- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.161
Fazla uyuyor denemez kuzum. Üç ayı bitmedi düzeni yok bazen cok uzun yatıyor kendı kendıne bazen hiç yatmıyor saatlerce cabalıyorumnasıl uyuyor ki kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazla uyuyor denemez kuzum. Üç ayı bitmedi düzeni yok bazen cok uzun yatıyor kendı kendıne bazen hiç yatmıyor saatlerce cabalıyorumnasıl uyuyor ki kuzum
abi nasıl pekiFazla uyuyor denemez kuzum. Üç ayı bitmedi düzeni yok bazen cok uzun yatıyor kendı kendıne bazen hiç yatmıyor saatlerce cabalıyorum
Evet ya sen gittin baya yoktun özledim de abisi iyi kıskanmıyor ben cok kıskanır sanıyordum aksıne öpüyor sevıyor kimse dokunsun istemiyor annemin bebeği dior yabancı gelse odayı kitlio paylasmam bile istemiyor Simdilik bakalım büyüsün ne yapacak o da belirsizabi nasıl peki
kardeşiyle iletişimi
seninle konuşamadık hiç doğumundan sonra
Sen nasılsınabi nasıl peki
kardeşiyle iletişimi
seninle konuşamadık hiç doğumundan sonra
ben iyiyim çok şükürSen nasılsın
kimler buradaaaaa
Canım nasılsın var mı mutlu haberlerin merak ettim
Listede benım nickim neden eski halinde görünüyor kızlar
Ayyyy ne guzelll.
Taze anne nasil gidiyor 2 cocukla . Ben 1 taneyle zor idare ediyorumm...Hiç soranım yok
Valla idare edıyor insan alısıyor balım napalımTaze anne nasil gidiyor 2 cocukla . Ben 1 taneyle zor idare ediyorumm...
iyi cnm misafirlerimle ilgileniyorum oyle carsiya ciktik biraz ...esim in normalde yoktur hediye alma gibi bi huyu sevgililer gunu bizim icin de siradan bi gunBacikolar ben şimdi girdim yoğundum bugün
Napıyosunuz?
Bugün sevgililer günüymüş haberim yoktu amaan zaten kutlamayız biz hiç bana saçma geliyo sevene hergün sevgililer günü
İnsanları para harcatmaya sevk eden mali bi gün benim için
iyi cnm misafirlerimle ilgileniyorum oyle carsiya ciktik biraz ...esim in normalde yoktur hediye alma gibi bi huyu sevgililer gunu bizim icin de siradan bi gun
Bacikolar ben şimdi girdim yoğundum bugün
Napıyosunuz?
Bugün sevgililer günüymüş haberim yoktu amaan zaten kutlamayız biz hiç bana saçma geliyo sevene hergün sevgililer günü
İnsanları para harcatmaya sevk eden mali bi gün benim için