- 31 Temmuz 2019
- 246
- 215
- 18
- 34
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #24.161
1 yılı aştı 25 yaşındayımKaç aydır deniyosun yaşın kaç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yılı aştı 25 yaşındayımKaç aydır deniyosun yaşın kaç?
Ay uykum gelmediUyu kız uyu
Ay uykum gelmedi ☺
Gece takilmalari
Kız nerelerdesin sen h.olsun kaç haftalik oldu seni cok özledik kaç defa etiketledim seni kaybolma bir daha emiBen iki kimyasal bi dış gebelikten sonra sallamıştım, zaten doktor da 3 ay bebeği yasaklamıştı, bu ay yasak kalkmıştı, yine hamileyim
Yaa, psikolojim atıktı ya biraz, dış gebelikten sonra, ondan kız ama hep aklımdaydınız valla, ben de sizi özlemişimKız nerelerdesin sen h.olsun kaç haftalik oldu seni cok özledik kaç defa etiketledim seni kaybolma bir daha emi
Değerim 1100 ken gözüktü kesen inşallah bebeğin seninledirKızlar ben cumartesi günü bbeta HCG ye baktırdım 11.48 di pazartesi günü tekrar baktırdım 64.78 çıktı a kasık ağrılarım ve ara ara lekelenmelerim oluyor bunlar normalmi birde kese değer ne kadar olduğunda görünüyor
Değerin güzel artmış dinlen inşallah tutunur hayırlısıylaKızlar değerim 199.4 oldu ☺☺ bir gün önce 65.78 di sizce gebeyim diyebilir miyim
Değerim 1100 ken gözüktü kesen inşallah bebeğin seninledir
Cnm gunaydin. Istersen kan tahlili yaptir tam netlik kazansin. Bazen testler yaniltabilir. Egerki hep duzenli bir dongu icinde iseniz adet gununusu stres ve havalardaki degisiklik de etkiliyebilir.biz bir yıldır korunmuyoruz reglim hep düzenlidir hormon testleri yapmıştı dr herşey normal dedi. gelelim asıl konuya bat 4 kasımdı ve ben hala adet olmadım adet belirtilerimin hesi vardı ama ekstradan bel ağrım çok göğüs ağrım olurdu hep bu ayda oldu ama bu gün o ağrı da gitti habire regl oldum diyorum bakıyorum yok şimdi aklınızdan geçiyordur 4 gün geçmiş hatta 5 gecikme g0n0ne girdim ama gecikmenin 1 . günü yaptım tertemiz bir negatif çıktı dün sabah erken gebelik testi aldım adet gününde gösterir yazıyordu ondada negatif çıktı bi fikriniz var mı olsa 4 gün gecikmede silikte olsa çıkardı dimi
Benim bir kere 9 gun gecikti. Bende sizin yaptıklarınızı yaptim. Negatiflerle umutlanmak istemesem de umutlandim. Sonra mens olunca cok uzuldum tipki bugun bile. Yasadiginiz psikolojiyi anliyorum hatta hepimiz anliyoruz ama iyice umutlandiktan sonraki hayalkirikligi daha kotu oluyor. Insallah gebesinizdir ama zor olsa da pozitif cikana kadar gebe olmadiginizi dusunun. Size diyorum ama ben yapabiliyor muyum -hayir.biz bir yıldır korunmuyoruz reglim hep düzenlidir hormon testleri yapmıştı dr herşey normal dedi. gelelim asıl konuya bat 4 kasımdı ve ben hala adet olmadım adet belirtilerimin hesi vardı ama ekstradan bel ağrım çok göğüs ağrım olurdu hep bu ayda oldu ama bu gün o ağrı da gitti habire regl oldum diyorum bakıyorum yok şimdi aklınızdan geçiyordur 4 gün geçmiş hatta 5 gecikme g0n0ne girdim ama gecikmenin 1 . günü yaptım tertemiz bir negatif çıktı dün sabah erken gebelik testi aldım adet gününde gösterir yazıyordu ondada negatif çıktı bi fikriniz var mı olsa 4 gün gecikmede silikte olsa çıkardı dimi
Bende bu sabah 5 te oldum. Ben bu ay cok umutluydum hic bu kadar da umutlu olmamistim cunku yumurtlama gunumde prolaktinimin düşük oldugu bir aydi. Ama oldum. Cok fena bir umutsuzluga kapildim.günaydın ben dün regl oldummm.
bu ay kafaya takmayacağım -kesin taktı