- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.801
Hayırlı sabahlar prensesler bu ayda geçti gitti kuş misali uçtu avuçlarımdan pes etmek yok ALLAHın dediği olucak neticede biz gereken sabrı ve emeği verirsek Elhamdülillah
Hayırlı sabahlar yine başka topiklere mi kaçtınız nerelerdeydiniz ? Ben çok yoğun bir hafta geçiriyorum
burdayim canim hayirli sabahlar neden banliydin ? bende kimse yazmayinca sustumbalbebekk nerelerdesin?
Uyku uyumuyorum yaa geleyim
burdayim canim hayirli sabahlar neden banliydin ? bende kimse yazmayinca sustum
idrar yolu enfeksiyonu atlattim bu ay ciddi şekilde o yuzden gebeligi bu ay erteledim hos hemen olacagindan degilde ya tutarsa:)saglikli bi gebelik icin insallah ocak adetim bitti mi baslayacagim Allah izin verirse.Senden?
duzeldim gibi canim .ama hamilelik icin az daha gecsin dedim.bu ayin 15 i adet bitti mi insallah basliyiruzBende onu soracaktım ilaçlar işe yaradı mı?
bu arada 2020 insallah hepimizi evvel saglik huzur mutluluk bide bebis getirsin insallah.
senin bat ne zaman?Amin inşÂllah nasip olur hayırlısıyla
Hayırlı huzurlu senelerimiz olsun inşÂllah bizde kavuşalım meleklerimize♥
duzeldim gibi canim .ama hamilelik icin az daha gecsin dedim.bu ayin 15 i adet bitti mi insallah basliyiruz
oyle biraz.ama cocuklarin arasi cok acilsin istemiyirum.kucugum 3 u gecti :))İyi az kalmış hayırlısı canım olsun sağlık herşeyden önemlidir. Seninde acelen yok zaten:)
senin bat ne zaman?
e insallah bu ay tutar o zaman seninki.benim bu ay gecti.sizin umut var insallahBenimki çok düzenli değil o yüzden kestiremiyorum daha yumurtlamam olmadı zaten daha çok var☹
oyle biraz.ama cocuklarin arasi cok acilsin istemiyirum.kucugum 3 u gecti :))
e insallah bu ay tutar o zaman seninki.benim bu ay gecti.sizin umut var insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?