- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.181
Ii geceler cnmİyi geceler kıslar
1. 2. Burdayımses deneme
1 2 bende burdayim :))ses deneme
Battan bir gün önce 299 değeri çok hüzel aslında, inşallah sağlıkla ilerler canınSelam arkadaşlar bende bir gün önce baktırdım 299 çıkti beta hcg ama kasık ağrım ve lekelenme oluyor düşük tehliken var dedi pruluton iğne ve progestan hap verdi tedbir amaçlı. Lekelenme yada hafif kanama yaşayan oldu mu hic
Canım vajinal mi baktı?benim dış gebeliğimde 2700lerdeydi, karından görülmedi, doktor vajinal bakınca tüpte olduğunu gördü yerleşimin, eğer kanaman ve ağrın yoksa hemen müdahale ettirme derim ben.bende ikisi vardı.ve korkma, anlatılan kadar zor ve atlatılması güç falan değil.inşallah değildir ve sapsağlıklıdır bebişinSelam arkadaşlar Beta hcg 2215 oldu ama kese henüz görünmedi dış gebelik deyip hemen işlem önerdiler ama bazı Dr kar da beklemek lazım diyorlar
Burası çok sakinlemiş yav, kimse yazmıyor, sümeyyeyle kürklü nerdeler?Huhu kimse var mi.....
Aynen ole kuzum sen biraktin gittin son ra herkes teker teker kenara cekildi.Burası çok sakinlemiş yav, kimse yazmıyor, sümeyyeyle kürklü nerdeler?
Kuzum nerelerdesin .İyi geceler kıslar
Gunaydin cnmGünaydınlarrrr
Ben burdayım siz yoksunuzKuzum nerelerdesin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?