Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirti az olunca insan korkuyor bırde karnım sanki ağır yatınca böle Bi değişik hssedıorum

Canım benim sağol yazarım tabiki...
Amin inşaallah kalp atışı henüz duyamayız heralde daha erken diye ama keseyi bi göreyimde...seninde oğlun var demek Allah bağışlasın kaç yaşında? Bende onda fena öğürüyodum aynen dediğin gibi...
İnşaAllah kızımız olur sağlıkla çok istiyorum Allah'ın takdiri artık hayırlısı
Sen ne zaman gideceksin

Benımde oğlum var iki bucuk yasında :) senınkı? Bende istıyorum kız Rabbim nasip ederse inşallah sağlıkla. Benım belli değil henuz kalp atısı için gec mı gitsem dıorum bılemedım

Benımde oğlum var iki bucuk yasında :) senınkı? Bende istıyorum kız Rabbim nasip ederse inşallah sağlıkla. Benım belli değil henuz kalp atısı için gec mı gitsem dıorum bılemedım

Maaşallah benimki de 19 aylık
Bana aile hekimi 2 hafta sonra git bence o zaman kalp atışını da duyarsın demişti ama kese için bi gideyim dedim 10 gün sonra da inşaallah kalp atışı için gideriz senin ilk değerin kaçtı ve ne zaman baktırmıştın?

Banada aynısını söledielr üç nisanda kan aldırdım ertesi gün cıktı sonuc 1200 dü

Günaydın hanimlar, bat 10 nisandi dün aksam erken gebelik testi yaptim. Tertemiz negatif cikti. Days comfort kullanan oldu mu. Yüzde 99 kesin sonuc diyo ama inanmak istemiyorum

Ben demir takviyesini bıraktım tsh ın yüksekliği gebe kalmaya engel ama kansızlık onun kadar etkili değil o yüzden biraz düşsün diye demiri kestim. Doğal yolla beslenerek almaya çalışıyorum
Bilmiyordum tshı yükselttiğini doktorla bi konuşayım

Günaydın tatlım inşaallah ya yumurtlaman geçtimi eminmisin
Geçti canım eminim oldu bayağı Acaba bana mı öyle geliyor diyorum akıntı olayında inceden akıyor yaklaşık 1 haftadır. Dün gece uyandım affedersin lavaboya gideyim dedim bir ağrı girdi sanki adet oluyorum daha 12 gün vardı. Geçti ama arada yine geliyor ağrı. Emin olmadan da sevinemiyorum. Neyse ki az kaldı 10 dan aşağı düştük

Günaydın hanimlar, bat 10 nisandi dün aksam erken gebelik testi yaptim. Tertemiz negatif cikti. Days comfort kullanan oldu mu. Yüzde 99 kesin sonuc diyo ama inanmak istemiyorum
İnşallah test yanlıştır canım. Daha gününde gelmemiş belki de geç çıkar testte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…