- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.821
buyukle aralari 3 yas evet canim planli kalmistim.buyumeden birlikte büyütürüm dedim cok zor ama elhamdulillah iyi geciniyirlar.esimi ikna edemedim yoksa 3. yu de hemen istedim esim yanaşmadı. hala da sicak bakmiyor zorla yapturcaz adama:))İyi gayet güzel araları kaç yaştı?
2.ye planlı mı kalmıştın?
buyukle aralari 3 yas evet canim planli kalmistim.buyumeden birlikte büyütürüm dedim cok zor ama elhamdulillah iyi geciniyirlar.esimi ikna edemedim yoksa 3. yu de hemen istedim esim yanaşmadı. hala da sicak bakmiyor zorla yapturcaz adama:))
hayir esim kafam kaldurmiyo diyo ve 33 yaşında!:) iki erkek cocuk olunca adam bezdi galiba.
insallah cnmOnun yaşı da genç 2 çocuğu var ondan belki yeter diye düşünüyodur
Hayırlısı olsun. Benim 2.olsa hayırlısıyla 3'den geçtim inşÂllah 2.de nasip olsa
İşyeri ve evtadilatı diyelim şuan adetliyim bu ay bütün günleripeşpeşe değerlendiricem o takvim atan hatun gibi heyecanla bekliyorumBen banlıydımbu aralar kimse yazmamış
Hayırdır niye yoğunsun bu kadar?
Bence sen yaşa takmış durumdasın kafayı senin yaşına gelip anne olamamış insanlar var kuzenim 37 yaşında hamile kaldı bence oluruna bırak Olmuyorsa vardır bi hikmeti biz çalışıp azmedicez gerisini Allah’a bırakıcaz canım üzülme zamanı var herşey olması gerektiği gibiHemen olsaydı çok zor olurdu ama senin için
Bence beklemeniz daha iyi olmuş hem yaşında ilerlemediği için bi kaybın yok
Eşinin yanaşmaması çocuklar küçük olduğu için mi? Benim eşimde 2.yi hemen istemedi
Oğlum tam 18 aylıkken hamile kalmıştım
nasıl sevinmiştim ama kürtajla sonuçlandı bizim planımızla yürümüyo. Bu 8.ay
Bizim yaşlarımız ilerliyo daha fazla geçsin istemiyorum
Bence sen yaşa takmış durumdasın kafayı senin yaşına gelip anne olamamış insanlar var kuzenim 37 yaşında hamile kaldı bence oluruna bırak Olmuyorsa vardır bi hikmeti biz çalışıp azmedicez gerisini Allah’a bırakıcaz canım üzülme zamanı var herşey olması gerektiği gibi
evet canim anliyorum seni .insallah burda hamilelik surecini konusacagumiz gunlerde gelecek inaniyorum.yasin 33 tu dimi ?Tabiki öyle canım haklısın zaten zamana bırakmaktan başka çaremiz yokki
Ben herzaman şükrediyorum halime tabiki
Her insanın kendi hayatında içinde ukde kalan bişeyler olur. Genç yaşlarda yanında boyu kadar çocuğu olanları gördükçe benimde böyle bir arzum vardı oğlumdan önce bazı zorluklarda çekmiştim
Zor elde edilen şeyin özlemi daha fazla oluyor. Öte yandan daha önce de bahsettiğim gibi oğlum yapayalnız burda bu çağlarda çocuk zaptetmekde zor oluyor ve bu onun gelişimini de etkiliyor 28 aylık oldu konuşmasını dört gözle bekliyorum. Herşeyi Allah'a bıraktık elbet O ne zaman takdir etmişse o zaman olacak. İnşÂllah en kısa zamanda nasip etmesini diliyorum
Benimde 27 si . Ama gun gecmiyorinsallah ugurlu bi topik olur
evet canim anliyorum seni .insallah burda hamilelik surecini konusacagumiz gunlerde gelecek inaniyorum.yasin 33 tu dimi ?
Kusura bakmayın yanlışlıkla oldu dosya eklicektim .basım dedim böyle oldu .ama dosya eklenmiyor bende
Mavi Boncugumm canım ne yapıyorsun? Nasılsın?
benim 30 cnmAminevet canım 33'üm
Senin kaçtı?
Kizlar birşey sormak istiyorum. Ben geçen ay 18 Kasım'da adet oldum ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim . doktor haftaya cuma gel keseye bakalım dedi. Son adet takvimine göre 6 hafta 3 günlük sizce nasıl hesaplanıyor. Bilgi verirmisiniz .
Teşekkür ederim çok sağolun ben bugün gittim karından ultrasona baktı görmedi ama Altan ultrasonda baktı Bir kese var dedi ama şüpheli ne yapıcagimi bilmiyorum . doktor kan ver dedi. Verdim öğlen cikicak ogleni iple çekiyorum .yinede kanda yüksek ciksa kesede son günlerde çıkar umuyorum. Allah razı olsun cnm benimAdet olduğun günden itibaren say bugüne kadar 46 gün eder. 1 ayı 28 gün kabul ediyor doktorlar , 28= 4 hafta eder + 18 gün daha = o da 1 hafta+ 4 gün eder. Yani 6+4 günlük
Bu son adete göre tabi ultrasonda biraz geriden gelebilir öyle olursa sıkıntı değil
Sen bu haftaya göre gidip keseni görebilirsin hatta belki kalp atışını bile duyabilirsin duyamazsan 10 gün sonra tekrar gidersin
Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?