- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.641
Canımm bende iyiyim çok şükürBir ara bayağı sancım vardı 2-3 hafta önce falan acile gittim neyse ki açılma falan olmamış magnezyum kullanıyorum o iyi geliyor. Onun dışında ağırlaştım bayağı ama sancım olmasın da buna da razıyım. Senin nasıl gidiyor denemelere devam mı inşallah senden de yakın zamanda güzel haberler alırız. Dualarımdasınız.
Rabbim nasip edeceği zamanı bilir canım hiç üzülme. Bende sık sık giremiyorum kızım durmuyor onunla ilgileniyorum. Bu yola beraber başladık hemen hamile olunca bırakıp gitmek olmaz tabi. Birbirimize moral vermeliyiz. İyi kötü birbirimizin her durumda yanında oluyoruz. Güzel haberlere de beraber sevineceğiz inşallah.Sağolasın canım♥ iyi mâşallah buraya kadar geldinya bi 5-6 hafta daha geçsin sıkıntı olmaz inşallah atlatırsın
bende durumlar aynı beklemedeyim 7.ay
burası da eskisi kadar aktif değil
birkaç kişi var arada bir yazan o kadar
benimde bazen giresim gelmiyor ama yazanlar olduğundan arada girip bakıyorum
Canım sana tam doğum tarihi ne zaman dediler hazırlıklar bitti mi galiba sen deneyimli annesin kızın kaç yaşında bende ilk oldugu için biraz tedrgnmRabbim nasip edeceği zamanı bilir canım hiç üzülme. Bende sık sık giremiyorum kızım durmuyor onunla ilgileniyorum. Bu yola beraber başladık hemen hamile olunca bırakıp gitmek olmaz tabi. Birbirimize moral vermeliyiz. İyi kötü birbirimizin her durumda yanında oluyoruz. Güzel haberlere de beraber sevineceğiz inşallah.
Canım doktorum bana net bir tarih vermedi konuşmadık bunu. Bir kızım var 19 aylık. Tam öğrenme çağında hareketli maşallah onunla ilgileniyorum.Canım sana tam doğum tarihi ne zaman dediler hazırlıklar bitti mi galiba sen deneyimli annesin kızın kaç yaşında bende ilk oldugu için biraz tedrgnm
İlki sezeryanse gün verir belki sana diye sordum CNm bana martin ilk ve ikinci haftası olabilir dediCanım doktorum bana net bir tarih vermedi konuşmadık bunu. Bir kızım var 19 aylık. Tam öğrenme çağında hareketli maşallah onunla ilgileniyorum.
Şimdi neyin olcak CNm kusura bakma ben soylediysende o dönemde yoktum heralde göremedim ama çok yakın hamile kalmszCanım doktorum bana net bir tarih vermedi konuşmadık bunu. Bir kızım var 19 aylık. Tam öğrenme çağında hareketli maşallah onunla ilgileniyorum.
Evet canım ilki sezeryandı ama erken doğum yapmıştım 35+3 te doğdu kızım. Bu da erken olabilir dedi. Onun dışında net tarihi konuşmadık.İlki sezeryanse gün verir belki sana diye sordum CNm bana martin ilk ve ikinci haftası olabilir dedi
Şimdi de kızım olacak inşallah canım. Seninki ne olacak?Şimdi neyin olcak CNm kusura bakma ben soylediysende o dönemde yoktum heralde göremedim ama çok yakın hamile kalmsz
Bu sefer eğer ilkinden daha rahatsan zamanında doğar insllah cnm ilki nasıl kıskançlık var mı benimde kuzenim gebe kızı 2 yaşında çok korkuyorum diyor bidahaji aya doğumu var kızı baya bağlanmış anneyeEvet canım ilki sezeryandı ama erken doğum yapmıştım 35+3 te doğdu kızım. Bu da erken olabilir dedi. Onun dışında net tarihi konuşmadık.
Oğlum olacak Allah nasip ederse ikizlerini düşürdüm ben onların arkasına bu melek gibi geldiŞimdi de kızım olacak inşallah canım. Seninki ne olacak?
Henüz anlamadığı için kıskançlık olacak mı bilmiyorum canım ama kucağıma alamıyorum hamilelikten dolayı o yüzden o kadar aşırı bağlı değil. Babasına daha düşkün.Bu sefer eğer ilkinden daha rahatsan zamanında doğar insllah cnm ilki nasıl kıskançlık var mı benimde kuzenim gebe kızı 2 yaşında çok korkuyorum diyor bidahaji aya doğumu var kızı baya bağlanmış anneye
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım. Üzüldüm senin adına ikizlerin için. Ama arkasından bu miniğin gelmesi moral olmuştur sana. Sağlıkla doğar inşallah.Oğlum olacak Allah nasip ederse ikizlerini düşürdüm ben onların arkasına bu melek gibi geldi
Aman canım kucak çok sakıncalı oda erken doğmuş dikkat etHenüz anlamadığı için kıskançlık olacak mı bilmiyorum canım ama kucağıma alamıyorum hamilelikten dolayı o yüzden o kadar aşırı bağlı değil. Babasına daha düşkün.
Aynen canım bu da sancılı geçiyor. Dikkat ediyorum son haftalar inşallah zamanında gelirler.Aman canım kucak çok sakıncalı oda erken doğmuş dikkat et
Rabbim nasip edeceği zamanı bilir canım hiç üzülme. Bende sık sık giremiyorum kızım durmuyor onunla ilgileniyorum. Bu yola beraber başladık hemen hamile olunca bırakıp gitmek olmaz tabi. Birbirimize moral vermeliyiz. İyi kötü birbirimizin her durumda yanında oluyoruz. Güzel haberlere de beraber sevineceğiz inşallah.
Canım en yakın zaman en güzel haberlerini alacağız inanıyorum ben belkide oğlun biraz daha toplucak kendini rabbin dağına göre kar verir muhakkak bı sebebi vardırİnşâllah kuzum sağol Allah razı olsun.
Senin gibi dostlar iyiki var♥ bende istediği olunca çekip gitmeyi doğru bulmuyorum. Hayat felsefem böyle olmamıştır hiçbir zaman
Henüz anlamadığı için kıskançlık olacak mı bilmiyorum canım ama kucağıma alamıyorum hamilelikten dolayı o yüzden o kadar aşırı bağlı değil. Babasına daha düşkün.
Canım en yakın zaman en güzel haberlerini alacağız inanıyorum ben belkide oğlun biraz daha toplucak kendini rabbin dağına göre kar verir muhakkak bı sebebi vardır
Kızlar bu ay durumum o kadar karıstı ki ben akıl sır erdıremedım. Adetim 2 gun gecikince ıdrar ve kan tahlili verdim negatıf cıktı sonra dr bana tarlusal verdi 2 gun sonra basla dedi ben ertesi gun kahverengi leke gelince adet oldum sandım camur gubu geldi az az 2 gun ped le gezdim adet diye sonra o uzayan beyaz akıntıya döndü kesildi yanı o arada tarlusal basladim iyice cozulsun diye tarlusal da bıttı adet de gelmedı test de yaptım yine negatıf artık adet de olmıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?