- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #25.001
Yaaa ca
Yaa canımmmAllah razııı olsun inşaAllah sende çok güzel haberler vereceksin inanıyorum ❤
Ay adına yetişemiyorum yahu:)) kürklü yap en iyisi sen :)
Hoşgeldin canım ben seni eleştirecek bişey yazmadım , buralarda çok vakit harcadığını gitmek istediğini beyan eden sendin ve bende aksini iddia etmedim. Evet kimse burda kalmak zorunda değil. Benim kendi fikrimi söylemiş olmam, senin hakkında kötü düşündüğüm anlamına gelmez. Her insan aynı düşüncede olmak zorunda değil neticede. Ben senin hakkında öyle uzun uzun bişey bile yazmadım, gitmek istedin gittin kim ne yapmak istiyorsa onu yapar eğer senin adını yazmış olsaydım kırılmakta haklısın derdim. Ben "Birçok insan istediği şeyi öğrendikten veya hayaline kavuştuktan sonra siteyi terkediyor" derken seni kastetmedim. Bugüne kadar buna şahit olduğum kişileri kastettim. Üstüne alınmana gerek yoktu yani
Sende geldin takım tamamlandı
Küçük hanımdan fırsat buldukça gel arada
İnşallah kuzumYaa canımmmAllah razııı olsun inşaAllah sende çok güzel haberler vereceksin inanıyorum ❤
Ay adına yetişemiyorum yahu:)) kürklü yap en iyisi sen :)
Küçük hanımın alnında mavi bir nokta var akşamdan beri. Eşimle ona takıldık yawhatsapdan attım sana foto
Yoksa beni mi kastettin hee de bakem de baaakemmm çabuhhh söyle bakemmm
Canım napıyorsun? Nasıl gidiyor bebek işleriNiye kimse konuşmuyor
İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsınCanım napıyorsun? Nasıl gidiyor bebek işleri
Çok şükür iyiyim canım. Aşılama da kist oluştu. Doktor bi Doğum kontrol hapı yazdı o da alerji yaptı Cuma hastane ye gittim ilacı kesti. Alerji mahvetti beniİyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın
bebek için bu ay başladık bakalım ilk regl geldiartık önğmüzfeki aylara bakacağız ☺☺
sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor
Yaa çok geçmiş olsun canım. Aşılama da kist mi oluyormuş ilk defa duydum. Ee şimdi ne yapacaksın peki. Geçtimi bari alerjiÇok şükür iyiyim canım. Aşılama da kist oluştu. Doktor bi Doğum kontrol hapı yazdı o da alerji yaptı Cuma hastane ye gittim ilacı kesti. Alerji mahvetti beni
Bir sürü test yaptılar. Bu hafta çıkacak sonuçlar. Yok alerjim zor geçecek gibi. Kist geçmese doktor erteler aşılamayı napcam bilmiyorumYaa çok geçmiş olsun canım. Aşılama da kist mi oluyormuş ilk defa duydum. Ee şimdi ne yapacaksın peki. Geçtimi bari alerji
Üzüldüm kuzum ya. Alerji nerde peki vücudunun neresinde olduBir sürü test yaptılar. Bu hafta çıkacak sonuçlar. Yok alerjim zor geçecek gibi. Kist geçmese doktor erteler aşılamayı napcam bilmiyorum
AhahhaaaEdiyorum canım ama tutmuyo nasip
İyi şükür ama öyle yaramazki bütün gün burnumdan getiriyo çıldırtıyo bazen
sıkılgan tek başına olunca mutfakta tencere tava ne varsa alıp alıp içeri götürüyo sonra bi güzel içlerine tükürüyokoltuklara yerlere döktüğü şeyleri ve dağıttığı yerleri söylemiyim
Ahahhaaa, kız niye tükürüyo , bunu ilk defa duydum
Tüh yakalandıkhe ya sana sitem etmiştim niye kaçıp gidiyosun hıı burdan çıkış yok demedimmi
Sen yaklaşık bi yıl gittin heralde. Yoksa bende şaşırdımHerkese hayırlı geceler tekrardan ben geldim uzun bi aradan sonra kaldığımız yerden devam nasılsınız kızlar
Evet ya gelemedim baya bi korunmadık ama hamilelikte olmadı malesef nasipSen yaklaşık bi yıl gittin heralde. Yoksa bende şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?