- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.841
yaptın mı merakla bekliyoruzSabredebiliyorsan ne güzel. Bende yapacagim birazdan test bakalim insallah vardir gercekten
4 ay falan oldu sanırım hormon baktıralı. Normaldi hepsi. 5 tane falan farklı doktora gittim farklı yıllarda, hiç bir şey diyen olmadı artık ben de yıldım sürekli regl yolu beklemektenKist falan yoktur inşaallahyapıyla ne alakası var yumurtalıklarda sorun yoksa düzenli adet gelmesi gerekir
Yumurta tembelliği mi var acabayakın zamanda hormonlarına baktırdınmı adet olamamak çok strese bindiriyo bence iyi bi doktor bul bacım hepsi işini iyi yapmıyo malesef
Puff herkes erkek diyor ama ben erkek doktor ön yargımı kıramadımdoktor gerçekten çok önemli bir de ben erkek doktor tercih ediyorum. bizi bence çok iyi anlıyorlar
benim doktorum çatalda vajinal muayne yapmıyor mesela, sedyede ve üstümde örtüyle yapıyor ayrıca bir kere bile örtüyü kaldırıp bakmaz. ne bileyim çok pozitif çok eğlenceli ve hiçbir zaman utanıp sıkılacağım sorular sormadı. hastalarıyla hem yakın ama asla samimi değil. bence bunlar çok büyük artılar. öte yandan kadınlar çok değişken ruh hallerine sahipler bunu da yansıtıyorlar bir keresinde annemin çok canını acıtan bir kadın vardı kadın doğum uzmanı meğer boşanma aşamasındaymışPuff herkes erkek diyor ama ben erkek doktor ön yargımı kıramadımSanki hepsinin aynı olması gerek gibi düşünüyorum.
Ben Kastamonu gelınıyım taskopruÖzelden sorsana yavrumözel mesaj butonun yok senin
Standart yumurta 20 mm üstünde catlıyr bildiğim kadarıyla benım yöntemini denemelisin sabırlaAslında adetlerim de düzenli ama geç yumurtlamadan dolayı olmuyor olabilir mi bilmiyorum ama tavsiyenizi deneyeceğim mutlaka . Bir de geçen ay yumurtlama tarihimden 1 gün önce doktora gitmiştim, yumurtan 22 mm demişti. Kaç mm de çatlıyor acaba
Testine bakılırsa hamilesin canım gözün aydınArkadaşlar merhaba. Uzun bir süredir sayfanızı takip ediyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.Regl düzensiz olduğu için bu ay ovulasyon testi kullandım.yumurtlama gününü değerlendirdik ve üzerinden 15 gün geçti. İki gündür süren şiddetli kasık ve bel ağrım var. Ayağımın üzerine basamıyorum. Bugün de kahverengi akıntı geldi dayanamadım ov.testi ve erken geb.testi yaptım. Sonuç ekteki gibi sizce bir şeyler var mı? Çok uzun oldu kusura bakmayın nolur.
Bariz çift çizgi var gebelik testindeArkadaşlar merhaba. Uzun bir süredir sayfanızı takip ediyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.Regl düzensiz olduğu için bu ay ovulasyon testi kullandım.yumurtlama gününü değerlendirdik ve üzerinden 15 gün geçti. İki gündür süren şiddetli kasık ve bel ağrım var. Ayağımın üzerine basamıyorum. Bugün de kahverengi akıntı geldi dayanamadım ov.testi ve erken geb.testi yaptım. Sonuç ekteki gibi sizce bir şeyler var mı? Çok uzun oldu kusura bakmayın nolur.
Ben bu cizginin golgesini gorsem doktora kosarim hamileyim diye acaba mi diyorsunArkadaşlar merhaba. Uzun bir süredir sayfanızı takip ediyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.Regl düzensiz olduğu için bu ay ovulasyon testi kullandım.yumurtlama gününü değerlendirdik ve üzerinden 15 gün geçti. İki gündür süren şiddetli kasık ve bel ağrım var. Ayağımın üzerine basamıyorum. Bugün de kahverengi akıntı geldi dayanamadım ov.testi ve erken geb.testi yaptım. Sonuç ekteki gibi sizce bir şeyler var mı? Çok uzun oldu kusura bakmayın nolur.
Maşallah olmazmi hamilesin tebrik ederimArkadaşlar merhaba. Uzun bir süredir sayfanızı takip ediyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.Regl düzensiz olduğu için bu ay ovulasyon testi kullandım.yumurtlama gününü değerlendirdik ve üzerinden 15 gün geçti. İki gündür süren şiddetli kasık ve bel ağrım var. Ayağımın üzerine basamıyorum. Bugün de kahverengi akıntı geldi dayanamadım ov.testi ve erken geb.testi yaptım. Sonuç ekteki gibi sizce bir şeyler var mı? Çok uzun oldu kusura bakmayın nolur.
Bizde kör olcaz silik çizgilerle görmek için var diye umut edip duruyoruzBen bu cizginin golgesini gorsem doktora kosarim hamileyim diye acaba mi diyorsungozun aydin canim benim
Nedense bu ay çok farklıyım psikolojik olarak bi rahatlık geldi niye bilmiyorum. Yaklaşık 4aydır istiyoruz biz 1bucuk yıllık evliyim. Hadi bakalım senin testinin sonucunu merakla bekliyoruz inşallah hayırlısı olurSabredebiliyorsan ne güzel. Bende yapacagim birazdan test bakalim insallah vardir gercekten
Arkadaşlar merhaba. Uzun bir süredir sayfanızı takip ediyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.Regl düzensiz olduğu için bu ay ovulasyon testi kullandım.yumurtlama gününü değerlendirdik ve üzerinden 15 gün geçti. İki gündür süren şiddetli kasık ve bel ağrım var. Ayağımın üzerine basamıyorum. Bugün de kahverengi akıntı geldi dayanamadım ov.testi ve erken geb.testi yaptım. Sonuç ekteki gibi sizce bir şeyler var mı? Çok uzun oldu kusura bakmayın nolur.
Ayy bariz var gebelik hayırlı olsunnnArkadaşlar merhaba. Uzun bir süredir sayfanızı takip ediyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.Regl düzensiz olduğu için bu ay ovulasyon testi kullandım.yumurtlama gününü değerlendirdik ve üzerinden 15 gün geçti. İki gündür süren şiddetli kasık ve bel ağrım var. Ayağımın üzerine basamıyorum. Bugün de kahverengi akıntı geldi dayanamadım ov.testi ve erken geb.testi yaptım. Sonuç ekteki gibi sizce bir şeyler var mı? Çok uzun oldu kusura bakmayın nolur.
Sabredebiliyorsan ne güzel. Bende yapacagim birazdan test bakalim insallah vardir gercekten
Mavi Boncugumm canısı beni listeden çıkarabilirsin... Benim adam çocuk fikrine sıcak bakmıyor bu ara... Artık hamile kaldığımda gelirim yazarım sana. O da ne zaman olur Allah bilir :))
Vallahi yaBizde kör olcaz silik çizgilerle görmek için var diye umut edip duruyoruzbu şekil ciksa oooo anında kan vermeye giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?