Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada test yaptım negatif yumurtlamanin 10.günü adetin 34.gunu 4 gun sonra adet olurum diye düşünüyorum

Benimde bat bugün iki gün önce yaptim test cook belirsiz bisey var gibiydi. Bugun yapcam tekrar. Bence varsa sizinde cikar. Benimde kasiklarimda bi hareketlilik var agri diyemem ama rahatsiz edici degil. Önceki hamileligimde olmamısti böyle. İnsallah vardir sizinde benimde herkesinde

Bencede para tuzağı kana geçmesi bile ilişkiden sonra 11-12 günü buluyo

Ya agrılarım olduğu için adet gelecek gibi düşünüyorum öyle olduğu İçin de test yapıp negatif görmek istemiyorum yine yarın da olmazsam yapacağım ama. Ne güzel sizin hafif çizgi çıktıysa var demek ben baya adet olacakmış gibi ağrı yaşıyorum bugünden beri. Dün hiç bir şey yoktu

İki günde bir ilişkiye gir canım tecrübeyle sabit bende pkoluyum yumurtlama günüm tutmuyordu doktor tavsıyesı üzerine bunu uyguladım ve sonucu güzel oldu Allahım izniyle denemelisin
Aslında adetlerim de düzenli ama geç yumurtlamadan dolayı olmuyor olabilir mi bilmiyorum ama tavsiyenizi deneyeceğim mutlaka . Bir de geçen ay yumurtlama tarihimden 1 gün önce doktora gitmiştim, yumurtan 22 mm demişti. Kaç mm de çatlıyor acaba

V Valla hiç hatırlamıyorum çünkü baya eskiden yaptrmıştım

Allah yardımcın olsun inşallah bi an önce geçer canım var mı peki belirtin falan
Geçen ay çok belirtim oldu kendime söz verdim belirtilere takılmicam diye onun için kendimi dinlememeye çalışıyorum canım sadece arada oturup kalkarken kasıklarıma ağrı giriyor bide şiddetli göğüs ağrısı var bunlar adet olunca da olduğu için pek bi fark göremiyorum canm

Hayırlısı olsun canım

Sabredebiliyorsan ne güzel. Bende yapacagim birazdan test bakalim insallah vardir gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…