Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boncuğum ben bu ovu vs dikkat etmicem. Yani bu ay bi boşuna geçsin de regl olunca doktora gideceğim. Takvim programını bile sildim telden

senin durum nedir arkadasim pek tanimiyirum yeniyim topikte.varmi çocuk? yas kac?
Yaş 25 kuzum. Bebiş yok henüz uzun bi süredir enfeksiyonla uğraşıyordum yeni kurtuldum Allahın izniyle bundan sonra bakacağız işte

Kızz döndün mü sen buralara geri
Ben artık son ayıma girdim işte karnım ağzımda işe gisip geliyorum kuzum. Sen napıyorsun nasılsınız?
döndün bebeğim geçen hafta döndüm sanırım. Oh maşallah ya bakar mısın zaman ne çabuk geçti
aaa ne tesaduf bende enfeksiyon hemde ciddi geçirdim o yuzden bu ay bi cesaret başladım insalla tekrarlamaz ya.srninde mi sistit?
yok tatlım sistit değildi. Aslında bende de sistit belirtileri vardı ama doktora hiç ondan bahsetmedim. Kasık ağrımdan bahsettim smear falan yapmıştı. Yaklaşık 1 yıl enfeksiyon olduğunu anlamadılar ascus diyip durdular sonra fakülteye gittim biyopsi ve kolposkopi yapıldı orda çıktı enfeksiyon olduğu. En son gittiğimde doktor enfeksiyon geçiyor yinede 3 doz ilaç kullan dedi oda geçen ay bitti. Tekrardan gelmene gerek yok dedi gitmedim. Ama zaten kasık ağrım üşütmediğim sürece olmuyor. Akıntımda azaldı ordan anlayabiliyorum. Ne uzun yazdjm sen nasıl atlattın ne kullandın.
Ohh kurtuldun mu enfeksiyondan çok sevindim yaa rabbim tez zamanda hayırlısıyla hamile kalmanı nasip etsin
Aminn bebeğim inşallah. Doktor öyle dedi inşallah tekrarlamazsa

bende antibiyotik vs bol su tüketiyorum bide yaban mersini ve kizilcik suyu iciyorum bir aydir duzeldi gibi cok sukur ama sik tekrarlar dedi doktor insallah olmaz cnm cunku kotuydu ya idrarda kanama vs şeklindeydi..

bende antibiyotik vs bol su tüketiyorum bide yaban mersini ve kizilcik suyu iciyorum bir aydir duzeldi gibi cok sukur ama sik tekrarlar dedi doktor insallah olmaz cnm cunku kotuydu ya idrarda kanama vs şeklindeydi..
Oo seninki bayağı ileriymiş. Bende probiyotik kullandım. Kefir içtim bol bol. Meyve yedim. Bağışıklığımı güçlü tutmaya çalıştım. Antibiyotik fitil kullandım 3 ay. İlk dememizdi bu ay bebek için bide prefert kullandım ama nasip olmadı bakalım önümüzdeki aylara. Senin yaş kaç hiç mi bebek yok

30 cnm 2 oglum var

Gerçekten zaman çok çabuk geçiyor. Gerçi hamileyken pek geçmiyor ama genele baktığında geçmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…