Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle mi dersin Bilmiyorum ya bayan bulamazsam iyi bir doktor mecbur erkeğe gideceğim ben de artık.

Amin canım benim hayırlısı. Benim bi oğlum var 5 yaşında teyzesi :)) eşim geçim derdi yaşamak zora gelmek istemiyor. Ben de didişmek zıtlaşmak istemiyorum şuanda. İsterse olur napıyım ben artık... 2 ay denemiştik aslında olsaydı olmuştu :) ama eşimin gönlü olmadığı için olmuyor sanırım...

Allah yardımcın olsun zor bişey şimdi ne olduğunu da bilmiyosun bişey varmı yokmu
İnşaallah yoktur ama geç adet görmemenin en yaygın nedeni genelde yumurta tembelliği oluyor ama o da gebeliğe engel değil tabi
İnşaallah Rabbim tez zamanda nasip eder

Kesinlikle katılıyorum. Tüp bebek için muayene olduğum günler de az çekmedim bayan doktorlardan. Sinirini bizden çıkardı muayene ederken. Ama bazen denk gelen erkek hoca hiç incitmeden yaptı. Keşke bayanlarda işiyle derdini karıştırmasa.

Amanııınnn sen hamilesiiinnnn yeni farkettim hayırlı olsuuunnn Rabbim sağlıkşa kucağına almayı nasip etsiiinnnn.

Geçmiş mi adetin canım
yaptın mı merakla bekliyoruz
Ayyyy yaptın mııı
Malesef kızlar tertemiz test

Testere dişli aslanpençesi otu kürü yaptın mı hiç canım. Adet düzenliyor

Oy maaşallah oğluşuna Allah bağışlasın
Belkide daha zamanınız gelmedide o yüzden olmadı benimde 2.çocuk isteğim 2 aydır vardı onun öncesinde düşünmüyordum ama nasip vakti geldi demekki belkide ondan Allah kalbime o isteği düşürdü ...hatta bu ay olmazsa hazirana kadar erteleyecektim ama çok şükür Rabbime O Ol dediyse vardır bir hayır ... Ben herzaman hayırlısını dilerim zaten
Aslında benim için iyi oldu yaşım 32 çünkü doğana kadar 33.... İnşaAllah sağ salim kucağımıza alırız da benim eşimde maddiyattan dolayı istemiyordu bide oğlum daha küçük ben zorlanırım diye...ama Rabbim onunda kolaylığını verir diyorum
Yaş ilerledikçe çocuk bakmak bile daha zor oluyor . Ne zaman istersen yazabilirsin canım
Öpüyorum ikinizide

Bende zorladım olunca çok seviyorlar bakıcak olan biziz akışına bırakmak lazım istiyoruz ki ağzından duyalım bende istiyorum diye ama erkek gurur yapar çocuk rızkıyla bereketiyle gelir vazgeçme sürekli de konuşmaya gerek yok iliskide bırakde seni seviyorum de gitsin

Canım benim Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah. Ben de senin gibi düşünüyorum, bence doğup büyümesi lazım bir an önce çünkü yaş ilerledikçe bugunkü gücümüzü bulamayız.. Ben eşime hep böyle diyorum da yaşın 40 gib konuşuyorsun diyor. Peki sen bilirsin dedim artık :) ben de 30 yaşındayım. Çocuklar arasındaki yaş farkı açıldıkça kardeşliklerini yaşayamazlar gibi geliyor bana.. Bence 5 yaş bile fazla, geç kaldık ama Rabbim de 2 ay vermedi. Vardır bi bildiği... İnşallah gelicem bir gün konuna :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…