- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #3.301
başka topiklere mi gidion sennnniye ki ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başka topiklere mi gidion sennnniye ki ????
evet cnm doğru diyosun belki olurbelli mi olur kuşumm hayırlısı belkide bu ay becerecez
yooo herkese yer var benim gönlümde hahahahahaahaldatıyomusun beni
ahhh kuzum başlayamadım sabah saati kurdum erken kalkayım hazırlayım diye uyuyakalmışım :) işe de geç geldim akşam başlasam bişi olmaz herhaldesağol cnm hoşgeldin naptın başladınmı soğan suyuna:)
eeee biraz işte anne topiklerini geziyorum okuyorum neler anlatıyolar falan filanbaşka topiklere mi gidion sennn
gönlünü sevsinler senin ......bak kıskanıyoruz amayooo herkese yer var benim gönlümde hahahahahaah
sohbete çok nadir katılsamda gözüm üzerinizde kızlar... merak işte... gezmeyince de olmuyo idare edin azıcıkgönlünü sevsinler senin ......bak kıskanıyoruz ama
olmaz cnm aç karnına iç yeter ama bu su fazla beklemeyecek diyorlar iki bardak hazırlayıp öğlen bir de gece yatarken içiyorum ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum........ahhh kuzum başlayamadım sabah saati kurdum erken kalkayım hazırlayım diye uyuyakalmışım :) işe de geç geldim akşam başlasam bişi olmaz herhalde
tmm yazma ama tamammı seni başkasıyla sohbet ederken düşünemiyorumsohbete çok nadir katılsamda gözüm üzerinizde kızlar... merak işte... gezmeyince de olmuyo idare edin azıcık
kimseyle sohbet etmiyorum ki... sadece topikte yazılanları okuyorum bilgi sahibi oluyorum bazı şeyleri unutmuşuz tekrar oluyo :)tmm yazma ama tamammı seni başkasıyla sohbet ederken düşünemiyorum
tmm şekerim yazışma oku o serbestkimseyle sohbet etmiyorum ki... sadece topikte yazılanları okuyorum bilgi sahibi oluyorum bazı şeyleri unutmuşuz tekrar oluyo :)
tmm şekerim yazışma oku o serbest
sabah akşam aç içicektim ama uyanamadım ben bu gece başlayım canım o zaman...bu haftasonu da izmire gidicem tüp bebek merkezi araştırıcam biraz yaza kadar olmazsa diyeolmaz cnm aç karnına iç yeter ama bu su fazla beklemeyecek diyorlar iki bardak hazırlayıp öğlen bir de gece yatarken içiyorum ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum........
hadi hayırlısı olsun cnm inşallah bu gayretin sonu mutluluk olur.....tüp yaptırınca beraber gün sayarız inşalah....sabah akşam aç içicektim ama uyanamadım ben bu gece başlayım canım o zaman...bu haftasonu da izmire gidicem tüp bebek merkezi araştırıcam biraz yaza kadar olmazsa diye
ayyy inşallah kuzum yaza kadar bekleyelim o sırada 2 kere falan aşılama yaptırcam eğer tutmazs yazın direk senelik izinde izmire gidip yaptırıcam...ya gün saymak ne güzel olur yaaa ahhh ahhh o günler gelse keşkehadi hayırlısı olsun cnm inşallah bu gayretin sonu mutluluk olur.....tüp yaptırınca beraber gün sayarız inşalah....
selam cnm kan tahlilini gördüm MAŞALLAH .....bir nefeste miniciğini sağlıkla kucağına alırsın İNŞALLAH...SELAM KIZLARR
slm hoşgeldin taze enne :)SELAM KIZLARR