- 14 Mart 2018
- 3.514
- 3.658
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.861
Ben bu cizginin golgesini gorsem doktora kosarim hamileyim diye acaba mi diyorsungozun aydin canim benim
Öyle mi dersinbenim doktorum çatalda vajinal muayne yapmıyor mesela, sedyede ve üstümde örtüyle yapıyor ayrıca bir kere bile örtüyü kaldırıp bakmaz. ne bileyim çok pozitif çok eğlenceli ve hiçbir zaman utanıp sıkılacağım sorular sormadı. hastalarıyla hem yakın ama asla samimi değil. bence bunlar çok büyük artılar. öte yandan kadınlar çok değişken ruh hallerine sahipler bunu da yansıtıyorlar bir keresinde annemin çok canını acıtan bir kadın vardı kadın doğum uzmanı meğer boşanma aşamasındaymış
Ay alemsin varya güldürdün bthcg bi seviye ye gelince belli aydan sonra cikmiyo diye biliyorum o zamana kadar sürekli yaparsınVallahi yaAllah nasip ederde bigun hamile kalirsam dogurana kadar test yapacsm koyu cizgi gormek icin
Amin canım benim hayırlısı. Benim bi oğlum var 5 yaşında teyzesi :)) eşim geçim derdi yaşamak zora gelmek istemiyor. Ben de didişmek zıtlaşmak istemiyorum şuanda. İsterse olur napıyım ben artık... 2 ay denemiştik aslında olsaydı olmuştu :) ama eşimin gönlü olmadığı için olmuyor sanırım...Hadi ya hayırlısı olur inşaallah canım benimBenim eşimde çocuk istemiyordu ben zorladım ama Allah'tan geliyor sonuçta bizim isteyip istememizle değil
hiç çocuğunuz yoksa senin istemen çok normal bi durum... Burda en çok iş biz kadınlara düşüyor zaten ama erkekler neden bu kadar dert ediyor anlamıyorumAllah onların rızkını da verir
Insallah canimin ici yaSümeyye'mmmmm yaaaaSen deee koşacaksınnn inşaAllah pırlantammmm benimmm
4 ay falan oldu sanırım hormon baktıralı. Normaldi hepsi. 5 tane falan farklı doktora gittim farklı yıllarda, hiç bir şey diyen olmadı artık ben de yıldım sürekli regl yolu beklemektenbekarken düzensizdi genelde, ilk evlendiğim sene 6 ay kadar düzenli oldum sonra yine bozuldu. Belki de tembellik var dediğin gibi ama bu kadar mu zor tespiti. Devlet de denedim özel de. Çok stres yapıyor evettt böyle dolaşıyorum evde.
benim doktorum çatalda vajinal muayne yapmıyor mesela, sedyede ve üstümde örtüyle yapıyor ayrıca bir kere bile örtüyü kaldırıp bakmaz. ne bileyim çok pozitif çok eğlenceli ve hiçbir zaman utanıp sıkılacağım sorular sormadı. hastalarıyla hem yakın ama asla samimi değil. bence bunlar çok büyük artılar. öte yandan kadınlar çok değişken ruh hallerine sahipler bunu da yansıtıyorlar bir keresinde annemin çok canını acıtan bir kadın vardı kadın doğum uzmanı meğer boşanma aşamasındaymış
Anam oturur aglarim herhaldeAy alemsin varya güldürdün bthcg bi seviye ye gelince belli aydan sonra cikmiyo diye biliyorum o zamana kadar sürekli yaparsın
Amanııınnn sen hamilesiiinnnn yeni farkettim hayırlı olsuuunnnAllah yardımcın olsun zor bişey şimdi ne olduğunu da bilmiyosun bişey varmı yokmu
İnşaallah yoktur ama geç adet görmemenin en yaygın nedeni genelde yumurta tembelliği oluyor ama o da gebeliğe engel değil tabi
İnşaallah Rabbim tez zamanda nasip eder
Geçmiş mi adetin canım
yaptın mı merakla bekliyoruz
Nedense bu ay çok farklıyım psikolojik olarak bi rahatlık geldi niye bilmiyorum. Yaklaşık 4aydır istiyoruz biz 1bucuk yıllık evliyim. Hadi bakalım senin testinin sonucunu merakla bekliyoruz inşallah hayırlısı olur
Malesef kızlar tertemiz testAyyyy yaptın mııı
4 ay falan oldu sanırım hormon baktıralı. Normaldi hepsi. 5 tane falan farklı doktora gittim farklı yıllarda, hiç bir şey diyen olmadı artık ben de yıldım sürekli regl yolu beklemektenbekarken düzensizdi genelde, ilk evlendiğim sene 6 ay kadar düzenli oldum sonra yine bozuldu. Belki de tembellik var dediğin gibi ama bu kadar mu zor tespiti. Devlet de denedim özel de. Çok stres yapıyor evettt böyle dolaşıyorum evde.
