Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bata son 9 gün kalmış hazır kayınvalidemi şuan hastaneye getirmişim bende mi kan versem gerçi çıkmaz sanırım olsa da

tamam kuzum benimde kaldi 11 gun sabah sol kasigima igne batiyodu erken mi sence düşünmem icin hala daha kahverengi lekelenmem devam ediyor

Ayyy o lekelenmeeler neden bitmiyor yaaa. İnşaAllah kötü bir şey yoktur yaa

Ama benim o civarlarda başlamıştı ağrılarım kuzummmm. Olur mu olurrrrr yaniii

Bende bir hafta sonra memlekete gitmeden kan verim diyorum bata 4-5 kalaya denk geliyo kan da kesin cikar miya. Eneaciz kuzum sence verimmi giderim haftasonu memlekette deli olurum adet olmazsam.

Ayyy o lekelenmeeler neden bitmiyor yaaa. İnşaAllah kötü bir şey yoktur yaa

Ama benim o civarlarda başlamıştı ağrılarım kuzummmm. Olur mu olurrrrr yaniii
Ayy bilemedim vallahi ya. Oyle belirgin bisey degilde ozellikle sol kasikta bikac kez hissettim. Sogan kuru benim dengemi sasirtti inanilmaz gaz yapti bunuda sogan kurune bagladim ama.

Mavi Boncugumm 25yaşndym 2yıllık evliyim canım

Bende bir hafta sonra memlekete gitmeden kan verim diyorum bata 4-5 kalaya denk geliyo kan da kesin cikar miya. Eneaciz kuzum sence verimmi giderim haftasonu memlekette deli olurum adet olmazsam.

Kesinlikle veeer kuzumm. Azcık bir değer bile çıksaa ona göre hareket edersin memlekette. Bu şüphe yer bitirir seni canım yaaaa.

Ayyy inşaAllah o bebeğine vesile olacak olannn umudunnn gelecek inann bunaaa ❤❤❤❤

Hamdolsun kuzum bende iyiyimmm
İnanıyorum İnanmasam herşey daha zor olur zaten canım arkadaşım Ağrın sızın bişeyin olmasında tatlı tatlı bi hamilelik geçir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…