- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.561
Yok canım çizgi filmden de bir şey olmaz artık inşallah, bir seneye rahatlarsın kuzum inşallah, sana dya edeceğim
sağolasınİyi gözün aydın
2 gun gecikme ile 4 tane test yaptım tertemiz negatıf cıktı yine de kan vereyim dedim normalde gecikme yasamam ben. Kan da negatıf cıktı. Tarlusal verdi yine hayal kırıklığı ile eve döndüm
30yasındayım 4.5 yasında kızım var 2 yıldır deniyorum tedavi olarak ama 3 yıldır korunmasız ılıskı.Son deneme üstünden kaç gün geçti?
En az 10 gün geçmeden kandada çıkmıyor
Zor durum insanın bütün modu düşüyor bilirim ☹ senin yaşın kaç canım hiç çocuğun varmı kaç aydır deniyosun
10 gun oldu sanirim canım ya adet olacagım stresi vardı uzerımde zaten 10 gun olmustur yani 1 haftadır adet bekliyorumSon deneme üstünden kaç gün geçti?
En az 10 gün geçmeden kandada çıkmıyor
Zor durum insanın bütün modu düşüyor bilirim ☹ senin yaşın kaç canım hiç çocuğun varmı kaç aydır deniyosun
30yasındayım 4.5 yasında kızım var 2 yıldır deniyorum tedavi olarak ama 3 yıldır korunmasız ılıskı.
Sagol canım kızıma hemen hamile kaldım yani 3 ay fln surdu sanırkm ama boyle hıc dert etmemiştim yeni evlıydık cpcıgumuz olsun dedikten hemen sonra oldu yani. Dr a gidiyorum bir sıkıntı da yok eşim de gitti onda da yok. Ama olmuyor yaniMaşallah kızına ne güzel gençmişsin
Kızına ne kadar sürede hamile kalmıştın
Ne gibi bi sıkıntın var peki
Ben hiç anlamam kendi test sonucumada baktim ama anlamadigim icin doktorum sonuç güzel olumsuzluk yok dedi tamam dedimKızlar ikili test doktor ense burun kemiği ölçerken 1.1 güzel dedi buda yeni cıktı kan sonucu anlayan varmı?
Bende uğrarım yarın doktora inşallah iyidir senin iyi çıkmasına sevindim canım Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBen hiç anlamam kendi test sonucumada baktim ama anlamadigim icin doktorum sonuç güzel olumsuzluk yok dedi tamam dedim
İnş canim ikili test icin doktorum 1 hafta sonra sonuc cikar demisti degerlendirir sıkıntı varsa ararim dedi gelmene gerek yok dedi bir dahaki kontrole geldiginde dosyana sonuclari koyarim demisti 1 ay sonra kontrole gittigimde dosyama eklemistiBende uğrarım yarın doktora inşallah iyidir senin iyi çıkmasına sevindim canım Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Helal Olsun doktara geçen detaylı kan tahlili yaptı 10 gün sonra gel dedi sırf randevu bulamadım diye aşağı yukarı kağıt almak için uğraştırdı sonuca baktı saniyesini almadı bişey yok deyip yolladı okadar uğraşmama gerek yoktu ama ugraştırıyolar iste başka hastaneye gidicem inşallah memnun kalırımİnş canim ikili test icin doktorum 1 hafta sonra sonuc cikar demisti degerlendirir sıkıntı varsa ararim dedi gelmene gerek yok dedi bir dahaki kontrole geldiginde dosyana sonuclari koyarim demisti 1 ay sonra kontrole gittigimde dosyama eklemisti
Kızlar ikili test doktor ense burun kemiği ölçerken 1.1 güzel dedi buda yeni cıktı kan sonucu anlayan varmı?
Biraz arastırdımda anlayamadım inşallah iyidirKuzum değerler normalse sıkıntı yoktur zaten
Sagol canım kızıma hemen hamile kaldım yani 3 ay fln surdu sanırkm ama boyle hıc dert etmemiştim yeni evlıydık cpcıgumuz olsun dedikten hemen sonra oldu yani. Dr a gidiyorum bir sıkıntı da yok eşim de gitti onda da yok. Ama olmuyor yani
değer yazıyor sonuçta 1.20 negatif diye amaNeden tam deger verilmemiş acaba bılen var mı
120 olmasına sasırdım sıfır yazar diye biliyordum negatif durumlarda öğrenmiş oldumdeğer yazıyor sonuçta 1.20 negatif diye ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?