- 4 Eylül 2014
- 2.173
- 1.922
- 35
- Konu Sahibi The Calender
- #3.661
İnşallah canım cümşemize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım cümşemize
hoşgeldin cnm hemen eklerim..........Bende forumda gebe kalmak istenleri görünce hemen yazıyorum ama beni de aranıza alın, bu ay denemelere başladık bir yıllıkta evliyiz :)
Gunaydn canmmm nasilsingünaydın şekerler
cnm listeye eklememi istermisin?13 eylül
Senin??
Sagol cnm sana da. Nasilsn nasil gdiorgünaydın kızlar iyi haftalar...........
cnm kısmet hayırlısı i,nşallah birdahaki aya olur üzülme tamammı?günaydın kızlar regl oldum bebiş tutmamış bakalım ne zamana kısmet ..
iyiyim gülüm çok şükür sende ne var ne yok.....Sagol cnm sana da. Nasilsn nasil gdior
günaydıııın iyi dinlendinmi peteğim:)günaydınn arkadaşlarr iyi haftalar
sorma sorma deli gibi 3 gün boyunca iş yaptım miss gibi oldu ewimgünaydıııın iyi dinlendinmi peteğim:)
ohhh ellerine sağlık şimdi özendim valla......sorma sorma deli gibi 3 gün boyunca iş yaptım miss gibi oldu ewim
iyiyim cnm çok şükür dün eşimle gezdik bugünde müge anlı başladıhavam yerine geldisen nasılsın leylamm
sagol canım üzülmek için erken zaten bakalım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah..cnm kısmet hayırlısı i,nşallah birdahaki aya olur üzülme tamammı?
ilahi yaa walla işe girmeden önce bende cok izlerdim müge anlıyı :) çalışmalar nasıl gidio leyla hanım uzak kaldık konulara yaiyiyim cnm çok şükür dün eşimle gezdik bugünde müge anlı başladıhavam yerine geldi
evett lütfennncnm listeye eklememi istermisin?