Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok geçmiş olsun canım yaa Rabbim şifa versin. Zencefil, bal, limon, sirke karıştırıp sıcak suyla iç canım. Çok iyi gelir ve ilerlemesini engeller.

Ankara burası kuzum. Bize yakın olan bi yerde sık oluyor. Her artçıyı neredeyse hissediyoruz

2 tane kist olusmus erimemıs duphaston ve tarlusal verdi 2 ay kullan kistler yok edelim sonra gebelik ıcın konusalım dedi bugunku kontrolumden nameler 2 yıl oldu 2 ay nedir ki bekleriz dedım

yaa ankarada olduğunu bilmiyordum kuzum. Bizde hissettik

o dediklerinin hiç birini yapacak mecalim yok inan. Ama mandalina portakal yedim. Biraz kendime geldim hamd olsun
2 tane kist olusmus erimemıs duphaston ve tarlusal verdi 2 ay kullan kistler yok edelim sonra gebelik ıcın konusalım dedi bugunku kontrolumden nameler 2 yıl oldu 2 ay nedir ki bekleriz dedım
Rabbim bekletmesin canım

İnşallah adetinle atarsın canım ya yumurtalık kistleri genelde hep kendiliğinden gidiyo
Bizim N Nisanesintisi01 'nin 7,5 cm kisti vardı ilaç bile kullanmamıştı kendiliğinden adetle gitti. Peki bu kistlerden dolayı ağrın oluyormu ve adet gecikmen oldu mu?

Agrımın olmamasına Dr da cok sasırdı agrınesıgın yuksek olabilir dedi 10 gun gecikti canım evet oldum sandım leke geldi 2 gun sonra gelmedi su an 11. Gun tarlusal ıcıyorum

Napıyosunuz kızlar? Ben bugün yoğundum..
K KurkmantoluS şerim de gitmiş
cok sujur iyiyiz cnm sen nasilsin?az once baktimda ekim 2020 anneleri topigi acilmis yeni.birkac anne adayi orda bizde orda oluruz insallah.ekim 2013 ekim 2016 buda nasip olursa ekim 2020 olurmu acaba? hatta hamilelik cetveline bile baktim bu ay tutarsa 19 ekim beklenen dogum tarihi oluyor ..ordaki kizlara da bi slm verip hamis adayi olarak beklesrmmi diye düşünmedim degil.sonra yok biras sabret cok erken henuz dedim

Hamdolsun amin inşâAllah canım 2 çocuğunda ekimde doğdu demek...bende ekimde doğdum 1 senedir bekliyorum ah ne güzel olurdu

evet cnm ikiside ekim dogumlu. insallah hayirlisi olur .biraz eski konulari karistirdim seninde bazi yorumlarina denk geldim oğlusun kac dogumlu cnm?

14 Eylül 2017 doğumlu canım...
Rabbim yavrularımızı her türlü belalardan felaketlerden şerlerden hastalıklardan korusun ve onları sağlıkla büyütebilmeyi bizlere nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…