- 14 Mart 2018
- 3.445
- 3.639
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.381
1-2 canımAyyyy hayırlıı olsunnnn canımmmm. Rabbimmm kucağına almayı nasip etsin hayırlısıylaaa
İlk 20 çıktığında kaçıncı günündü adetin geçmiş miydi canım
1-2 canım
Sağol canım aminnnİyi maşaAllah. Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah ☺☺☺ Evlilik kutlaması gibi oldu sanki yahu ☺
Eki Görüntüle 2254165Sağol canım aminnn
Darısı başına inşallahhh
Eki Görüntüle 2254165
Sağlıkla hayırla hamile kalabilmek için niyet edebilirsin
Sana gönderdim mi bilmiyorım ama Elimden geldiğince gönderiyorum
Regl zamanı okunmayacak
Aaaa tamam canım o zaman :)Allah razı olsun canım ben de yeni hamileyim hamdolsun :) Kesinleşmesi için tahlillere başlıyorum
Bence yüksektir en son 17. Günü düsünsek bile, iki gün spermler yasadigina göre 19. Göne kadar bulusabilirler. İnsallah buluşmuşlardırHanımlar günaydın. 30 günde âdet gören birinin adetin 8-10-12-13-17. Günlerinde hamile kalma şansı nedir? Geçmiyor günler meraktan çatlıcam. Mavi Boncugumm kuzum senden de yorum bekliyorum.
Ayy inşallah canım yaa meraktan ölcem inşallah tutmustur.Bence yüksektir en son 17. Günü düsünsek bile, iki gün spermler yasadigina göre 19. Göne kadar bulusabilirler. İnsallah buluşmuşlardır
Hanımlar günaydın. 30 günde âdet gören birinin adetin 8-10-12-13-17. Günlerinde hamile kalma şansı nedir? Geçmiyor günler meraktan çatlıcam. Mavi Boncugumm kuzum senden de yorum bekliyorum.
Beklemek ne zormuş canım ya. Sabretmeyi öğreniyor insan. Senin içinde sabır isteyen bir süreç Allah yardımcın olsun. Allah'tan nisan ayı geldi bir ara hiç gelmicek sandımGünaydın kuzucum. 30 günde adet görüyorsan yumurtlama günün 16'sıdır
Eğer kromozomlar ve bulundukları ortam yeterince sağlıklıysa 13'ündeki ilişkidende hamile kalma şansın varben 14 ve 15'i de değerlendirmeni isterdim özellikle 15 ama olsun yine ihtimal var tabi inşaallah kalmışsındır sabır canım bu süreç tamamen sabır
Benim içinde zaman geçmiyor hatta hamileliği öğrendikten sonra daha zor geçiyor daha fazla merak oluştuğu için...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın
Beklemek ne zormuş canım ya. Sabretmeyi öğreniyor insan. Senin içinde sabır isteyen bir süreç Allah yardımcın olsun. Allah'tan nisan ayı geldi bir ara hiç gelmicek sandım
Aa evet bugün öğrenecektin dimi. İnşallah olması gerektiği gibi artmıştır. Sağlıklıdır kuzucuk. Güzel haberlerini bekliyoruzAmin canım cümlemizeaynen ya günler zor geçiyor bende şimdi değerim inşaallah olması gerektiği gibi artmıştır diye düşünüp duruyorum bugün öğrenicem bakalım...
Daha henüz belirtim yok aynıyım sadece şişkinlik gaz ve ara ara akıntı oluyor o kadar
Aa evet bugün öğrenecektin dimi. İnşallah olması gerektiği gibi artmıştır. Sağlıklıdır kuzucuk. Güzel haberlerini bekliyoruz
İlişkiden sonra kalkma yat 20 dakika kadar ayaklarının altına da yastık koySağol canımmoo valla hemde nasıl akıntım var üç defa iç çamaşırımı değiştirdim
Hanımlar günaydın. 30 günde âdet gören birinin adetin 8-10-12-13-17. Günlerinde hamile kalma şansı nedir? Geçmiyor günler meraktan çatlıcam. Mavi Boncugumm kuzum senden de yorum bekliyorum.
beni de yaz femara kullanıyorumSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler eğer aramızda paylaşım yapacaksa benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm SAT: 26 Şubat
@sumeyyekrc21 nisan
@Yarenimi23 nisan
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever30 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz27 nisan
@ogretmen6120 nisan
@Nurov26 nisan
@NorthCarolina20 nisan
Whitechocolate-2020 26 mart
@szfb25 mart
@eecemyldz24 mart
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 nisan
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
@Lostinparadise30 mart
Umutumut82 6 nisan
@minik kalp075329 mart
@asihan6 nisan
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin3 nisan
@buse_ipek0923-24 nisan
HeyeCANm 10 nisan
@3 cicek annesi21 mart
@karanmasal7 nisan
@Hulya Ceylan1 nisan
@eslem070619 nisan
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
@Sessizzollll25 nisan
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm1 nisan
@nimesota25 nisan
@Jaska1622 Mart
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9127 mart
@kelebekays1 nisan
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
sukufenazz 17 nisan
@nejlaa 865 nisan
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Nisamirza26 mart
@SarI NisaN29 nisan
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli8 nisan
Eneaciz 7 nisan
@irregularidea18 nisan
@Esammar16 nisan
@bilgilisirine2 nisan
@fatuu26 nisan
@yslkbr14 nisan
@Dersaadet1820 nisan
@ciceklibocekli1112 nisan
@SERAPGNL29 mart
@Htcckn8 nisan
@Minik_kebelek3 nisan
@kubraaa9211 nisan
@Nerimmm3 nisan
@nunu258829 nisan
@Busrayld8 nisan
@Hayal Kocak5 nisan
@MAMA_to_be5 nisan
@Hirabiask11 nisan
@Eslem918 nisan
@asel3727 nisan
@busra89ist29 nisan
@fer_nur23 nisan
@dilara ay30 mart
@nastasya301 mayıs
K KurkmantoluS4 nisan
@esmanur723 nisan
@Sema215810 nisan
Çiğniyorsun canım. Ama çörek otunu aktardan çektirip alıyorsun yada evde robotta vs. Ben ikisini de yapamadığım için tüm tüm koydum ve evet çok acıydı.Hayırlı geceler... çörek otu bal tarçını yapan arkadaşlar bi anlatabilirmisiniz? Bana çok acı geldi? Direk yutuyo musunuz yoksa çiğniyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?