- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- Konu Sahibi The Calender
- #3.341
Yardm edeek kmse var mi cnmbenimde hafta sonu arkadaşlarım gelio nasıl süpürcem silcem evi bilmem bide pasta börek yapcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yardm edeek kmse var mi cnmbenimde hafta sonu arkadaşlarım gelio nasıl süpürcem silcem evi bilmem bide pasta börek yapcam
camları başka biri silsin bananeama leyloooşşş çok kötü camlar yaaa... silinmesi şart valla yarın akşam eşime perdeleri söktürüp yıkayıp astırıcam cumartesi de camları silecem başka bi iş yapmam nolcak ki
olur cnm başka bir arkadaş yapmıştı ama böle çiğneyebilirim dersen sorun yok:)Uu hepsni karstrdm smdi balli balli rondo olr mu ki Yerken iyice cigniym en iyisi
dikkat et çok fazla yorma kendini Allah korusun henüz çok yeni bi hamilelik geçiriyosunbenimde hafta sonu arkadaşlarım gelio nasıl süpürcem silcem evi bilmem bide pasta börek yapcam
kız kimi çağırıcam kim silecek... bu hafta sonu camları sileyim de duvarlar için birini ayarlıcam... halılar falan yıkanacak evde çok iş var yanicamları başka biri silsin banane
ben bugün bulgur pilavı ve cacık yapıcam... kocişim istedine yemek yapacam ya lale olsada saysa menü
ama ben kızıyom bu hamişlere yapmayın hele sen sakın daha yeni mercimeğimiz:)benimde hafta sonu arkadaşlarım gelio nasıl süpürcem silcem evi bilmem bide pasta börek yapcam
kadın duvarlara gelince camlarıda silsin kız bak valla kızıyom sizekız kimi çağırıcam kim silecek... bu hafta sonu camları sileyim de duvarlar için birini ayarlıcam... halılar falan yıkanacak evde çok iş var yani
ayy ben cok güzel bişi buldum leyla onu yapcammmmmmne yemek yapacam ya lale olsada saysa menü
Evde iş bitmiyor ki yap yine iş çıkıyor.kız kimi çağırıcam kim silecek... bu hafta sonu camları sileyim de duvarlar için birini ayarlıcam... halılar falan yıkanacak evde çok iş var yani
güzelim hepsi birden ağır olur kadına da yazık... hem camdan bişi olmaz acelem yok yavaş yavaş yaparım ben ayrıca ben kadını bulucam ayarlıcam gelecek diyene kadar da geçer 1 ay ama o camlar 1 ay daha silinmeden duramazkadın duvarlara gelince camlarıda silsin kız bak valla kızıyom size
ne buldun kuzum banada anlat hadi:)ayy ben cok güzel bişi buldum leyla onu yapcammmmmm
Tadi cok kotu ama Hele o bebis gelmesn bu ayolur cnm başka bir arkadaş yapmıştı ama böle çiğneyebilirim dersen sorun yok:)
maalesef kuzum yaaa. birde okullar açılmadan temizlik yapayım diyorum sonra zor olucak hafta sonu oğlumla ödev yapmak bi işkence onun arasında temizlik hiç çekilmiyoEvde iş bitmiyor ki yap yine iş çıkıyor.
ay hazal sil tamam ama yavaş yavaş kaçıncı katta oturuyon sakın yükseklere çıkma vileda sapına falan sar bezi................güzelim hepsi birden ağır olur kadına da yazık... hem camdan bişi olmaz acelem yok yavaş yavaş yaparım ben ayrıca ben kadını bulucam ayarlıcam gelecek diyene kadar da geçer 1 ay ama o camlar 1 ay daha silinmeden duramaz
giriş üstü kuzum.. birtek oturma odam ve oğlumun odası sakat oradan bakınca 5. kat.. ama dışarıya çıkmadan bişiler yaparım merak etme sen :) aayyy yiiriiim seniiay hazal sil tamam ama yavaş yavaş kaçıncı katta oturuyon sakın yükseklere çıkma vileda sapına falan sar bezi................
benimkide boğazımda acı tat bırakıyordu ama inan işe yarıyor inşallah sendede yarar bu ay gelir bebişin......Tadi cok kotu ama Hele o bebis gelmesn bu ay
canım annem var ama uzak evime ulaşım zor yani ha dedinmi gelemioYardm edeek kmse var mi cnm
tamam canım korkuyom zatidikkat et çok fazla yorma kendini Allah korusun henüz çok yeni bi hamilelik geçiriyosun
eşime sölerim artık o siler süpürürde onunda kolu sakatlandı bu ayama ben kızıyom bu hamişlere yapmayın hele sen sakın daha yeni mercimeğimiz:)