- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.901
3 ay önce 6 7 haftalıkken bebeğim düştü bide şimdi inşAllah bu güzel ilerler korkuyorumilk gebeliginmi? dollenme gec olmustur belki?iyi düşün iyi olsun
anladım cnm. ben ilk gebelik değeri kac olmalu vs pek hatirlamiyorum ama normaldir insallah ..3 ay önce 6 7 haftalıkken bebeğim düştü bide şimdi inşAllah bu güzel ilerler korkuyorum
İnşAllah canımanladım cnm. ben ilk gebelik değeri kac olmalu vs pek hatirlamiyorum ama normaldir insallah ..
Boncuk adetin 3 cu günü hormon testi yapsana yaptirdın mı yeni zamanda ?
Yaşın çok değil cnm sabrın varsa çocuk büyütmesi biraz zor oluyor diyolar ama ben inanmıyorum evlat evlattır şimdikiler 35 evleniyolar rahat ol bak eminim olucak birgün çünkü 2 gebelik oldu oluyor yani böyle düşün inşallahKürtajdan sonra 2 kere yaptırdım en son ekim ayında baktırdım hsg'yi de Eylül'de çektirmiştim ama olmayınca olmuyor işte
canım çok sıkılıyor2.de olsaydı rahat olurdum ama ne zaman olacağını Allah bilir
Yaşım 33, 9 ay sonra 34'e giricem inşallah
Yaşım hızla ilerliyor ama her ay adet günlerini beklemek ne yavaş geçiyor bide bana sor
28.6 aylık yaşımamin cnm insallah.yas kac? öncekiler sezaryan mi? benim 2 side sezeryan 3 icin korkutuyor kimisi??
İyyim canım benim evet nerdeyse 5o günlük olacağızHayhatun naber hatun nasıl gidiyo 40'ın çıktı mı?
Zor oluyor benımki de 3 bucuk yasında alısmısım rahata kızım geldi uykusuzluğa ben dayanamıyorumYaşın çok değil cnm sabrın varsa çocuk büyütmesi biraz zor oluyor diyolar ama ben inanmıyorum evlat evlattır şimdikiler 35 evleniyolar rahat ol bak eminim olucak birgün çünkü 2 gebelik oldu oluyor yani böyle düşün inşallah
Yaşın çok değil cnm sabrın varsa çocuk büyütmesi biraz zor oluyor diyolar ama ben inanmıyorum evlat evlattır şimdikiler 35 evleniyolar rahat ol bak eminim olucak birgün çünkü 2 gebelik oldu oluyor yani böyle düşün inşallah
İyyim canım benim evet nerdeyse 5o günlük olacağızsen nasılsın
Canim cok tesekkur ederim aktif dimi burasi
Benim 2 tane oglum var kendimi bildim bileli kiz cocuk istiyorum hayirli saglikli tabiki kucugum 1 yasinda o 3 yasindayken dusunuyorum bu süre icinde bilgi toplamak istiyorumNe demek canım... Evet aktif burası eskisi kadar olmasada yinede yazıyoruz arada bir
Hamilelerde var zaten sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin bende cevaplarım
Sen ne kadar süredir istiyosun yaş kaç
Benim 2 tane oglum var kendimi bildim bileli kiz cocuk istiyorum hayirli saglikli tabiki kucugum 1 yasinda o 3 yasindayken dusunuyorum bu süre icinde bilgi toplamak istiyorum
Ben hissediyorum senin saglikli kizin olacak insallah bu arada yas 33Oo maşallah:) inşallah gönlüne göre olur ama hayırlısını dileyelim bu konuda pek çok yöntem söyleniyor tutanlar var tutmayanlar var ve aslında doktorların dediği yumurtlama gününde dahi olsa %50 / %50 ihtimal
yani aslında o denenen yöntemler değilde Allah neyi dilerse o oluyor o yüzden yapılacak en etkili şey dua etmek
Bende çok seviyorum kız benimde arzum ama kürtajdan sonra düşünmüyorum onu artık sağlıklısını hayırlısını versin Allah diyorum
34 yazacaktimBen hissediyorum senin saglikli kizin olacak insallah bu arada yas 33
Ben hissediyorum senin saglikli kizin olacak insallah bu arada yas 33
Hislerim cok kuvvetli iki oglumuda ruyamda gordum ayni ruyamdaki gibide dogdular sen temiz kalplisin inanclisin Rabbim seni mukafatlandiracaktir. Isteyene dileyene gonlundekini nasip etsin Allah im. Banada saliha bir kiz evlat insallah.Ayy içine mi doğdu hislerin kuvvetli midir nasıl doğdu birden
canım benim inşâAllah dediğin gibi olur
İnşÂllah Rabbim sanada nasip eder
Bende 33 yaşındayım
Kız olması için denilen şeyler, sık ilişki çatlamadan 2-3 gün önce bırakmak
bi bayan demiştiki sirkeyle vajinal duş
ben bunları yapmıyorum tabi duyduklarım böyle Allah'tan hayırlısını diliyorum
Gönül neler ister tabi de veren Allah olunca bizim etkimiz kalmıyor ama dua etmek en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?