- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.781
Belirti az olunca insan korkuyor bırde karnım sanki ağır yatınca böle Bi değişik hssedıorumSende mi uyumadın canımoğlanı uyutayım derken uyuyakalmışım şimdide uykum kaçtı hissetmiyorum şuan sadece gaz ve akıntı başka bişey yok inşaAllah minişlerimiz sağlıkla büyürler
Sende varmı başka bi değişiklik? İnşaAllah bulantım öğürmem olmaz ilkinde çok olmuştu...
Doktora gittinmi ben daha gitmedim hiç
Pazartesi inşaAllah gidicem hayırlı sonuçlar alırız inşaAllah
Bende de aynı arada da mide yanması Baska bısı yok. Oğlumda kussuordum bunda sıfır. Senı de merak ettim henüz hiç gitmedim sen git banada haber ver bakalım kese kalp atısı in ne dıor inşallahhhh güzel gecer :)
Belirti az olunca insan korkuyor bırde karnım sanki ağır yatınca böle Bi değişik hssedıorum
Benımde oğlum var iki bucuk yasında :) senınkı? Bende istıyorum kız Rabbim nasip ederse inşallah sağlıkla. Benım belli değil henuz kalp atısı için gec mı gitsem dıorum bılemedımCanım benim sağolyazarım tabiki...
Amin inşaallah kalp atışı henüz duyamayız heralde daha erken diye ama keseyi bi göreyimde...seninde oğlun var demek Allah bağışlasın kaç yaşında? Bende onda fena öğürüyodum aynen dediğin gibi...
İnşaAllah kızımız olur sağlıklaçok istiyorum Allah'ın takdiri artık hayırlısı
Sen ne zaman gideceksin
Benımde oğlum var iki bucuk yasında :) senınkı? Bende istıyorum kız Rabbim nasip ederse inşallah sağlıkla. Benım belli değil henuz kalp atısı için gec mı gitsem dıorum bılemedım
Banada aynısını söledielrMaaşallah benimki de 19 aylık
Bana aile hekimi 2 hafta sonra git bence o zaman kalp atışını da duyarsın demişti ama kese için bi gideyim dedim 10 gün sonra da inşaallah kalp atışı için giderizsenin ilk değerin kaçtı ve ne zaman baktırmıştın?
7.haftada mı gtcksn klbı için
Amin canım az kaldı hadi hayırlısıAa canım benimde 12 gün kalmış hadi bakalım Rabbimden hayırlısı burası nisanda hamiş dolar inşallah ☺
Bende 6.haftada duymuştum canı imYani öyle yapsam daha iyi diyorum amailkinde 6+5'te duymuştum sen ne zaman duymuştun? Tabi daha geç duyanlarda var...ablam mesela 8.haftada duymuştu
Günaydınnn hanımlarBende buralardayım Bata son 10. Arada adet olacakmışım gibi ağrım oluyor birde ince şeffaf akımtım var. İnşallah bebişim benimledir
Bilmiyordum tshı yükselttiğini doktorla bi konuşayımBen demir takviyesini bıraktım tsh ın yüksekliği gebe kalmaya engel ama kansızlık onun kadar etkili değil o yüzden biraz düşsün diye demiri kestim. Doğal yolla beslenerek almaya çalışıyorum
Geçti canım eminim oldu bayağıGünaydın tatlım inşaallah yayumurtlaman geçtimi eminmisin
İnşallah test yanlıştır canım. Daha gününde gelmemiş belki de geç çıkar testte.Günaydın hanimlar, bat 10 nisandi dün aksam erken gebelik testi yaptim. Tertemiz negatif cikti. Days comfort kullanan oldu mu. Yüzde 99 kesin sonuc diyo ama inanmak istemiyorum
İnşallah öyledirrriçimde bir şeyler kıpırdanıyor sancım var ama hala şeffaf akıntıdan başka bir şey yok ptesi sabahı kan vericem doktorum daha erken geç döllenme olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?