Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar benim bat 3nisandı bugun ayın 4ü bugunde bu saat oldu gelen giden yok gelmesinde inşallah bakalım sakin bi şekilde bekliyorum dünkü negatifi hiç kayle almıyorum nedense
Ayni durumdayiz bende bekliorum normalde bat im hic gecmezdi su ana kadar gelen giden yok yarin kan tahlili mi yapsam kirmizilar gelm e zse tabi

İnşallah dediğin gibi olur canım artık bekleyip görcem hayırlısı.

Oo maşallah süphanallah canım inşallah hep böyle ilerler Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Ayni durumdayiz bende bekliorum normalde bat im hic gecmezdi su ana kadar gelen giden yok yarin kan tahlili mi yapsam kirmizilar gelm e zse tabi
Hiç gidesim de yok benim çift çizgiyi allahın izniyle görürsem öyle gidicem benim yerleşme kanaması gibi lekelenmem oldu 1 ve 2 nisanda birer kere oldu sadece onun üzerinden en az 4 5 gün geçmesi gerekiyomuş idrarda çıkması için beklicem artık

Amin canım. Gözün aydın olsun. Folik asit neden kullanma dedi??

Belki yumurtan geç çatlıyodur neden olmasın ki hani yumurtan büyümüşya ondan diyorum görünmüş sonuçta
Hayırlısıyla olur inşallah
Bende hamileyim kızlar benide alın pkolu anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…