Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi maşaAllah. Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah ☺☺☺ Evlilik kutlaması gibi oldu sanki yahu ☺
Sağol canım aminnn
Darısı başına inşallahhh
[/QUOTE]

Sağlıkla hayırla hamile kalabilmek için niyet edebilirsin
Sana gönderdim mi bilmiyorım ama Elimden geldiğince gönderiyorum
Regl zamanı okunmayacak

Sağol canım aminnn
Darısı başına inşallahhh
Eki Görüntüle 2254165
Regl zamanı okunmayacak
[/QUOTE]

Allah razı olsun canım ben de yeni hamileyim hamdolsun :) Kesinleşmesi için tahlillere başlıyorum

Eki Görüntüle 2254165
Regl zamanı okunmayacak

Allah razı olsun canım ben de yeni hamileyim hamdolsun :) Kesinleşmesi için tahlillere başlıyorum
[/QUOTE]
Aaaa tamam canım o zaman :)
Allah değerlerinin gerektiği gibi aratmasını kısmet etsin
Sağlıkla hayırla bebeğine kavuş

Sat ları 10 mart olanlar varmi. Belirtileri nasil acaba. Kendi kendime kuruntu yapiyorum galiba ben. Buluttan nem kapmak denirya herseyden süphe etmeye basladim. Midem yaniyo gibi arada (belki hep oluyodu boyle ama simdi dikkat ediyorum) sol tarafimda belimde agri ve kasiklarimda bi hareket var sanki. Afedersiniz kabız oluyorum ama bu denemelerimizden oncede vardi hamilelik belirtisi degil yani böbrek agrisi falan olurmu acaba

Hanımlar günaydın. 30 günde âdet gören birinin adetin 8-10-12-13-17. Günlerinde hamile kalma şansı nedir? Geçmiyor günler meraktan çatlıcam. Mavi Boncugumm kuzum senden de yorum bekliyorum.
Bence yüksektir en son 17. Günü düsünsek bile, iki gün spermler yasadigina göre 19. Göne kadar bulusabilirler. İnsallah buluşmuşlardır

Hanımlar günaydın. 30 günde âdet gören birinin adetin 8-10-12-13-17. Günlerinde hamile kalma şansı nedir? Geçmiyor günler meraktan çatlıcam. Mavi Boncugumm kuzum senden de yorum bekliyorum.

Günaydın kuzucum. 30 günde adet görüyorsan yumurtlama günün 16'sıdır
Eğer kromozomlar ve bulundukları ortam yeterince sağlıklıysa 13'ündeki ilişkidende hamile kalma şansın var ben 14 ve 15'i de değerlendirmeni isterdim özellikle 15 ama olsun yine ihtimal var tabi inşaallah kalmışsındır sabır canım bu süreç tamamen sabır
Benim içinde zaman geçmiyor hatta hamileliği öğrendikten sonra daha zor geçiyor daha fazla merak oluştuğu için...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın

Beklemek ne zormuş canım ya. Sabretmeyi öğreniyor insan. Senin içinde sabır isteyen bir süreç Allah yardımcın olsun. Allah'tan nisan ayı geldi bir ara hiç gelmicek sandım

Beklemek ne zormuş canım ya. Sabretmeyi öğreniyor insan. Senin içinde sabır isteyen bir süreç Allah yardımcın olsun. Allah'tan nisan ayı geldi bir ara hiç gelmicek sandım

Amin canım cümlemize aynen ya günler zor geçiyor bende şimdi değerim inşaallah olması gerektiği gibi artmıştır diye düşünüp duruyorum bugün öğrenicem bakalım...
Daha henüz belirtim yok aynıyım sadece şişkinlik gaz ve ara ara akıntı oluyor o kadar

Aa evet bugün öğrenecektin dimi. İnşallah olması gerektiği gibi artmıştır. Sağlıklıdır kuzucuk. Güzel haberlerini bekliyoruz

Canim şansin yuksek gibi. Ama benimde nirmalde en gec 14.15.günde olan yumurtlamam 20.21.günde oldu. Oyüzden bence 21.güne kadar iliski olmali. Cevremde cok arkadasim var 21.22.günde yumurtlayan

Kizlar benim yumurtlamadan sonraki 12.günüm yine bembeyaz negatifi gördüm. 12.günde olsa cikardi diye düsünüyorum. Standart regli agrilarim basladi farkli hicbir belirtim yok..genelde 3gün sonrasinda reglim baslar.

beni de yaz femara kullanıyorum
sat 26 mart bat28 nisan

Hayırlı geceler... çörek otu bal tarçını yapan arkadaşlar bi anlatabilirmisiniz? Bana çok acı geldi? Direk yutuyo musunuz yoksa çiğniyo musunuz?
Çiğniyorsun canım. Ama çörek otunu aktardan çektirip alıyorsun yada evde robotta vs. Ben ikisini de yapamadığım için tüm tüm koydum ve evet çok acıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…