Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bizim sadece sayı sorunumuz bardı morfoloji hareket çok iyiydi klomen arttırır dedi ayrıca o pahalıya satılan ilaçlardan da verdi zaten onlardan da kullanıyoruz ikinci kutumuz klomende bitmek üzere ne kadar ise yaradı bilmiyoruz suan ben çok ümitsizim oyalıyor gibi geliyor bana ama doktor da çok ümitli bilmiyorum kafam çok karısık

Allah hepinize sağlık sıhhat versin
Şu hastalık çok gıcık bişey zaten hemen bulaşıyor bende geçen hafta yukarı ev sahibine çıkmıştım hiçbişeyim yoktu eve geldikten sonra hapşırmaya başladım
Torunu hastaymış evde dedi içerdeki odadaydı ama sonuçta aynı havayı soluyuncada bulaşıyor
Ben doğum yaptığım zaman annemde grip olmuştu Eylül ayı soğuk değildi ama annemin bağışıklığı düşük sık hastalanır
Neler çektim tek başıma 1 ay boyunca aç kaldım ağrılar sızılar bi yandan göğüs yaralarım bi yandan çocuğa mı bakayım
O halimi görsen acırdın öyle bir haldeydim
Allah düşürmesin kimseye muhtaç etmesin bizi

Aynı yaştaymışız canım. Stres yaparsın böyle düşünürsen.
Kuzum düzeldiğini görsem bi sonra çok rahatlıcam ben de dok gittim doktora bir sorun yok çok şükür sayımız artsa bi hayırlısıyla ben zaten çok stresli insanım yani hemen en kötüsünü düşünürüm direk gidip tüp bebek mi denesek falan diye dusunmusluğüm var

Amin kuzum ya.
Gerçekten hastalık çok zor.
ama insanda hasta olmadan sağlığının kıymetini bilmiyor. En azından ben öyleyim.
Ama yinede annem hasta olmasında ben olurum ya. Onu öyle görmek çok kötü gerçekten.
Dediğin gibi hemen de bulaşıyor hastalık. Kısır döngü gibi bi eşime bi bana gelmese bari.

Dur kız hele
Biraz önce aşılama diyordun şimdi tüp mü diyon

Dur kız hele
Biraz önce aşılama diyordun şimdi tüp mü diyon
İlk öğrendiğim zaman Sonra hareketi morfolojyi öğrendim de sayı artarmıs dedim sakinleştim ama gerçekten doktorlara güvenmiyorum yani bir sene olmadı diye hiç ilgilenmediler biz kendimiz istedik testi onlara kalsa bir sene uğraşıp duracaktık

Canım benim doktorlar en doğrusunu yapıyor. Şimdiden tahlil tetkik insan sinir stres oluyor. Biraz gerçekten salmak gerekiyor. Çünkü ilişki bile ödev gibi oluyor.
Biz erkende öğrensek sorunumuzu geçte öğrensek zaten nasip ne zamansa o zaman olacak bebeğimiz.
Bizde 20 aylık evliyiz. Ama inan hala hormon testi yaptırmadım

En iyisini sen yapıyorsun ben de bu ay ovulssyon falan yapmıcam artık bi bırakalım bakalım oluruna valla su kafam azıcık seninki gibi rahat olsa hayatı zindan ettim kendime

En iyisini sen yapıyorsun ben de bu ay ovulssyon falan yapmıcam artık bi bırakalım bakalım oluruna valla su kafam azıcık seninki gibi rahat olsa hayatı zindan ettim kendime
Bende bu ay ovulasyonu bıraktım. Telefondan takvim uygulamasını kaldırdım
Normalde takıyordum bende ama bu ay zaten ilişkiye halimde yok bide bu ay sonunda doktorumu değiştireceğim o yüzden biraz bu ayı önemsemiyorum.
Sen hangi şehirdesn canım

Ispartadayım canım ben sen herhangi bir tedaviye baslamıs mıydın

Ispartadayım canım ben sen herhangi bir tedaviye baslamıs mıydın
Enfeksiyon vardı canım bende. Onun için 1 yıl uğraştık. Doktor 3 ay önce geçtiğini söyledi. Bakalım inşallah geçmiştir. Ama gebelik için bi sorun sıkıntı var mı bilmiyorum. Enfeksiyondan dokayı o evreye gelememiştik daha

Ben de gitsem mi tekrar diyorum ama gitmicem sorun yok diyorlar prowomen diye bir destekleyici varmış eşim de onun men olanını kullanıyor ondan mı alsam acaba

Ben de gitsem mi tekrar diyorum ama gitmicem sorun yok diyorlar prowomen diye bir destekleyici varmış eşim de onun men olanını kullanıyor ondan mı alsam acaba
O ne işe yarıyormuş canım.
Bide preseed var duydun mu bilmiyorum. Sperm azlığında falan işe yarıyor. Ben kullandım ama bizde işe yaramadı

O ne işe yarıyormuş canım.
Bide preseed var duydun mu bilmiyorum. Sperm azlığında falan işe yarıyor. Ben kullandım ama bizde işe yaramadı
O tarz bir şey kuzum eşim de ondan kullanıyor bir de artmed diye bir şey bir de klomen işte bu da onun women versiyonu yumurta kalitesi icinmişs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…