- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.461
Kuzum asilamam tutmadi yıkıldim resmen. Doktor tüp bebekten baska care yok dedi. Para biriktiriyorum tüp bebek icin mayis gibi tedaviye baslayacagim. Doktir mayis ayina kadar bebek isini kafandan cikart dedi bu sekilde tüp bebekte tutmazmis. oyüzden buralara pek takilmiyorum belki baska seylere odaklanirsam tüp bebek sansim artar.
Günaydınn canım iyiyimm çok şükür sen nasılsın? Evet ya çok giremiyorum girincede mart annelerine bakıp çıkıyorum.
Son 3 aya girdim sıkıntılar başladı zorlanıyorum artık
Doğru diyorsun canım herkes doğumdan sonra başlıycak asıl zorluklar diyot bakalım rabbim yardımcımız olsun. Ben şimdiden çok ağırlaştım 11 kilo falan aldım.İdare ediyorum bende. 8-9.ay en zoru ama Allah verir onunda kolaylığını bi bakmışsın doğum gelmiş zaman çabuk geçiyor yanında yardım eden birileri varsa bol bol dinlenmeye çalış ilk hamileliği geçirmek daha kolay olur çoluk çocuk yokken daha çok dinlenme fırsatın olur en azından. Bu zamanlarda güzel insan ilerde çok özlüyor bak ben o zorlukları yaşamayı bile özledim
Burda vakit gecıyor en azından girmeden de duramıyorum
Doğru diyorsun canım herkes doğumdan sonra başlıycak asıl zorluklar diyot bakalım rabbim yardımcımız olsun. Ben şimdiden çok ağırlaştım 11 kilo falan aldım.
Çalıştığım için çok dinlenme fırsatımda olmuyor. Akşamları işte bi dinleniyorum.
Sende ne var ne yok. Rabbim tez zamanda nasip etsin bu duyguları yaşamayı inşallah.
Canım çok şükür iyi gidiyor. Zaman az kaldı zorluyor bayağı. Telefonum bozuktu ondan giremedim. sen nasılsın nasıl gidiyor?hayaksii , hayalinizle , Lostinparadise , sukufenazz , M Melegim15 , S SiriusBlackK
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor sesiniz çıkmıyor?
Canım çok şükür iyi gidiyor. Zaman az kaldı zorluyor bayağı. Telefonum bozuktu ondan giremedim. sen nasılsın nasıl gidiyor?
İyileşebildinmi biraz lohusa hatun?
Doğum yaptın yine bırakmadın burayı helal olsun sanaduyun duyun
Kuzum bi süredir aktif olamadım iş yoğunluğu ve biraz ağırlaşmamdan dolayı kendime pek zaman ayıramıyorumhayaksii , hayalinizle , Lostinparadise , sukufenazz , M Melegim15 , S SiriusBlackK
İlk aylar bulantı tiksinti ve bol uyumalı dönemden sonra birkaç gündür biraz iyiyim çok şükür. Sen nasılsınhayaksii , hayalinizle , Lostinparadise , sukufenazz , M Melegim15 , S SiriusBlackK
Iyiyim cok sukur canim ortalama 1 bucuk 2 ay felan kaldi biliyosun zorlanıyorum birazhayaksii , hayalinizle , Lostinparadise , sukufenazz , M Melegim15 , S SiriusBlackK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?