Malesef kızlar tertemiz test
1ci çocuk zor 2 ci cocuk kolay derler ikisi bir kendileri oynar benimkiler 3cüde karışır zamanla aralarına allovvvAnam masallahben 1 den sonra dururum2ye acaba derim herhalde
Bencede bi kopkoyu gör ins cnmAnam oturur aglarim herhaldeneyse tamam bikere gorim sonra saglicakla.dogurim insallah
Amiinn hepimize nasip olsun insallahBencede bi kopkoyu gör ins cnmkanda netlestir kalp atışları vs derken doğum heyecanı sağlıkla kucağına allll ınss ❤
Sabah yine yap istersen şimdi yaptığın İçin çıkmamıştır belkiMalesef kızlar tertemiz test
Amin canım benim hayırlısı. Benim bi oğlum var 5 yaşında teyzesi :)) eşim geçim derdi yaşamak zora gelmek istemiyor. Ben de didişmek zıtlaşmak istemiyorum şuanda. İsterse olur napıyım ben artık... 2 ay denemiştik aslında olsaydı olmuştu :) ama eşimin gönlü olmadığı için olmuyor sanırım...
Çok tatlısın yaaVallahi yaAllah nasip ederde bigun hamile kalirsam dogurana kadar test yapacsm koyu cizgi gormek icin
Bende zorladım olunca çok seviyorlar bakıcak olan biziz akışına bırakmak lazım istiyoruz ki ağzından duyalım bende istiyorum diye ama erkek gurur yapar çocuk rızkıyla bereketiyle gelir vazgeçme sürekli de konuşmaya gerek yok iliskide bırakde seni seviyorum de gitsinAmin canım benim hayırlısı. Benim bi oğlum var 5 yaşında teyzesi :)) eşim geçim derdi yaşamak zora gelmek istemiyor. Ben de didişmek zıtlaşmak istemiyorum şuanda. İsterse olur napıyım ben artık... 2 ay denemiştik aslında olsaydı olmuştu :) ama eşimin gönlü olmadığı için olmuyor sanırım...
Canım benim Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah. Ben de senin gibi düşünüyorum, bence doğup büyümesi lazım bir an önce çünkü yaş ilerledikçe bugunkü gücümüzü bulamayız.. Ben eşime hep böyle diyorum da yaşın 40 gib konuşuyorsun diyor. Peki sen bilirsin dedim artık :) ben de 30 yaşındayım. Çocuklar arasındaki yaş farkı açıldıkça kardeşliklerini yaşayamazlar gibi geliyor bana.. Bence 5 yaş bile fazla, geç kaldık ama Rabbim de 2 ay vermedi. Vardır bi bildiği... İnşallah gelicem bir gün konuna :)))Oy maaşallah oğluşuna Allah bağışlasın
Belkide daha zamanınız gelmedide o yüzden olmadıbenimde 2.çocuk isteğim 2 aydır vardı onun öncesinde düşünmüyordum ama nasip vakti geldi demekki belkide ondan Allah kalbime o isteği düşürdü ...hatta bu ay olmazsa hazirana kadar erteleyecektim ama çok şükür Rabbime O Ol dediyse vardır bir hayır ... Ben herzaman hayırlısını dilerim zaten
Aslında benim için iyi oldu yaşım 32 çünkü doğana kadar 33.... İnşaAllah sağ salim kucağımıza alırız dabenim eşimde maddiyattan dolayı istemiyordu bide oğlum daha küçük ben zorlanırım diye...ama Rabbim onunda kolaylığını verir diyorum
Yaş ilerledikçe çocuk bakmak bile daha zor oluyor . Ne zaman istersen yazabilirsin canım
Öpüyorum ikinizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?