Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çiğniyorsun canım. Ama çörek otunu aktardan çektirip alıyorsun yada evde robotta vs. Ben ikisini de yapamadığım için tüm tüm koydum ve evet çok acıydı.
Cevabın için sağol canım bazen diyorum ki nasip de varsa olur hiçbişey yapmayım bazende böyle araştırmaya giriyorum ne yapacağımı bende şaşırdım senin durumlar nasıl?

Cevabın için sağol canım bazen diyorum ki nasip de varsa olur hiçbişey yapmayım bazende böyle araştırmaya giriyorum ne yapacağımı bende şaşırdım senin durumlar nasıl?
Aynen öyle canım nasipten öteye yol yok. Ama biz elimizden geleni yapalım takdir Allah’ın. Bende bu ay bal çörekotu nu yaptım. Süt buharı yaptım. Hacamat falan yaptırdım ama kısmet olmadı dün regl oldum. Demekki daha zamanı var diyorum Hayırla gelsin yavrular

hala aynı regl olmadım ama test de yapmadım bugün sancılarım azaldı daha doğrusu garipleşti sızı şeklinde oluyor bilemiyorum. sen nasılsın canım
Ayyyy inşallah hamilesindir ya Ben de öbür ay ne yapsam ne yapmasam onu düşünüyorum kafamda

hala aynı regl olmadım ama test de yapmadım bugün sancılarım azaldı daha doğrusu garipleşti sızı şeklinde oluyor bilemiyorum. sen nasılsın canım
5 haftalık hamileyim hala adet olcakmış gibi sancım var herkes hayırlı haberleri yazsın Önce Doğumu sonra bebişleri konuşalım

yaaa ne güzel ama dünkü testim negatif çıktığı için kendimi yerden yere vuruyorum
2 gün arayla biri negatif diğeri pozitif çıktı hemen umutsuzluğa kapılma hamile kalmakla bitmiyo her an bi korku kimyasal mı dışmı yoksa boş gebelik mi diye beklemek mahvediyo insanı hakkımızda hayırlısı bakalım

aynen haklısın canım o yüzden kendimi frenlemeye çalışıyorum sen duydun mu kalp atışını????

5 haftalık hamileyim hala adet olcakmış gibi sancım var herkes hayırlı haberleri yazsın Önce Doğumu sonra bebişleri konuşalım
Siz farklı birşey yapmış mıydınız kür vs. Yada önereceğiniz bişeyler varsa alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…