Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mavi Boncugumm Eneaciz Hayhatun Whitechocolate-2020 Hayal Kocak
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hamişleri tebrik ederim Sağlıkla kucağınıza alın inş.
Diğer arkadaşlara ve bana da inş nasip eder Rabbim.
Hamiş arkadaşlara sormak istiyorum; gebeliğinizi öğrenmeden önceki belirtilerinizi paylaşabilir misiniz.? Pko gbi sorunlar var mıydı ve kaçıncı denemede oldu? Tedaviyle mi normal yolla mı oldu?
Belirtileriniz den bahsetmişsinizdir belki de ama gerideki sayfalara baktıysam da bulamdm.
Cvplarınız için şimdiden tşkkr ederm

Allah razı olsun canımm benimm. Rabbim hepimize hayırlaa nasip etsinnn Ben direk açtığım konuyu atayım sana. Her şeyi yazdım orada.

SubhanAllah!
Çok etkilendim çok güzel yazmışsın maşallah duaların kabul olmuş. Okurken bile sevindim sonucunu bildiğim halde :)

Ben de kendimden bahsedeyim. 1yıldır deniyorum. Olursa ilk gebelik olacak. Genelde döngüm 35gün.
1yıldır aynı doktora gidiyorum 1yılda 5kez falan gittim. İlk gittiğimde yani 1yıl önce yumrtalklrda ve kan değerlermde Bi sorun olmdğnı söyleyen dr'um şubat ayında pko başladğnı söyledi o ay femara kullanıp çtltma iğnesi kullndm ve tutmadı.
Hasta oldğm gün tekrar gidip tekrar ymrtlma takibi ypcktk ama psikoljm çk bozuldu çk kötü hssttm gtmk istmdm. Ama femarayı yine kullndm.
Yine 14.gün yoğun akıntılarla ymrtlma oldğnu farkttm normalde 21.gün yumrtlardm. İlacı ilk kullndğmda da erkn yumrtlmştm ve uzun zmndr ilk kez 29. Gün regl görmştüm.
Yumrtlmadan itibaren çok yoğun göğüs hassasiyeti başladı. Normalde regle 1hfta kala başlar. Öyle böyle değil, sütyenimi değştrrken gözlerim yaşarıyor yatakta sağıma soluma dönsem uyanıyorum acıdan.
Bugün 33.gün hala göğüs hassasytm var ve regl gelmedi. Regl belrtsi olan sivlclnme olmdı
En garip gelen; pazar günü hafif sancı ve ıslaklk oldu, khvrngi lekelenme gelmiş. Tmm dedm geldi bnmki ped koydum. Akşam eve gittğmde pedimde hç bşy yktu ağrı da yktu. Peçeteye pembelk geldi. Akıntı yada parça şeklinde dğl. Tekrar sildim peçete bembyz. 2gün geçti yani bugün hala gelen giden yk. Daha önce hç böyle lekelenme yaşamdm o yüzden garipsiyorum. Ama başka da belrti yk.
Anlamadığım Bi nokta da şu. Yumurtlamn herkesle aynı olmyblr bazen geç yumrtlrsın ama yumrtlmdan 14gün snra regl gelir bu herkeste sabittir. Bnm yumurtlamama göre 5-6nisanda regl gelmesi gerekyrdu.
Çok uzun yazdm ama yarın sabah kan vercm, perşembe iznli oldğm içn o sonuçlarla dr'a gitcm. Gebelik yksa bile söktrcü vercktr ve tedaviye devam edicem. Dua edin hayırlı haberler alalım..

Hoşgeldin bacım teşekkür ederim amin...tez zamanda sizede nasip olur inşaallah
Hamdolsun ben tedavisiz hamile kaldım çok şükür geçen ayda düşünüyordum zaten Rabbim nasip etti hamdolsun
Benim ilk hamileliğimde en önemli belirtim yerleşme kanamasıydı sonradan kasık ağrılarım oldu bide daha önceden hiç yaşamadığım göğüs ağrılarım oldu
Gaz halsizlik yorgunluk öğrendikten sonra bulantılar öğürmeler başladı...
Şimdikinde pek belirti yaşamadım sadece ara ara yoğun akıntım oldu ve şişkinlik gaz oluyor o kadar... sen ne kadar zamandır istiyorsun yaş kaç yıllık evlisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…