- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #2.921
bilmiyorum cnm ya dün uyuzdum bugün capcanlıyım heyecanlıyım kanlıyım yani işte öle:)temizlendim ya galiba nedeni onie hayırdır kuşumm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum cnm ya dün uyuzdum bugün capcanlıyım heyecanlıyım kanlıyım yani işte öle:)temizlendim ya galiba nedeni onie hayırdır kuşumm :)
anaaaaaa hoşgeldin dün yoğunmuydun kuzu?günaydın kızlar
olabilirrr çalışmalar nasıl gidiyorbilmiyorum cnm ya dün uyuzdum bugün capcanlıyım heyecanlıyım kanlıyım yani işte öle:)temizlendim ya galiba nedeni o
günaydın canım hoşgeldingünaydın kızlar
sanada günaydın ezelcimgünaydın canım hoşgeldin
cnm bildiğin gibi ya biraz dinlendim yorgundum haftasonundan ...dün akşamda temizlendim bugün dinç kalktım şüükür...sende durum nasıl mercimek rahatmı?saol canım biraz yoğundu bugünde şu an bişi yok bakalım ileri zamanlarda ne olur bilmem... ne var ne yok
çalışmalar henüz yeni:))))dur kız utandırma beniolabilirrr çalışmalar nasıl gidiyor
sevindim senin adına,, dinç olmana... ben gece pek uyuyamadım birde cam açık uyudum sırtım tutulmuş her bir tarafı ağrıyo bişide yapamıyorum... mercimek rahattır sanırım bugün kontrolüm var ayrıca 2 li test yapılacak hayırlısıyla güzel haberler alırım inşallah..cnm bildiğin gibi ya biraz dinlendim yorgundum haftasonundan ...dün akşamda temizlendim bugün dinç kalktım şüükür...sende durum nasıl mercimek rahatmı?
hadi inşallah kaç ta randevu bizeede haber ver....sevindim senin adına,, dinç olmana... ben gece pek uyuyamadım birde cam açık uyudum sırtım tutulmuş her bir tarafı ağrıyo bişide yapamıyorum... mercimek rahattır sanırım bugün kontrolüm var ayrıca 2 li test yapılacak hayırlısıyla güzel haberler alırım inşallah..
evet soylemiştin parayı baya yüksekti ama bence yorumları ve doktor iyi ise bence verilebilir...sonu güzel olsun da inşallah birde varikosel sonunda hamile kalan çok var bunlarddan biri bendim ama benimki tutunamadı malesef ama umutlu olalım iyi sonuç alanlar çokdoktorumuz çok iyi bence ama para konusunda fazla istiyor adamın int sitesinde varikoselden onra hamiş kalan çok olmuş biilmiyorum ayın 8 inde yurtdışından gelecejk büyük ihtimal orda yaptıracağız bu ay sonuna kadar olmam lazım diyor....cnm benimki malesef artık bişey kullanmıyo herhalde ameliyatı bekliyo bende teklif etmiyom doğrusu....
başla başla arkandan geliom bende bikaç gün sonraçalışmalar henüz yeni:))))dur kız utandırma beni
inşallah cnm şu varikosel topiğini okuyunca buhran basıyor beni o yüzden artık bakmıyorum...bu doktor la başladık ya bir de iyi bir doktor belki varikosel ameliyatından sonra ilaç veriyorlarmı bilmiyorum ama sonuçta doktor takibinde olsun istiyorum bakalım cnm herhalde bu doktora gideceğiz biz....evet soylemiştin parayı baya yüksekti ama bence yorumları ve doktor iyi ise bence verilebilir...sonu güzel olsun da inşallah birde varikosel sonunda hamile kalan çok var bunlarddan biri bendim ama benimki tutunamadı malesef ama umutlu olalım iyi sonuç alanlar çok
hadi bekliyom dört gözlebu arada soğan suyu içiyom sadece bu ay ona karar verdim ameliyattan sonra kür yapacam:)başla başla arkandan geliom bende bikaç gün sonra
2.5 ta canım heyecanlıyım biraz tuhafım bugün şu günü bi atlatsam rahatlıcamhadi inşallah kaç ta randevu bizeede haber ver....
kıyamam iyi haberlerle geleceksin cnm inşallah....meleğimizin cinsiyeti için erkenmidir bilmiyorum ama bir bakıversin doktor:)2.5 ta canım heyecanlıyım biraz tuhafım bugün şu günü bi atlatsam rahatlıcam
ilaç bazı doktorlar veriyor bizimki vermemişti ama biz zaten doktordan memnun kalmadık...doktor kontrolunde olması çok iyi...bende eşime bunu anlatamıyorum diyorum 1 tane iyi doktor bul ona devam et..eşimin arkadaşı var ona gidip duruyor o da olur deyip yolluyor eşimde ona inanıyorum ama bak olmadı ne hikmetse sizin doktor iyi ise devam edersiniz ki iyi onuçlar alırsınız kuzuminşallah cnm şu varikosel topiğini okuyunca buhran basıyor beni o yüzden artık bakmıyorum...bu doktor la başladık ya bir de iyi bir doktor belki varikosel ameliyatından sonra ilaç veriyorlarmı bilmiyorum ama sonuçta doktor takibinde olsun istiyorum bakalım cnm herhalde bu doktora gideceğiz biz....
bencede canım bende bu ay bu macunla çayı kullncam bu ayda olmazsa eger rahim filmi yolu görünüyo artıkk ama inş bu ay ikmzde mutlu haberi alırz we tüm topikcanlar tabihadi bekliyom dört gözlebu arada soğan suyu içiyom sadece bu ay ona karar verdim ameliyattan sonra kür yapacam:)
net bişi söyleyeceğini sanmıyorum ama bakalım ben sorarım da o söyler m bilmemkıyamam iyi haberlerle geleceksin cnm inşallah....meleğimizin cinsiyeti için erkenmidir bilmiyorum ama bir bakıversin doktor:)