- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.401
Cevabın için sağol canım bazen diyorum ki nasip de varsa olur hiçbişey yapmayım bazende böyle araştırmaya giriyorum ne yapacağımı bende şaşırdımÇiğniyorsun canım. Ama çörek otunu aktardan çektirip alıyorsun yada evde robotta vs. Ben ikisini de yapamadığım için tüm tüm koydum ve evet çok acıydı.
Aynen öyle canım nasipten öteye yol yok. Ama biz elimizden geleni yapalım takdir Allah’ın. Bende bu ay bal çörekotu nu yaptım. Süt buharı yaptım. Hacamat falan yaptırdım ama kısmet olmadı dün regl oldum. Demekki daha zamanı var diyorumCevabın için sağol canım bazen diyorum ki nasip de varsa olur hiçbişey yapmayım bazende böyle araştırmaya giriyorum ne yapacağımı bende şaşırdımsenin durumlar nasıl?
hala aynı regl olmadım ama test de yapmadım bugün sancılarım azaldı daha doğrusu garipleşti sızı şeklinde oluyor bilemiyorum.benibekleyin naptınnn var mı değişiklik??
Ayyyy inşallah hamilesindir yahala aynı regl olmadım ama test de yapmadım bugün sancılarım azaldı daha doğrusu garipleşti sızı şeklinde oluyor bilemiyorum.sen nasılsın canım
5 haftalık hamileyim hala adet olcakmış gibi sancım var herkes hayırlı haberleri yazsınhala aynı regl olmadım ama test de yapmadım bugün sancılarım azaldı daha doğrusu garipleşti sızı şeklinde oluyor bilemiyorum.sen nasılsın canım
hayıt tohumu çayına başla bence ama ilk önce hamile olmadığından kesinlikle emin olAyyyy inşallah hamilesindir ya ❤❤Ben de öbür ay ne yapsam ne yapmasam onu düşünüyorum kafamda
yaaa ne güzel ama dünkü testim negatif çıktığı için kendimi yerden yere vuruyorum5 haftalık hamileyim hala adet olcakmış gibi sancım var herkes hayırlı haberleri yazsınÖnce Doğumu sonra bebişleri konuşalım
2 gün arayla biri negatif diğeri pozitif çıktı hemen umutsuzluğa kapılma hamile kalmakla bitmiyo her an bi korku kimyasal mı dışmı yoksa boş gebelik mi diye beklemek mahvediyo insanı hakkımızda hayırlısı bakalımyaaa ne güzel ama dünkü testim negatif çıktığı için kendimi yerden yere vuruyorum
Teşekkür ederim canım öyle yapmaya çalışıyorumİlişkiden sonra kalkma yat 20 dakika kadar ayaklarının altına da yastık koy
aynen haklısın canım o yüzden kendimi frenlemeye çalışıyorum sen duydun mu kalp atışını????2 gün arayla biri negatif diğeri pozitif çıktı hemen umutsuzluğa kapılma hamile kalmakla bitmiyo her an bi korku kimyasal mı dışmı yoksa boş gebelik mi diye beklemek mahvediyo insanı hakkımızda hayırlısı bakalım
Yok ben eminim hamile değilim. Ki hamileyken regl olunmuyorsahayıt tohumu çayına başla bence ama ilk önce hamile olmadığından kesinlikle emin ol
Siz farklı birşey yapmış mıydınız kür vs. Yada önereceğiniz bişeyler varsa alalım5 haftalık hamileyim hala adet olcakmış gibi sancım var herkes hayırlı haberleri yazsınÖnce Doğumu sonra bebişleri konuşalım
Yarına randevu aldım ama gitmeye korkuyorum 7 ay önce kalbi durmuştu yavrumun cesaret edemiyorumaynen haklısın canım o yüzden kendimi frenlemeye çalışıyorum sen duydun mu kalp atışını????
canım ben de adete 6 gün varken negatifi gördüm. insallah pozitifi de görürüm bu ay. sen ne zaman gördün negatifi?İlişkiden sonra kalkma yat 20 dakika kadar ayaklarının altına da yastık koy
Çok teşekkür ederim
Her ay takip ettim her ay doktora gittim doktor bişeyin yok rahmin temiz sabret dedi beklemekten vazgeçmiştim rqbbim vermiyorsa vardır sebebi dedim o ay hamile kaldımSiz farklı birşey yapmış mıydınız kür vs. Yada önereceğiniz bişeyler varsa alalım
3 gün varken negatifi gördüm adet günü pozitif çıktıcanım ben de adete 6 gün varken negatifi gördüm. insallah pozitifi de görürüm bu ay. sen ne zaman gördün negatifi?
O zaman en iyisi ben bu boş mu vereyimHer ay takip ettim her ay doktora gittim doktor bişeyin yok rahmin temiz sabret dedi beklemekten vazgeçmiştim rqbbim vermiyorsa vardır sebebi dedim o ay hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?