- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 35
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.821
Allah yardımcın olsun inşallah bi an önce geçer canım var mı peki belirtin falanAllah razı olsun canım ya he valla hamilelik olursa 9 ay boyunca beklemem lazım bi an bu ay hamilelik oluşmasına istiyorum ya
Benimde bat bugün iki gün önce yaptim test cook belirsiz bisey var gibiydi. Bugun yapcam tekrar. Bence varsa sizinde cikar. Benimde kasiklarimda bi hareketlilik var agri diyemem ama rahatsiz edici degil. Önceki hamileligimde olmamısti böyle. İnsallah vardir sizinde benimde herkesindeKızlar merhabalar ben de hayalet takipçilerdendimbaya geriden başlayarak yazışmalarınızı okudum. Gebe kalanlara hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Diğer arkadaşlara da en hayırlı vakitte Allah nasip etsin. Benim de dün bat günümdü gelen giden yok. Ama adet olacakmış gibi kasık agrılarım var. Geçen aylarda hep bir iki gün önceden test yapmıştım artık yapmak istemiyorum gecikme olmadan gebe kalanlar sizlerde kasık ağrısı oldu mu bat döneminizde
Anam masallahYakınlarım diyor 2 çocuk yeter diye ama insan istiyor 3 olsun ilerde 30 umdan sonra da süpriz olursa 4 cü olsun inşallah ben çok seviyom çocukları
Ben erken gebelige inanmiyorum artik. Mantiksiz yani iliskiden 7 gun sinra cikiyo yaziyo üzerinde. Kanda bile cikmayan idrarda nasil cikacak acaba. Bende yaptim negatif cikti. 2 gun sonra normal testte hayalet cizgi cikti. Bugun tekrarliycam batım bugun. Eger hamileysem anlarizki erken gebelik erken cikarmiyo.
Ya agrılarım olduğu için adet gelecek gibi düşünüyorum öyle olduğu İçin de test yapıp negatif görmek istemiyorum yineBenimde bat bugün iki gün önce yaptim test cook belirsiz bisey var gibiydi. Bugun yapcam tekrar. Bence varsa sizinde cikar. Benimde kasiklarimda bi hareketlilik var agri diyemem ama rahatsiz edici degil. Önceki hamileligimde olmamısti böyle. İnsallah vardir sizinde benimde herkesinde
Aslında adetlerim de düzenli ama geç yumurtlamadan dolayı olmuyor olabilir mi bilmiyorum ama tavsiyenizi deneyeceğim mutlaka . Bir de geçen ay yumurtlama tarihimden 1 gün önce doktora gitmiştim, yumurtan 22 mm demişti. Kaç mm de çatlıyor acabaİki günde bir ilişkiye gir canım tecrübeyle sabit bende pkoluyum yumurtlama günüm tutmuyordu doktor tavsıyesı üzerine bunu uyguladım ve sonucu güzel oldu Allahım izniyle denemelisin
Valla hiç hatırlamıyorum çünkü baya eskiden yaptrmıştımBenimde geçen ay dolgum kırılmıştı içi boşaldı ama Allah'a şükür ağrı olmadı çünkü eskiden kanal tedavisi yaptırmıştım onun etkisi sanırım dişçi dolguyu yenilerken anestezi de yapmadı biraz hissettim tabi ama dayanılmayacak bi acı olmadı çok şükür
Senin kanal tedavin yoktu heralde?
Geçen ay çok belirtim oldu kendime söz verdim belirtilere takılmicam diye onun için kendimi dinlememeye çalışıyorum canım sadece arada oturup kalkarken kasıklarıma ağrı giriyor bide şiddetli göğüs ağrısı var bunlar adet olunca da olduğu için pek bi fark göremiyorum canmAllah yardımcın olsun inşallah bi an önce geçer canım var mı peki belirtin falan
Hayırlısı olsun canımGeçen ay çok belirtim oldu kendime söz verdim belirtilere takılmicam diye onun için kendimi dinlememeye çalışıyorum canım sadece arada oturup kalkarken kasıklarıma ağrı giriyor bide şiddetli göğüs ağrısı var bunlar adet olunca da olduğu için pek bi fark göremiyorum canm
Amin cümlemiz için inşallah canımHayırlısı olsun canım
Sanki kendileri bakıcakAynı şeyi bana da söylüyorlar canim oglun var kızın var daha ne cocuk istiyorsun diye bende cok seviyorum cocuklari Allah herkesin gönlüne göre versin
Sabredebiliyorsan ne güzel. Bende yapacagim birazdan test bakalim insallah vardir gercektenYa agrılarım olduğu için adet gelecek gibi düşünüyorum öyle olduğu İçin de test yapıp negatif görmek istemiyorum yineyarın da olmazsam yapacağım ama. Ne güzel sizin hafif çizgi çıktıysa var demek ben baya adet olacakmış gibi ağrı yaşıyorum bugünden beri. Dün hiç bir şey yoktu
Geçmiş mi adetin canımSabredebiliyorsan ne güzel. Bende yapacagim birazdan test bakalim insallah vardir gercekten
ASLINDA Bİ DOKTRA GİTSEN İÇİNE GECİCİ BİŞEY KOYARLAR HEM AGRIN KESILIR HEMDE DIS ZARAR GÖRMEZDol
Kırılmış içi canım dolgum vardı ama çok kötü oldu bu ya bakalım bi hafta sabredim adet olursam direk doldurmaya gitcem artkk☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?