- 14 Mart 2018
- 3.445
- 3.638
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.361
AminnnTeşekkür ederim
Darısı başına
Oh çok şükür çok sevindim canım
Rabbim sağ selamet kavuştursun
Yoksa doktora mı gittin? Ben henüz gitmedim yarın kan sonucumu alıcam inşaAllah bendede heyecan doruktakaç çıktı değerin?
Aynen vakti saati ne zaman bakalım. Vardır Rabbimin bir bildiğiYaaa tamam canımmm üzüldümm ama sen bilirsin. Unutma hiçbir şey senden önemli değil
AminnnTeşekkür ederim
Darısı başına
Oh çok şükür çok sevindim canım
Rabbim sağ selamet kavuştursun
Yoksa doktora mı gittin? Ben henüz gitmedim yarın kan sonucumu alıcam inşaAllah bendede heyecan doruktakaç çıktı değerin?
Aynen canım bi iki saatlik idrarımdı ama çıkmadı bakalım 3 4 gün sonra hala adet olmazsam yapcam gene testTam okuyamadim ama cikmadimi testte ne oldu. Gecmedi o zaman daha idrara. Belirtiler var gibiydi çünkü
ben gecen ay tarlusalla adet oldum pkoyum. 9 martta olmustum. test yaptım az önce negatif.cok erken mi sizce? net negatifti
amin canım ya inşallah.Erken tabi bekle bence inşallah vardır Allah tez zamanda nasip etsin
Baktım attığına canım şimdi. Aman saldım benCanım benim böyle olunca iki gün sonra pik oldu hatta bende attım buraya bugün yaptığımı
Bi gün ara vererek yapsan dahi denk gelir canım sonuçta bi kaç gün spermler canlı kalıyormuş yılmak yok yola devammBaktım attığına canım şimdi. Aman saldım benhergünü değerlendirme kararı aldım
Ben pko ameliyatı olmadım safra kesesi ameliyatı oldum o yüzden biraz toparlanmaya ihtiyacım olduben de 25 yaşımda 70 kg yum. diyet yapıyorum bu ara ameliyat olmadım doktor ileri pko olanları mı ediyor ameliyat?
Baktım attığına canım şimdi. Aman saldım benhergünü değerlendirme kararı aldım
Bu konuda kafam karışık ya kimisi hergün diyor kimisi 2 günde 1 diyor. Keyfime göre takılıyım en iyisi2 günde bir olması daha iyiymiş hergün olursa sperm sayısı azalıyormuş
Zaten hergün denemek külfet
Bu konuda kafam karışık ya kimisi hergün diyor kimisi 2 günde 1 diyor. Keyfime göre takılıyım en iyisi
Bu konuda kafam karışık ya kimisi hergün diyor kimisi 2 günde 1 diyor. Keyfime göre takılıyım en iyisi
O zaman kesin bilgiyse öyle yapıyorum canım :) teşekkür ederimDoktorlar 2 günde bir diyor ama hergün olursa spermlerin azaldığı kanıtlanmış bişey olduğu için
Çok teşekkür ederimCanım kadın doğum doktoru bana dedi ki:Regl başladığı günden itibaren 10.gün başlayıp 20. Güne kadar 1 gün ilişki 1 gün dinlenme çocuk için böyle yapmak lazımmış :)
Aminnn
Önce son mesajlarına baktım hanile misin die özellikle
Sora yazdım kendi haberimi
Gerçi demiştin ama olsun
Kesin mi die ...
400 küsürrrrrr
Sen de bana yaz mutlaka sonucu bak!!
Ben de Aralık somlarında doğmuşum
Aminnn
Önce son mesajlarına baktım hanile misin die özellikle
Sora yazdım kendi haberimi
Gerçi demiştin ama olsun
Kesin mi die ...
400 küsürrrrrr
Sen de bana yaz mutlaka sonucu bak!!
Ben de Aralık somlarında doğmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?