- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi The Calender
bende küçüğüm şarkısını dinleyeyim sezenden şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende küçüğüm şarkısını dinleyeyim sezenden şimdi
büyümek istemeyenlere gelsin
lafımı olur cnm tüm güzel şarkılar senin olsun:)tskler dadlummmmmm
tesekkür balımmm..lafımı olur cnm tüm güzel şarkılar senin olsun
istanbul yaş 37 ye girdi:))tesekkür balımmm..
sen nerden yas kac?
saygılar ablosummistanbul yaş 37 ye girdi)
sağol peteğim sevgiler.....saygılar ablosumm
Su anda istanbulda yaşıyoruz. Ama eşimin işi gereği Şırnak ta kaldık 1yilTabiki ilk tercihimiz ama kadın doktor yoksa mecburen erkek doktora görünmek zorunda kalıyoruz. Tabi istanbulda bol bol iki doktorda var ama Doğu bölgesinde kadın doktor bulmak zor.bu yüzden ikinci bi alternatifimiz olmadı. Elimizde ne varsa onu degerlendirdik.
elalmami, 2 dakika önce Rapor Et
#335 Beğen + Çoklu Alıntı Cevapla
anlıyorum canım işte böyle durumlar için zaruret olduğundan günah sayılmaz rabbim zor durumda bırakmasın
nerede oturuyorsun?
saygılar ablosumm
sevgi böcükleri siziiisağol peteğim sevgiler.....
sağol peteğim sevgiler.....
gel sende gel bebeğim aramıza gel şöle yamacımızasevgi böcükleri siziii
sağol peteğim sevgiler.....
saol dadlusummsevgi böcükleri siziii
gel sende gel bebeğim aramıza gel şöle yamacımıza
siz takılın şekerler bişeyler atıştırıp ilaç içmem lazım. doktorcuk antibiyotikle ağrı kesici verdi sorun olmasın diye
saol dadlusumm
tatlım leyla diyebilirsin bana okhanımlar çok şekersiniz hep böyle neşeli olalım bize moral lazım
yaşlarımızda listeye eklesekmi diyorum polyanna 23 inşllah bu topik hayırlara vesile olur bol bol hamişimiz olur. .
tm balım görüsürüzsiz takılın şekerler bişeyler atıştırıp ilaç içmem lazım. doktorcuk antibiyotikle ağrı kesici verdi sorun olmasın diye
valla bende bişşeyler yesem fena olmaz:)siz takılın şekerler bişeyler atıştırıp ilaç içmem lazım. doktorcuk antibiyotikle ağrı kesici verdi sorun olmasın diye
tm balım görüsürüz
görüşürüüükkkkvalla bende bişşeyler yesem fena olmaz
grşrz tatlım:)görüşürüüükkkk
o gıcık evlilik çizelgesini yapamadım gittine kadarlık evliyiz hanımlar eses07 megabitli polyanna23 kısacası listedeki herkeees