- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #3.281
günaydın cnmgünaydınnnnnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın cnmgünaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsın kuuzuugünaydın cnm
iyiym cnm sen nasılsın macunla aran nasıl:)nasılsın kuuzuu
kuzum onları dövecektin eğer dövmediysen rondodan geçir iyice ezilsin....Bgn bal tarcn corekotu karismna basladm da hepsni ayri ayri sevmeme lazm cok kotu oldu tadi sanki;( bir de corek otlarini cignemedn mi yutcaz?
günaydın cnmgünaydın kızlar
iyi walla yiyip yiyip şişiyom ama çayda kullanıyorum birlikte kuşum adetim bitince bırakcam çayı macuna dewammiyiym cnm sen nasılsın macunla aran nasıl:)
cnm çay aslan pençesimi?bende kapsülü var onunda gelecek ay kullanayım diyorum daha o aldığım macun da duruyo hayıt tohumlu olan üfffffff ne yiyecez şaştık:)iyi walla yiyip yiyip şişiyom ama çayda kullanıyorum birlikte kuşum adetim bitince bırakcam çayı macuna dewamm
walla çay karışım canım kendi hazırladı adam baya bi bişe war içindecnm çay aslan pençesimi?bende kapsülü var onunda gelecek ay kullanayım diyorum daha o aldığım macun da duruyo hayıt tohumlu olan üfffffff ne yiyecez şaştık:)
kuzu benim boynuz yerleri kaşınıyor bakgünaydın kızlar
walla sorma onu ye bunu iç halimiz ne olcak bilmiomcnm çay aslan pençesimi?bende kapsülü var onunda gelecek ay kullanayım diyorum daha o aldığım macun da duruyo hayıt tohumlu olan üfffffff ne yiyecez şaştık:)
sorma kuzum soğan suyunu içiyorum bu ay gelecek ayı düşünüyorum varmı böyle bişey kafayı yedim o kadarda rahatız ama yani gelecek ayda tırtwalla sorma onu ye bunu iç halimiz ne olcak bilmiom
kuzu benim boynuz yerleri kaşınıyor bak
aldatıyomusun beniniye ki ????
belli mi olur kuşumm hayırlısı belkide bu ay becerecezsorma kuzum soğan suyunu içiyorum bu ay gelecek ayı düşünüyorum varmı böyle bişey kafayı yedim o kadarda rahatız ama yani gelecek ayda tırt
sağol cnm hoşgeldin naptın başladınmı soğan suyuna:)günaydın kızlar herkese kolay gelsin
hoşgeldin şeker günaydınnngünaydın kızlar herkese kolay gelsin