Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boncuğum ya benim akıntılarım fazlalaştı yine acaba enfeksiyon tekrarlıyor mu. Ama kasık ağrım yok. Regl bitimi akıntım olmazdı diye hatırlıyorum

Koku yok bebeğim. Sulu sulu açık sarı gibi

Normalde hiç olmazmıydı böyle? Bana bu şekilde akıntı çok olur...sıkıntı yoktur inşallah olumsuz düşünme kuzum koku ve ağrı yok zaten sorun olduğunu zannetmiyorum
Ayaklarını sıcak tut
Belki yumurtlama dönemin yaklaşmıştır

Olurdu kuzum ama regl bitiminde hemen olmazdı. Belkide dedğin gbii yumurtlama yaklaşmış olabilir takvim yokya o aklıma gelmedi

Olurdu kuzum ama regl bitiminde hemen olmazdı. Belkide dedğin gbii yumurtlama yaklaşmış olabilir takvim yokya o aklıma gelmedi

Akıntı şefaflaşıp uzayan yapışkan kıvama gelirse yumurtlamadan olduğunu anlarsın herhangi bir vitamin takviye falan kullanıyomusun

Yok bebeğim folik asitte kullanmıyorum artık 5 ay falan kullandım yeter
bende ilk iki geveligim de folik asit kullanmistim 3 ay oncesi ama nedense hic başlamadım bunda.herhalde hemen tutmaz dige düşündüğüm den kullansak mi ki ?ya hemen tutmazsa bosuna kullanmis olmayalım nasip olurda hamile kalinca kullanırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…