- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #24.141
Arkadaşlar bugün doktora gittik pıt pıtlarımızı duyduk çok şükür bulantı halsizlik için multivitamin bulantı hapı verdi inşaallah hafifler bulantılar![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idrar testini görünce heycanladım senin adına umudunu yitirme var bir zamanı belkide erken yaptın oyuzden inşalalh sende sevinirsin ben inaniyorum yakında çok sevinceksinkızlar ben artık girmeyeceğim siteye.
çok yıprandım, hiç iyi değilim.
yine olmadı...
buraya her girişimde yine aklıma geliyor şartlıyorum yok ovü yok beta yok bat sat falan.
kendinize iyi bakın.
hiçbir zaman hamile kalamayacağım
Evet canım bende biraz uzaklaştım 2 ay uğraştım olmadı biraz buralara ara verdim kafama takmadım hatta ehliyete yazıldım onun kursu ile uğraştım 10 gün boyunca kurs gördüm o arada olmuş hiç umudum yoktu adete yakın geldim buralara macun yazmıştım onu yapsana sürekli yatimde tutunsun bebeğim diye düşünme ne kadar haraket kan dolaşımı iyi olur inşallah sevinicez hep beraberçok çok üzüldüm hani sağlıklı değildim tamam
e düzelmişti bu iki ayda her şey.
ne bileyim... çok sık girmek istemiyorum![]()
Öyle deme ya hastalığın yok bişi yok niye böle üzülüp küsüosun canım benimçok çok üzüldüm hani sağlıklı değildim tamam
Şükür iyiyim sende son durumlar nedir?İyyim canım sen nasılsın
Öyle deme ya hastalığın yok bişi yok niye böle üzülüp küsüosun canım benim
çok çok üzüldüm hani sağlıklı değildim tamam
Teşekkürler canmsın insallah hiç gerek kalmadan Rabbim verir sana da bana da isteyen herkese amin kuzumCnm benim umudunu hic kaybetme . Banada destek almalisin demislerdi. Asilama yada tup uzerine. Yasimda vardi. Ama rabbim ol deyince oluverdi. Hic bi tedaviye gerek kalmadan. Insallah en kisa zamanda rabbim seninde yuzunu guldurur.
Beklemedeyim canım ne olsun :)Şükür iyiyim sende son durumlar nedir?
Kızlar ben cumartesi günü bbeta HCG ye baktırdım 11.48 di pazartesi günü tekrar baktırdım 64.78 çıktı a kasık ağrılarım ve ara ara lekelenmelerim oluyorbunlar normalmi birde kese değer ne kadar olduğunda görünüyor
Isteyen herkese verir ins.Teşekkürler canmsın insallah hiç gerek kalmadan Rabbim verir sana da bana da isteyen herkese amin kuzum
Saol Allah razı olsunArtış normal, kasık ağrısı da normal ama lekelenmeler uzun sürerse normal değil
Doktora danış bence belki progestan verir tutunması için. Değer 3000'i geçince kese karından görünür
Saol Allah razı olsun