- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #3.041
kız çatlatmasana be uyuz?doktordan geldim ya mutlu mutlu dolaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız çatlatmasana be uyuz?doktordan geldim ya mutlu mutlu dolaşıyorum
oy kuzum benim göbeğede el atıver....doğum gününde pasta yemicen dimi?Ben gene kendmi spora verdm canm brdan cikmca da doom gnu kutlamasi var oraya gidicem sen neler yapiosn bakiym
ne dedi peki:)
MAŞALLAH cnm Allahım esirgesin......walla kuzum gayeeet güzel dedi ense kalınlığı çok güzel dedi.... boyu 6.5 cm miş bebişimin oda güzel dedi... 3 tüp kan verdim tarama yapacaklar idrar verdim kültüre bakacaklar falan işte... herşey yolunda inşallah
1 kilo daha almışım yaaa nolacak benim bu halim toplamda 4 kilo yapıyoMAŞALLAH cnm Allahım esirgesin......
hoşgeldin cnm bu ve benzeri durumları tecrübeyle sabit yaşadık hepimiz hoşgeldin aramıza adet olacağın tarihi yaz ve beraber bekleyelim o güzel günü:=)
Tamam canımkan sonucunu al ve hemen randevu al cnm ......
maşallahwalla kuzum gayeeet güzel dedi ense kalınlığı çok güzel dedi.... boyu 6.5 cm miş bebişimin oda güzel dedi... 3 tüp kan verdim tarama yapacaklar idrar verdim kültüre bakacaklar falan işte... herşey yolunda inşallah
doktorun adı ne belkı faydalıdır
kayseri acıbadem has. turgut aydındoktorun adı ne belkı faydalıdır
cnm burda umutsuzluk yok inşallah olacak:)Tesekkurederim hosbuldum Bat 12- 13 eylul hic umidim yok ama rabbim bilir hayirlisi
bitirim hoşgeldin kız batını söyle yazayım listeye olmazmı?kayseri acıbadem has. turgut aydın
Hayır çalışmadım canım. Hem kocam yanımda yoktu. Ya ama ben anlamadım ki yumurtlamis olmak için iki çizgide aynı koyulukta olması gerekmiyor mu ? Pöf ben bu işten bişey anlamadımcnm hayır silikleşmeden koyuluğun bir günde olduğu bile oluyor buna bakma dün çalıştın inşallah.....
uyus tahmin ediyordur bence10 gün sonra sonuçlar çıkar ters bişiler çıkarsa arıyoruz dedi eğer hepsi sorunsuz olursa bir ay sonraki randevu da neymiş bakarız ona göre demirin eksikse takviye ederiz falan dedi işte...Rabbim inşallah sonuçlarımı da tertemiz çıkar da içim daha rahat olur.. hareketlenmiş bebişim sen daha hissedemezsin dedi.. cinsiyeti sordum güldü bi dur hazal daha erken bir sonraki ay söylerim dedi uyus
h.b cnm 23-24 eylül ama ümidim yok geçen ayda olmadım ilaç içmediğim içinbitirim hoşgeldin kız batını söyle yazayım listeye olmazmı?
amaaan kuzum yaa pıt pıtlarını duydum sağlıklı olduğunu öğrendim ya varsın bi ay daha bekleyim cinsiyet için dimiuyus tahmin ediyordur bence
Canim üstteki testi dün yaptım Alttakini bugün yaptiim yani bu ne anlam ifade ediyor. Ben daha kirmizilascak derken siliklesticnm hayır silikleşmeden koyuluğun bir günde olduğu bile oluyor buna bakma dün çalıştın inşallah.....
canım ikisede eşit kalınlıkta olmuokı zaten muhtemelen sen su an yumrtlysn bu akşamı mutlaka değerlendr çünkü çizgi cıktıktan sonra 24 saat ıcınde denıoCanim üstteki testi dün yaptım Alttakini bugün yaptiim yani bu ne anlam ifade ediyor. Ben daha kirmizilascak derken siliklesti
iyi akşamlar canımbugünde akşam oldu yavaş yavaş hazırlanayım öpüyorum hepinizi kızlar iyi akşamlar yarın görüşmek üzere