- 7 Nisan 2019
- 23
- 18
- 38
- 37
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.301
Umarım vardırHic umutlandirmak istemem ama hayalet bi cizgi yokmu orda. Bende görmek istedigim icin mi görüyorum acaba
İnşallah canım ya mecbur bekliyorum bugün adet günümbaya var.hayırlısı olsun arkadaşım
İnşallah yaaa kan verdim bugün yarın 2den sonra çıkar dedi bekliyorumVar benceee hadi inşaAllah
Bugün regl günüm henüz olmadım sabahta kan verdim ama yarın 2den sonra çıkarmış bekliyorum gerilim tavanAyyyy o hayalet dediğin çizgi resmi açmadan bile görünüyor inşallah doğru sonuçtur tatlım kan testi sonucunu bekliyoruz o zaman bat kaç gün kaldı ?
İnşallah yaaa kan verdim bugün yarın 2den sonra çıkar dedi bekliyorum
Kızlar bu arada folik asit kullanıyor musunuz??
Mavi Boncugumm Eneaciz Hayhatun Whitechocolate-2020 Hayal Kocak
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hamişleri tebrik ederim Sağlıkla kucağınıza alın inş.
Diğer arkadaşlara ve bana da inş nasip eder Rabbim.
Hamiş arkadaşlara sormak istiyorum; gebeliğinizi öğrenmeden önceki belirtilerinizi paylaşabilir misiniz.? Pko gbi sorunlar var mıydı ve kaçıncı denemede oldu? Tedaviyle mi normal yolla mı oldu?
Belirtileriniz den bahsetmişsinizdir belki de ama gerideki sayfalara baktıysam da bulamdm.
Cvplarınız için şimdiden tşkkr ederm
Bnm de 2. Kızım 4 yasındaya arkadaslar peki hamile kalanlar ve bekleyenler ilk bebek mi yoksa 2 mi benm bi oglum var ikinciyi dusunuyoruz bakalim o da bu ay tutacak mi
SubhanAllah!Allah razı olsun canımm benimm. Rabbim hepimize hayırlaa nasip etsinnnBen direk açtığım konuyu atayım sana. Her şeyi yazdım orada.
6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler
Hayırlı günler kalbinde iyilik barındıran herkese ❤ Yıllardır bu konuyu açıp birilerine umut olmak için çok bekledim. Bunca zaman burada yazılanlar bana umut oldu. Sıra bana ne zaman gelir diye bekledim Rabbimden. Elhamdulillah 2019 senesine nasipmiş❤🤗 Güzel arkadaşlarım. Belirtilerime geçmeden...www.kadinlarkulubu.com
Eneaciz kuzum saglik ocaginda hcg baktirsana yine kese goruncek kadar oldu mu ki yaa
SubhanAllah!
Çok etkilendim çok güzel yazmışsın maşallah duaların kabul olmuş. Okurken bile sevindim sonucunu bildiğim halde :)
YaaaHissettin mi ayyyykan verdimm saat 16:00 da çıkacak sonuçç.
Yaaavalla uyandim aklima sen geldin kuzum. Cikinca banada haber verrr
Mavi Boncugumm Eneaciz Hayhatun Whitechocolate-2020 Hayal Kocak
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hamişleri tebrik ederim Sağlıkla kucağınıza alın inş.
Diğer arkadaşlara ve bana da inş nasip eder Rabbim.
Hamiş arkadaşlara sormak istiyorum; gebeliğinizi öğrenmeden önceki belirtilerinizi paylaşabilir misiniz.? Pko gbi sorunlar var mıydı ve kaçıncı denemede oldu? Tedaviyle mi normal yolla mı oldu?
Belirtileriniz den bahsetmişsinizdir belki de ama gerideki sayfalara baktıysam da bulamdm.
Cvplarınız için şimdiden tşkkr ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?