- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- Konu Sahibi The Calender
- #3.641
Evet zaten adetliyken yaptrdimBeta hcg 0.1 çıkmış
Testi hormon tahlili
Icin tatlim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet zaten adetliyken yaptrdimBeta hcg 0.1 çıkmış
Heeee anladımmEvet zaten adetliyken yaptrdim
Testi hormon tahlili
Icin tatlim
İnşallahh cümlemizeHersey mumkun walla canm en iyisini umalim Insallah yerlesme
Agrisidir
Günaydın cnmmgünaydın kızlar.....
sanada günaydın cnm......Günaydın cnmm
Belki okudun dün gece sol yumurtalığımda gaz ağrısına benzer bi ağrı vardı adetime tam bi hafta var senin de fikrini merak ettim acaba yerleşme ağrısı gibi bişey olabilir mi bu sabah da hafif devam ediyosanada günaydın cnm......
Senn agrn dvm edio mu canm?Belki okudun dün gece sol yumurtalığımda gaz ağrısına benzer bi ağrı vardı adetime tam bi hafta var senin de fikrini merak ettim acaba yerleşme ağrısı gibi bişey olabilir mi bu sabah da hafif devam ediyo
Adette veya öncesinde hiç olmazdı benim
Hosgeldn cnmm cabucak alirz o gzl haberi insallah hep beraberBende forumda gebe kalmak istenleri görünce hemen yazıyorum ama beni de aranıza alın, bu ay denemelere başladık bir yıllıkta evliyiz :)
Selam cnm bugun sabah oşdu birazcık şu an yok hayırlısıSenn agrn dvm edio mu canm?
Bat ne zmndi cnmSelam cnm bugun sabah oşdu birazcık şu an yok hayırlısı
Sen nerelerdeydin bitlii hic gorunmuyisunnkıslar nerelerdesiniz yahu. haftasonu diye keyif yapıyonuz dimiii sizi gidi sizziii
Daha barms senin cnm sabirsizlanmaya baslayabilrsn Bnm 3 eyluldeydi smdi calismalara baslama zamani adetmi13 eylül
Senin??
Amin:)Hosgeldn cnmm cabucak alirz o gzl haberi insallah hep beraber
İnşallah canım cümşemizeDaha barms senin cnm sabirsizlanmaya baslayabilrsn Bnm 3 eyluldeydi smdi calismalara baslama zamani adetmi
Oldm cnku Bi dahaki bat da 29 eylul. Eylul ugurlu gelr insallah