- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
- Konu Sahibi The Calender
- #2.961
kızlar gün içinde ıhlamur yeşilçay adaçayı filan içiyodum şimdi korkuyorum içmeye zararı varmıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm internetten bak istersen çoğunlukla hamileyken kullanılmaması gerekenler yazar ....bizim bazı kürlerde öyleydi onlarda bitkiel sonuçta kesinlikle gebelikte kullanılmamalı diyor çaylara bak bence..........kızlar gün içinde ıhlamur yeşilçay adaçayı filan içiyodum şimdi korkuyorum içmeye zararı varmıdır
çörekotunu ve soğan suyunu kesinlikle bırakın gebeyseniz diyo söktürücü özellikleri olabiliyormuş çaylardan da duydum ama ismi aklımda değil cnm.....bi maydanoz duydum ben
Orasını bilmiyordum. Inşallah bi özele gidin ama bide onun yani sıra doğal kürlerden kullanın bence. Bal tarçın çörekotu kuru falan yardımcı olur.35 yas ustune 6 aylik muhlet veriliyor
tamam canımçörekotunu ve soğan suyunu kesinlikle bırakın gebeyseniz diyo söktürücü özellikleri olabiliyormuş çaylardan da duydum ama ismi aklımda değil cnm.....
burdayım ben canımmmniye herkes gitti yaaa
eeeeee anlat bakem naptın nasıl gidiyor......burdayım ben canımmm
napıım kuşum karnım ağrısı we ben yaşayıp gidioruz işte sen napıosun sen anlat ben henüz bişe yapamıomeeeeee anlat bakem naptın nasıl gidiyor......
hoşgeldin cnm yok böyle olmayacak bende başlayacağım evi getireyim ilk iş kendime çalışacak bir iş bulacağım .....işim de masabaşı olacak muhtemelen yine yazışırız:)ben de geldim bi ara çıkmıştım
kastettiğin şeyi anlatamammalum aile mahremiyeti ama ipucu hiçbişeynapıım kuşum karnım ağrısı we ben yaşayıp gidioruz işte sen napıosun sen anlat ben henüz bişe yapamıom
ben 27 agustosta dusuk yaptım kurtaj olmadım ama ve henuz regl de olmadım dun saglık ocagına gttım kan testı yaptrdım negatf cıktı acaba degerler yanlıs mı cıktı dıye dusunuyorumhenüz çok yeniyse çıkmayabilir canım
Yok canım kelime -i tevhid çekilecekcnm temizlendim artık ya varis miydi 10000 tane?
tmm cnm başlıym bugün....ALLAH kabul etsin....Yok canım kelime -i tevhid çekilecek
cnm bu tahlilin yanlış olması ya laboratuvarın sonucu yanlış çıkarması yada geç döllenmede çıkmamasıyla olabilir .....ama bu iki ihtimali yaşayanlarda yok değil bence biraz daha bekleyip başka bir yerde tekrarla testi....gunaydın arkadaslar sızce hamılelıkte kan tahlılı yanlıs cıkarmı