- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- Konu Sahibi The Calender
- #3.061
saol kuzum öptüm çokiyi akşamlar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol kuzum öptüm çokiyi akşamlar canım
ezelin de dediği gibi değerlendir sen bu günü peteğim....Canim üstteki testi dün yaptım Alttakini bugün yaptiim yani bu ne anlam ifade ediyor. Ben daha kirmizilascak derken siliklesti
öyle deme umutsuzluk yok ok.......hemen ekliyorum karşısına hamiş yazmak içinde sabırsızlanıyorumh.b cnm 23-24 eylül ama ümidim yok geçen ayda olmadım ilaç içmediğim için
Teşekkürler canım.canım bi gün ilişki bi gün boş biz bu ay öle istikrarlı çalıştık
Hayırlı olsun bebişin. Çok sevindim inşallah bu aydan sonra bende güzel haberlerimi paylaşırım.kızlar eltim hemşire sabah o almıştı kanımı aradı şimdi müjdemi isterim dedi çok tuhaf duygular içerisindeyim rabbim isteyen bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Yedim kucucuk bi dilim ama gene de gitmstr tum spor neydek)oy kuzum benim göbeğede el atıver....doğum gününde pasta yemicen dimi?
1 kilo daha almışım yaaa nolacak benim bu halim toplamda 4 kilo yapıyo
Bebisinin dogm gnu bnmkiyle ayni olcak sanrm yirim o sipayi annesii, allah kolay dogumlar nasip etsnmerhaba sizi buldumm....
nasılsınız kızlar pıtırcık polyanna paytipo? umarım iyisinizdir. çok özledim sizleri. ne zamandır giremiyordum. zaten telden girilemiyor anlamadım. nasılsınız
Bebisinin dogm gnu bnmkiyle ayni olcak sanrm yirim o sipayi annesii, allah kolay dogumlar nasip etsn
cnm aklım sende inan:)biz iyiyiz cnm sen nasılsın.....erkekmiş Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dün kulaklarını çınlattık hazalla kendine iyi bak cnm.....merhaba sizi buldumm....
nasılsınız kızlar pıtırcık polyanna paytipo? umarım iyisinizdir. çok özledim sizleri. ne zamandır giremiyordum. zaten telden girilemiyor anlamadım. nasılsınız
sağolsunlar gelmeseler olmaz sanki 9 aycık dimi.....neyse önümüzdeki ay inşallah...........Benim kirmizilar tesrif etti gece yarisi Yeni bat 29 eylul
Evet ya Dokuz aycik sabredemiolar;( bu ay kur falan mi uygulasam acaba Bir de ucncu gun mutlaka doktra gidicem kan tahlili icinsağolsunlar gelmeseler olmaz sanki 9 aycık dimi.....neyse önümüzdeki ay inşallah...........
yap cnm bak az evvel yazdığım blackbarry arkadaşımız haziran topiğinde beraber çörek otu bal tarçın kullandık o ay hamile kaldı birçok arkadaş da beraber ...sende denemelisin benceEvet ya Dokuz aycik sabredemiolar;( bu ay kur falan mi uygulasam acaba Bir de ucncu gun mutlaka doktra gidicem kan tahlili icin
inşallah cnm hepimize hayırlı gelsin eylül ayı....günaydın kızlar hayırlı günlerimiz olsun inşallah