender
- #4.041
Gunaydin canimmmm nasilsingünaydın güzel anne adayları....................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canimmmm nasilsingünaydın güzel anne adayları....................
iyim cnm sen nasılsın?Gunaydin canimmmm nasilsin
GÜNAYDIN CNMgünaydınnnnnnnnnnnnnn
leyla bugün seni rüyamda gördüm foruma hamile kaldım diye yazmıştın :)GÜNAYDIN CNM
ALLAH hayır etsin ....gel seni bir öpeyimmmmmmmmmleyla bugün seni rüyamda gördüm foruma hamile kaldım diye yazmıştın :)
mucuksss kuzum valla bende bir seviniyordum göreceksin :) rüyalar doğru çıkar inşallah normalde yatarken aklımda ne forum ne de hamilelik vardı neden böyle oldu anlamadım allah hayra çıkarsın inşALLAH hayır etsin ....gel seni bir öpeyimmmmmmmmm
leyla bugün seni rüyamda gördüm foruma hamile kaldım diye yazmıştın :)
AMİİİİİİNNNNNN cnm benim sabah sabah güzel duygular yaşattın bana teşekkürler biz hepberaber kalacağız İNŞALLAH...mucuksss kuzum valla bende bir seviniyordum göreceksin :) rüyalar doğru çıkar inşallah normalde yatarken aklımda ne forum ne de hamilelik vardı neden böyle oldu anlamadım allah hayra çıkarsın inş
inşallah canımm yaaa normalde görmem böyle rüyalar bak gör 3 4 ay içinde kalıcazzz :)AMİİİİİİNNNNNN cnm benim sabah sabah güzel duygular yaşattın bana teşekkürler biz hepberaber kalacağız İNŞALLAH...
birtanesin sen ALLAH ağzından duysun ................hepberaber göbişimizi kaşıyacağız...........inşallah canımm yaaa normalde görmem böyle rüyalar bak gör 3 4 ay içinde kalıcazzz :)
yahu bu yumurtlama olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz allasen.tavuk muyuz bizz :)))KUZULAR BEN DÜN YUMURTLADIM AMA BOŞ GEÇTİ
neden tatlım ?? bugün yaaparsın artık dün kaçıncı günündü bu aradaKUZULAR BEN DÜN YUMURTLADIM AMA BOŞ GEÇTİ
kız ALLAH iyiliğini versin göğüs şişliği ve akıntımdan anlıyorum kuzum:))))yahu bu yumurtlama olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz allasen.tavuk muyuz bizz :)))
eşim cumartesi test verecekti ondan.dün 15. günümdü cnm......neden tatlım ?? bugün yaaparsın artık dün kaçıncı günündü bu arada
hadi ya dünden önceki gün olduysa yine tutma ihtimali var bu işler nasip işi canım ya :) benimde dün 14.günüm idi ovulasyona başladım 2 gündür halen silik hemde baya silikeşim cumartesi test verecekti ondan.dün 15. günümdü cnm......
senin geç yumurtladığın kesin gülüm ama bence adetten sonrada yumurtluyosundur hiç baktınmı o zamanlarda?.....evet bir gün önce olmuştu nasip tabiiii doğruhadi ya dünden önceki gün olduysa yine tutma ihtimali var bu işler nasip işi canım ya :) benimde dün 14.günüm idi ovulasyona başladım 2 gündür halen silik hemde baya silik