Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam arkadaşlar bende bir gün önce baktırdım 299 çıkti beta hcg ama kasık ağrım ve lekelenme oluyor düşük tehliken var dedi pruluton iğne ve progestan hap verdi tedbir amaçlı. Lekelenme yada hafif kanama yaşayan oldu mu hic

Selam arkadaşlar bende bir gün önce baktırdım 299 çıkti beta hcg ama kasık ağrım ve lekelenme oluyor düşük tehliken var dedi pruluton iğne ve progestan hap verdi tedbir amaçlı. Lekelenme yada hafif kanama yaşayan oldu mu hic
Battan bir gün önce 299 değeri çok hüzel aslında, inşallah sağlıkla ilerler canın

Selam arkadaşlar Beta hcg 2215 oldu ama kese henüz görünmedi dış gebelik deyip hemen işlem önerdiler ama bazı Dr kar da beklemek lazım diyorlar

Selam arkadaşlar Beta hcg 2215 oldu ama kese henüz görünmedi dış gebelik deyip hemen işlem önerdiler ama bazı Dr kar da beklemek lazım diyorlar
Canım vajinal mi baktı?benim dış gebeliğimde 2700lerdeydi, karından görülmedi, doktor vajinal bakınca tüpte olduğunu gördü yerleşimin, eğer kanaman ve ağrın yoksa hemen müdahale ettirme derim ben.bende ikisi vardı.ve korkma, anlatılan kadar zor ve atlatılması güç falan değil.inşallah değildir ve sapsağlıklıdır bebişin

Back