- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #25.281
Kuzum bizim sadece sayı sorunumuz bardı morfoloji hareket çok iyiydi klomen arttırır dedi ayrıca o pahalıya satılan ilaçlardan da verdi zatenAnaa ciddenmi valla ilk defa duydum
Ee madem böyle bişey var niye diğer doktorlar vermiyo bi sürü insan var bu sorunu yaşayan
Hani o kadar pahalıya satılan bi sürü takviye ilaçlar var o zaman bunu verseler ya
İnşallah en kısa zamanda güzel sonuç alırsınız
Benim 25 eşim 27 canım 10 aylık evliyiz erken evet ama işte sorunu bildiğimiz için içim içimi yiyorYaşlar kaç canım. 5 ay daha erken bi süre
annemler yakında sayılmaz uzakta sayılmaz kuzum otobüsle 1 saatlik mesafe. Ama annem babam da hasta zaten bana da onlardan bulaştı bi kaç gündür oraya git gel ev işi misafir şu bu hem yoruldum hem onlardan kaptım geldim.
Evet bugün benim de aklıma geldi bebek olsa hasta olsam ne yapardım acaba diye
Aynı yaştaymışız canım. Stres yaparsın böyle düşünürsen.Benim 25 eşim 27 canım 10 aylık evliyiz erken evet ama işte sorunu bildiğimiz için içim içimi yiyor
Kuzum düzeldiğini görsem bi sonra çok rahatlıcam ben de dok gittim doktora bir sorun yok çok şükür sayımız artsa bi hayırlısıyla ben zaten çok stresli insanım yani hemen en kötüsünü düşünürüm direk gidip tüp bebek mi denesek falan diye dusunmusluğüm varAynı yaştaymışız canım. Stres yaparsın böyle düşünürsen.
Amin kuzum ya.Allah hepinize sağlık sıhhat versin☹
Şu hastalık çok gıcık bişey zaten hemen bulaşıyor bende geçen hafta yukarı ev sahibine çıkmıştım hiçbişeyim yoktu eve geldikten sonra hapşırmaya başladım
Torunu hastaymış evde dedi içerdeki odadaydı ama sonuçta aynı havayı soluyuncada bulaşıyor
Ben doğum yaptığım zaman annemde grip olmuştu Eylül ayı soğuk değildi ama annemin bağışıklığı düşük sık hastalanır
Neler çektim tek başıma 1 ay boyunca aç kaldım ağrılar sızılar bi yandan göğüs yaralarım bi yandan çocuğa mı bakayım
O halimi görsen acırdın öyle bir haldeydim
Allah düşürmesin kimseye muhtaç etmesin bizi
Dur kız heleKuzum düzeldiğini görsem bi sonra çok rahatlıcam ben de dok gittim doktora bir sorun yok çok şükür sayımız artsa bi hayırlısıyla ben zaten çok stresli insanım yani hemen en kötüsünü düşünürüm direk gidip tüp bebek mi denesek falan diye dusunmusluğüm var
İlk öğrendiğim zamanDur kız hele
Biraz önce aşılama diyordun şimdi tüp mü diyon
Canım benim doktorlar en doğrusunu yapıyor. Şimdiden tahlil tetkik insan sinir stres oluyor. Biraz gerçekten salmak gerekiyor. Çünkü ilişki bile ödev gibi oluyor.İlk öğrendiğim zamanSonra hareketi morfolojyi öğrendim de sayı artarmıs dedim sakinleştim ama gerçekten doktorlara güvenmiyorum yani bir sene olmadı diye hiç ilgilenmediler biz kendimiz istedik testi onlara kalsa bir sene uğraşıp duracaktık
En iyisini sen yapıyorsun ben de bu ay ovulssyon falan yapmıcam artık bi bırakalım bakalım oluruna valla su kafam azıcık seninki gibi rahat olsa hayatı zindan ettim kendimeCanım benim doktorlar en doğrusunu yapıyor. Şimdiden tahlil tetkik insan sinir stres oluyor. Biraz gerçekten salmak gerekiyor. Çünkü ilişki bile ödev gibi oluyor.
Biz erkende öğrensek sorunumuzu geçte öğrensek zaten nasip ne zamansa o zaman olacak bebeğimiz.
Bizde 20 aylık evliyiz. Ama inan hala hormon testi yaptırmadım
Bende bu ay ovulasyonu bıraktım. Telefondan takvim uygulamasını kaldırdımEn iyisini sen yapıyorsun ben de bu ay ovulssyon falan yapmıcam artık bi bırakalım bakalım oluruna valla su kafam azıcık seninki gibi rahat olsa hayatı zindan ettim kendime
Ispartadayım canım ben sen herhangi bir tedaviye baslamıs mıydınBende bu ay ovulasyonu bıraktım. Telefondan takvim uygulamasını kaldırdım
Normalde takıyordum bende ama bu ay zaten ilişkiye halimde yokbide bu ay sonunda doktorumu değiştireceğim o yüzden biraz bu ayı önemsemiyorum.
Sen hangi şehirdesn canım
Enfeksiyon vardı canım bende. Onun için 1 yıl uğraştık. Doktor 3 ay önce geçtiğini söyledi. Bakalım inşallah geçmiştir. Ama gebelik için bi sorun sıkıntı var mı bilmiyorum. Enfeksiyondan dokayı o evreye gelememiştik dahaIspartadayım canım ben sen herhangi bir tedaviye baslamıs mıydın
Ben de gitsem mi tekrar diyorum ama gitmicem sorun yok diyorlar prowomen diye bir destekleyici varmış eşim de onun men olanını kullanıyor ondan mı alsam acabaEnfeksiyon vardı canım bende. Onun için 1 yıl uğraştık. Doktor 3 ay önce geçtiğini söyledi. Bakalım inşallah geçmiştir. Ama gebelik için bi sorun sıkıntı var mı bilmiyorum. Enfeksiyondan dokayı o evreye gelememiştik daha
O ne işe yarıyormuş canım.Ben de gitsem mi tekrar diyorum ama gitmicem sorun yok diyorlar prowomen diye bir destekleyici varmış eşim de onun men olanını kullanıyor ondan mı alsam acaba
O tarz bir şey kuzum eşim de ondan kullanıyor bir de artmed diye bir şeyO ne işe yarıyormuş canım.
Bide preseed var duydun mu bilmiyorum. Sperm azlığında falan işe yarıyor. Ben kullandım ama bizde işe yaramadı
İlaç mı yani içiliyor muO tarz bir şey kuzum eşim de ondan kullanıyor bir de artmed diye bir şeybir de klomen işte bu da onun women versiyonu yumurta kalitesi icinmişs
Aynen kuzum suya katılıp içiliyor vitaminİlaç mı yani içiliyor mu
Benim dediğim ilişki esnasında kullanılan bi jel kuzumAynen kuzum suya katılıp içiliyor vitamin
Duymuştum kuzum onu da spermleri yönlendiriyormuş sanırım bizim sayımız artsın da ondan da kullanırızBenim dediğim ilişki esnasında kullanılan bi jel kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?