- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #25.141
oo maşallahhh30 cnm 2 oglum var
sana geçmez de bana geçtiGerçekten zaman çok çabuk geçiyor. Gerçi hamileyken pek geçmiyor ama genele baktığında geçmiş gibi
4 kişi diyor şuan haberlerde. Bizde hissettik kuzumElazığ'da deprem olmuş 6,8
İnşÂllah ölen yoktur ... Rabbim cümlemizi koru
amin .. cok korkunc ya. duamiz elazığ a insallah..Elazığ'da deprem olmuş 6,8
İnşÂllah ölen yoktur ... Rabbim cümlemizi koru
Bak bak bak ismini de güncellemiş minnoş@benibekleyin @SiriusBlackKfer_nur @Hayhatun hayaksii @Eneaciz ve aklıma gelmeyenler. Napıyonuz kuzlarr. Acık konuşun da şenlensin topikkk
4 kişi diyor şuan haberlerde. Bizde hissettik kuzum
yakışmış mı ismimBak bak bak ismini de güncellemiş minnoş ☺ amaaan anca yatıyorum ben iyice ağırlaştım kaç gündür telefonu bile elime almıyodum
Allah bi daha yaşatmasın ya çok zor. Yaşamak daha zordur.Allah bidaha yaşatmasınSayı 14 olmuş sabaha kadar kaç olacak Allah bilir
Sen güzelsin ismin ne önemi var bebişyakışmış mı ismim
Doğum yakın
Yaralı çok fazla göçük altında olan çok inşallah en azından yaralı olarak çıkar hepsi de kurtulurlar bu havada orada olanlara Rabbim yardım etsinAllah bidaha yaşatmasınSayı 14 olmuş sabaha kadar kaç olacak Allah bilir
Yaralı çok fazla göçük altında olan çok inşallah en azından yaralı olarak çıkar hepsi de kurtulurlar bu havada orada olanlara Rabbim yardım etsin
Allahım felaketlerden korusun bizleriSen güzelsin ismin ne önemi var bebişoooffff oooff deprem haberlerine bakmayım diye kendimi yatağa attım ama aklım o insanlarda
Boncuğum ya benim akıntılarım fazlalaştı yine acaba enfeksiyon tekrarlıyor mu. Ama kasık ağrım yok. Regl bitimi akıntım olmazdı diye hatırlıyorum
Koku yok bebeğim. Sulu sulu açık sarı gibiNe renk kuzum kıvamı nasıl? Kötü koku yok dimi?
Koku yok bebeğim. Sulu sulu açık sarı gibi
Olurdu kuzum ama regl bitiminde hemen olmazdı. Belkide dedğin gbii yumurtlama yaklaşmış olabilir takvim yokya o aklıma gelmediNormalde hiç olmazmıydı böyle? Bana bu şekilde akıntı çok olur...sıkıntı yoktur inşallah olumsuz düşünme kuzum koku ve ağrı yok zaten sorun olduğunu zannetmiyorum
Ayaklarını sıcak tut
Belki yumurtlama dönemin yaklaşmıştır
Olurdu kuzum ama regl bitiminde hemen olmazdı. Belkide dedğin gbii yumurtlama yaklaşmış olabilir takvim yokya o aklıma gelmedi
Yok bebeğim folik asitte kullanmıyorum artık 5 ay falan kullandım yeterAkıntı şefaflaşıp uzayan yapışkan kıvama gelirse yumurtlamadan olduğunu anlarsın herhangi bir vitamin takviye falan kullanıyomusun
bende ilk iki geveligim de folik asit kullanmistim 3 ay oncesi ama nedense hic başlamadım bunda.herhalde hemen tutmaz dige düşündüğüm denYok bebeğim folik asitte kullanmıyorum artık 5 ay falan kullandım yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?