Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavi Boncugumm

Sen Allah'ın lütfusun, gözlerimin nurusun mavişim
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
9.113
9.076
Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Haydi kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi😉
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

🌺🌼🌺MELEĞİNİ UMUTLA BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ🌺🌼🌺

@nisandeniz 👉
Smile Forever Smile Forever 👉
Umutlu Anne Bekleyiste Umutlu Anne Bekleyiste 👉

N Nisanesintisi01 👉
Semaknc Semaknc 👉
AyTerapisii AyTerapisii 👉

🤰🤰🤰HAMİŞLERİMİZ🤰🤰🤰

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 👉 10 Mayıs 2019'da 10+3'de gebeliği sonlandırıldı 😔

Canm oglmmm Canm oglmmm 👉 :anneadayı:
balbebekk balbebekk 👉 :anneadayı:
benibekleyin benibekleyin 👉 Sat: 30 Mart 👉:anneadayı:
Nurov Nurov 👉 Sat:23 mayıs 👉 :anneadayı:
B Beriberiberil 👉 Sat:29 nisan 👉
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi 👉 :anneadayı:

📢🤱 DOĞUM YAPAN ANNELERİMİZ🤱📢

Hayhatun Hayhatun 👉 25 kasım saat: 10:30'da 39+1'de meleğine kavuştu :anne:
Hayal Kocak Hayal Kocak 👉 1 aralık 38+3'te meleğine kavuştu :anne:
Tatlim12345 Tatlim12345 👉 Meleğine kavuştu :anne:
sukufenazz sukufenazz 👉 20 ocakta 34 haftalık meleğine kavuştu :anne:
Monaezop Monaezop 👉 10 Şubat saat 20:30'da 37 haftalık meleğine kavuştu :anne:
Lostinparadise Lostinparadise 👉 16 şubatta kavuştu :anne:
hayaksii hayaksii 👉 Meleğine kavuştu :anne:
fer_nur fer_nur 👉 17 Nisan saat 22:00'de 37+5'te meleğine kavuştu :anne:
Emine Hatayli Emine Hatayli 👉 20 nisan saat 15:58'de 39+0'da meleğine kavuştu :anne:
hayalinizle hayalinizle 👉 Meleğine kavuştu :anne:
Y Yazgele 👉 28 günlük küvezden sonra meleğine kavuştu :anne:

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ,
polistk overdim doktora kontrole gittiğimde çocuk düşünmediğimiz için adet söktürücü ve doğum kontrol hapını vermişti. şuan çocuk düşünüyoruz ve 1 aydır da doğum kontrol hapını bıraktım korunmasız ilişkiye giriyoruz. en son adet başlangıç tarihim ayın 16 sı , doktora kontrole gittim pazartesi günü hamilelik planma için hemde adetim geçtiği için hamilelik bi yana bıraktığım an düzensiz mi oluyor korktum açıkcası. vajinal ulst. ile kontrol etti yumurta 17 mm di , bugün tekrar gittim 21 mm olmuş cuma yine gel dedi , ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi, normalde adetimde geçti neden böyle anlamadım doktrada soramadım başına gelen var mı ?

arkadaşlar merhaba ,
polistk overdim doktora kontrole gittiğimde çocuk düşünmediğimiz için adet söktürücü ve doğum kontrol hapını vermişti. şuan çocuk düşünüyoruz ve 1 aydır da doğum kontrol hapını bıraktım korunmasız ilişkiye giriyoruz. en son adet başlangıç tarihim ayın 16 sı , doktora kontrole gittim pazartesi günü hamilelik planma için hemde adetim geçtiği için hamilelik bi yana bıraktığım an düzensiz mi oluyor korktum açıkcası. vajinal ulst. ile kontrol etti yumurta 17 mm di , bugün tekrar gittim 21 mm olmuş cuma yine gel dedi , ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi, normalde adetimde geçti neden böyle anlamadım doktrada soramadım başına gelen var mı ?

Bacım adetin hapın etkisinden dolayı gecikebilir gecikme bazen nedensizce bile olabiliyo korunmasız ilişkiye ne zaman başladınız? Yumurtan büyüdüğüne göre çatlaması yakın... hadi hayırlısı olur inşallah kalırsın😊

Bacım adetin hapın etkisinden dolayı gecikebilir gecikme bazen nedensizce bile olabiliyo korunmasız ilişkiye ne zaman başladınız? Yumurtan büyüdüğüne göre çatlaması yakın... hadi hayırlısı olur inşallah kalırsın😊
1 ay oldu hapı bırakalı o zamandan beridir korunmasız , ama normalde adet geciktiğinde insanlar hamile kaldığını öğrenir diye biliyorum benim daha yumurtam mı çatlamadı :) yoksa ben mi yanlış biliyorum

Selamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Konuma isteyen herkes davetlidir...
@Hadicnmsende

Smile Forever Smile Forever
Vuslat_geldi Vuslat_geldi
Umutlu Anne Bekleyiste Umutlu Anne Bekleyiste
E Elifleeylul
S SekerliYogurt
E esmanur7
Buyrun kızlar toplanalım...

Benim bat 26 mart
Konun hayırlı olsun kuzum inşallah bolca hamilemiz olur tabi biz de içinde oluruz 🤲🏻Aminnnnnn❤️🤲🏻🤲🏻

Selamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Konuma isteyen herkes davetlidir...
@Hadicnmsende

Smile Forever Smile Forever
Vuslat_geldi Vuslat_geldi
Umutlu Anne Bekleyiste Umutlu Anne Bekleyiste
E Elifleeylul
S SekerliYogurt
E esmanur7
Buyrun kızlar toplanalım...

Benim bat 26 mart
Benimde 27 si . Ama gun gecmiyor 😄 insallah ugurlu bi topik olur

arkadaşlar merhaba ,
Yumurtan güzel büyümüş maşallah çatlaması da yakındır değerlendirmeye devam edin :)

1 ay oldu hapı bırakalı o zamandan beridir korunmasız , ama normalde adet geciktiğinde insanlar hamile kaldığını öğrenir diye biliyorum benim daha yumurtam mı çatlamadı :) yoksa ben mi yanlış biliyorum

Belki yumurtan geç çatlıyodur neden olmasın ki🙂 hani yumurtan büyümüşya ondan diyorum görünmüş sonuçta
Hayırlısıyla olur inşallah🤲

X