- 14 Ağustos 2014
- 136
- 25
- 34
- Konu Sahibi The Calender
- #2.761
ya cok tesekkur edıyorum guzel dıleklerın ıcın cok sagol :)YUREKTEN INSALLAH DIORUUUUUUUM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya cok tesekkur edıyorum guzel dıleklerın ıcın cok sagol :)YUREKTEN INSALLAH DIORUUUUUUUM
eee hayırlı olsun canım o zaman silik çıktıysa hamilesindir tebrik ederim :)Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah? ben 30 ağst adet günümdü olmadım o günün sabahı kalktım test yaptım ilk idrarımla ikinci çizgi silikte olsa vardı.. hala adet olmadım çarşamba kan tahlili yaptırcam ne diceğimi ne yapcağımı hiç bilemiyorum
çarşambayı beklemesen diyorum hemen ver bizekesin sonucu ama kesin gibi zaten hayırlı olsun canım benim....Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah? ben 30 ağst adet günümdü olmadım o günün sabahı kalktım test yaptım ilk idrarımla ikinci çizgi silikte olsa vardı.. hala adet olmadım çarşamba kan tahlili yaptırcam ne diceğimi ne yapcağımı hiç bilemiyorum
cnm gözün aydın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı da bizlere olsun:)korkuyorum ama sonuç negatif çıkarsa daha kötü olcam bi kaç gün daha bekliyim diyorum belki kafama takıyorum diye regl gecikmiştir
Amin canım inşallah, çok çok teşekkür ediyorum :) aynen darısı bekleyen herkese olsun inşallah, dualarım sizlerle canım hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim :)cnm gözün aydın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı da bizlere olsun:)
İnşallah cnm ALLAH isteyen herkese bu duyguyu tattırsın doktora gidince bize haber ver ...listemizede göz at ilk sayfada beğenirsin umarım:)))Amin canım inşallah, çok çok teşekkür ediyorum :) aynen darısı bekleyen herkese olsun inşallah, dualarım sizlerle canım hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim :)
sen naptın gülüm var mı bir gelişme?günaydınnn kızlarrr
Amin canım benim, tamam haber vericem :) :)İnşallah cnm ALLAH isteyen herkese bu duyguyu tattırsın doktora gidince bize haber ver ...listemizede göz at ilk sayfada beğenirsin umarım:)))
war canım war geldi kırmızılarrsen naptın gülüm var mı bir gelişme?
yaaaaa anladım kuzum haftasonumu oldu ......sen nasılsın peki iyimisin?war canım war geldi kırmızılarr
hoşgeldiin...merhabaa kızlaarrrr
hoşbulduk kuzumm nasılsınhoşgeldiin...
iyiyim cnm adetim bitti kür falan bakıyom öyle sen nasılsın?hoşbulduk kuzumm nasılsın
iyiyim canım işte nasıl olıım biraz moralm bozuldu ama geçti cumartesi günü oldumyaaaaa anladım kuzum haftasonumu oldu ......sen nasılsın peki iyimisin?
yok kuzum moralin bozulmasın nolur.....hep diyoruz ya bir zamanı var işte o karışımı kullan inşallah bu ay hayırlısı işe yarar.......iyiyim canım işte nasıl olıım biraz moralm bozuldu ama geçti cumartesi günü oldum